Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Romania
    Posts
    146
    Posts Thanks / Likes

    Default nivel 0 la ss2 v2.6b

    Am un ss2, v2.6b care la unele programe indica nivel 0 si ecranul este negru. Nu tine cont de polarizare sau frecventa. De exemplu merge pe TV1000 1 unde semnalul este destul de mic dar nu merge pe TV1000 2 si 3. Asa se intampla si pe alti sateliti unde semnalul este foarte puternic. Acelasi lucru se intampla pentru Progdvb si MyTheatre 2.76.
    Driver-ele placii sunt v422.

    Multumesc,
    Cell1.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    405
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca cu alte drivere(4.28 sau ultima versiune).

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    South & West, never East
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe www.ss2-sat.com a fost si mai este o intreaga poveste cu noul driver pentru ss2 ( 4.20.10).
    O prima concluzie ar fi ca progdvb-ul ar avea sau ar arata semnal mai puternic cu noul driver si ca ar fi foarte util acolo unde semnalul este slab.
    Incearca si spune-ne si noua rezultatul.
    Bafta
    2 x 1,2m/offset+offset 0,85 si de 0,6m; ProLink/USB+SS2+SS2/USB; Strong 4400 cu Via+Irdeto1.06; Humax F1 FTA; 2 x Hyundai Digitv.
    TOTUL se plateste !

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu am o placa 2.6b cu 4.2.8 si tot asa patesc.
    Pina acum aveam problema asta pe hotbird. Indica nivel 80 % si la un moment dat ramineam fara semnal (inclusiv iconita se inrosea), dar daca plimbam putin antena si reveneam la loc semnalul revenea.
    Si inca o 'curiozitate': daca plec cu antena din vest (hispa) spre thor nexam semnal, dar daca plec din est (hotbird) am semnal pe thor ! probabil ca pozitionerul este cam aiurit (strong P24).
    Totusi eu cred ca pierderea de semnal se datoreaza lnb-ului (eu am Digital Gold de 0.3dB facut pe vapor ).

    Asteptam si parerea profesorilor sa ne lumineze

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Romania
    Posts
    146
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu driver-ele 428 merge si mai prost. Am facut ceea ce scria pe site-ul producatorului.

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    buba pare de la lnb-u.adica nu e suficient rotit
    la fel pateam pe prima semnal cind 90 cind 0

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ghetoman
    eu stiam ca la antenele mobile (cu actuator) rotirea lnb-ului se face odata cu antena...sau nu este asa?
    oricum ieri siriusul mi-a intrat bine in schimb am avut probleme cu hotbirdul!?!

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Romania
    Posts
    146
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am ambele tipuri de placi. Un ss1 care merge foarte bine si un ss2 depre care nu pot spune acelasi lucru (este un rebut din fabrica). Pe SS1 am semnal 93% iar pe ss2 este 0%. Ciudat este faptul ca merge pe alte transpondere cu acceasi polarizare.

    Multumesc,
    Cell1.

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ilav
    @ghetoman
    eu stiam ca la antenele mobile (cu actuator) rotirea lnb-ului se face odata cu antena...sau nu este asa?
    asha este dar daca el nu e suficient rotit pe astra merge bine dar cind se apropei de capete(18w sau 42 e) apar problemele

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nici indicarea semnalului la ss1 nu este corecta. daca ia un lnb de 0.3 incearca sa pui unul de 0.6 sa vezi daca se remediaza. apoi poti sa folosesti driverele 4.2.10 . pentru ss2 rev 2.6b, 2.6c sunt cele mai bune (dupa parerea mea, si in timpul scurt pe care am avut sa le testez)
    am avut aceleasi probleme cu ss2 rev. 2.6c acum doua zile (o placa noua), si dupa schimbarea lnb(invacom 0.3) cu un philips de 0.6 totul a intrat in normal.
    stima

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Romania
    Posts
    146
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va multumesc pentru informatii. Am constatat ca SS2 nu merita s-o pui pe calculator. Este doar pentru cine nu are ce face si trebuie sa-si gaseasca o activitate. O vand. Chiar daca am dat mai mult pe ea, o dau cu 50e; este noua. Imi este teama ca arunc calculatorul cu totul daca o mai tin in fata .

    Un SS1 este mai scump dar merge super chiar si in modul software.

    Inca o data multumiri celor care au vrut sa ma ajute,
    Cell1.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    223
    Posts Thanks / Likes

    Default Semnal SS2

    Daca te in incalzeste cu ceva afla ca nu esti singurul care are probleme cu SS2.
    Am un offset de 1.8 cu invacom 0.3 in Bucuresti si nu vad mai nimic din S*y pe Hotbird(citeva transpondere cu nivel semnal 28% in rest bezna).
    Comparativ cu Nokia9800s receptionez tot pachetul la un nivel acceptabil dar e un pic mai greu cu decodarea(lipsa titan ).

    @007/Ro
    Auzisem despre tunnerul Dreambox ca este slab dar chiar asa slab
    Aveam de gand sa vind tot sa-mi cumpar Dreambox dar m-ai pus pe ganduri
    Apropo cu 1.8 si SS2 vezi ceva din S*y pe Hotbird?(Eu tot nu sunt convins ca antena mea e reglata bine).Merci!

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Romania
    Posts
    146
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,

    Multumesc pentru sfat 007. Am sa incerc inca o data.


    Poate cineva sa-mi dea un fisier bin original al eepromului de ss2 v2.6? Ar mai fi o solutie. Ea era noua si neblocata. Cineva a incercat s-o deblocheze fara sa stie despre ce este vorba. Nici nu stiu daca a umblat la continutul epromului dar totusi vreau sa-l compar cu alta placa.

    Problema este ca prind programe cu semnal destul de slab pe ambele polarizari. Nu tine cont de acest lucru. efectiv nu vrea pe unele transpondere. De exemplu da semnal 0 la canalele France ... sau Multivision ... dar in schimb merge cu calcio sau uneori cu sky iar pe SS1 am semnal maxim. Clar este din soft. Am pus amblele tipuri de drivere 422 si 428 si face acelasi lucru.

    Despre SS1 ce sa spun ca l-am comparat cu un echostar 1100 si se tinea cu semnalul dupa el cu succes. Ma refer la Ticket-uri sau alte canale dupa Sirius cu nivel slab. Eu lucrez cu el modul software pentru ca i-am ars iesirea video. Sunt foarte slabe la socuri electrice. Parca intentionat nu au fost puse protectii pe iesiri. Conectorii duc direct in integrate ceea ce nu este posibil sa faci asa ceva in electronica. De obicei se buffereaza prin ceva de protectie.

    Cu stima,
    Cell1.

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da-mi o adresa de e-mail si iti trimit astazi

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Romania
    Posts
    146
    Posts Thanks / Likes

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Nivel semnal modificat....
    By joliyyy in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 4th December 2006, 07:39
  2. Nivel semnal...
    By Rely in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 26th April 2006, 06:17
  3. INDICATOR DE NIVEL LA SS2
    By FLORIN_MX in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 30th September 2005, 21:44
  4. variatie nivel semnal
    By calin2k in forum Placi DVB
    Replies: 9
    Last Post: 27th November 2004, 19:03
  5. sunt la nivel 0
    By seracor in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 11th June 2004, 18:17

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top