Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 62
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Talking update cartela TVR

    Sal all........am o cartela TVr cumparata chiar de la sediul din Calea Dorobanti care cred ca trebuie sa faca AU pentru ca nu mai deschide TVR........am un DM 600 si gbox 2.1 b......pe ce canal trebuie sa stau sa faca AU si cat timp?

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sunt probleme cu cartelele tvr
    trebuie sa suni la ei....

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BADE View Post
    Sal all........am o cartela TVr cumparata chiar de la sediul din Calea Dorobanti care cred ca trebuie sa faca AU pentru ca nu mai deschide TVR........am un DM 600 si gbox 2.1 b......pe ce canal trebuie sa stau sa faca AU si cat timp?
    salut !


    pune cardul intr-un receptor care stie viacces , nu pe dreambox ,apoi muta antena pe 16 est si suna la

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Question

    Quote Originally Posted by ambasadorul View Post
    salut !

    pune cardul intr-un receptor care stie viacces , nu pe dreambox ,apoi muta antena pe 16 est si suna la 021 319 9112 cere interior 405 ! spune ce ti se intampla si nr de card ! se rezolva si chiar repede ! problema e ca trebuie sa suni de luni pana vineri pana in orele 16 !

    numai bine !
    eu cam asta fac in fiecare luna din august ! ai grija la receptor
    Problema este ca nu am decat dreambox si kaon ......update nu pot face decat in dreambox......chiar nu se poate in dreambox?

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ultimul MGcamD si NewCS / TVR-HD

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mie nu mi-a mers pe E2 si dm800 !

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Question

    trebuie modificat ceva in gbox.cfg? linia A?

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu merge sa faca update decat pe receptor cu viaccess nativ
    Metoda e exact cum ti s-a explicat mai sus si anume : Pui cardul intr-un receptor gen strong cu cam viaccess si apoi suni la tvr.
    Alta alternativa nu exista.

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Red face

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Nu merge sa faca update decat pe receptor cu viaccess nativ
    Metoda e exact cum ti s-a explicat mai sus si anume : Pui cardul intr-un receptor gen strong cu cam viaccess si apoi suni la tvr.
    Alta alternativa nu exista.
    cu alte cuvinte pentru kaon-ul meu trebuie sa cumpar neaparat un cam viaccess..........

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Nu merge sa faca update decat pe receptor cu viaccess nativ
    Metoda e exact cum ti s-a explicat mai sus si anume : Pui cardul intr-un receptor gen strong cu cam viaccess si apoi suni la tvr.
    Alta alternativa nu exista.
    La mine a facut update vreo 4-5 luni in dream cu gbox, pina in februarie, de atunci nu l-am mai folosit; s-a schimbat ceva de atunci si nu mai merge? ca si eu trebuie sa ii fac update si chiar ma pregateam sa bag gbox pe dream.
    SHALOM

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca imi dati voie ma repet ! nu merge in dreambox cu nici o versiune de mgcamd sa faca update ! e posibil sa schimbe valabilitatea in cele mai fericite cazuri , dar update complet nu se face !

    o sugestie : un echosmart e cel mai potrivit pentru unele cardurile sa faci update !

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Bucuresti pe stanga
    Posts
    80
    Posts Thanks / Likes

    Default Update

    Cardul meu tvr a facut update ultima oara pe data de 28.07.2008. Si-a prelungit termenul de valabilitate pana in 27.02.2009. Toate astea sau intamplat pe un dm 500 cu un gbox 2.1b. Pana acuma toate tvrurile se deschid bine. Intrebarile mele sunt:
    1. De ce nu se mai poate face update pe gbox 2.1b? Poate tvr-ul nu a mai schimbat cheile deloc si de aia nu sau mai facut alte updateuri.
    2. Ce se va intampla dupa data de 27.02.2009? Presupun ca se va intampla ceva dar oare ce. Sa speram ca de bine.

    Sper ca cineva avizat sa ne dea mai multe informatii.
    Last edited by sandilau; 19th October 2008 at 22:00.
    DM7020HD (Gbox git 800) + Toroidala T90 (5-4W,1W,4.8E,7E,9-10E,13E,16E,19E,23.5E,26E,31.5E,39E)+1 Antena fixa 1m 30W+1 Antena fixa 1.2m 28 E.

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Baga gbox 2.25 si o sa mearga .

  14. #14
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Face update in Dream, cu gbox 2.1b, dar in gbox_conf trebuie setat A: { 01 }.

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Face update in Dream, cu gbox 2.1b, dar in gbox_conf trebuie setat A: { 01 }.
    Merci mult, miine sun la tvr sa-mi trimita si mie activarea si las pe tvr1.
    SHALOM

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top