Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default lnb quattro+single

    se pot lega impreuna pe un singur fir ?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Weissenburg
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sanatate!

    Daca intrebarea nu-i pur teoretica - dece ai alege o asa solutie ?
    Amiko Alien + 1,15 Al [13E-4,8E-0,8V] pe suport TRIAX + Kathrein CAS60 [5V] + 40"HD Blaupunkt + 43"UHD LG

  3. #3
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pentru ca un roman e racordat la o antena comuna,pentru ca el spune ca nu se mai poate trage inca un fir si pentru ca satul fiind de programe nemtesti vrea sa le vada pe ale noastre.
    eu banuiesc raspunsul dar sincer doream unul de la cineva care chear se pricepe.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Weissenburg
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Satlex.ro chiar se pricepe si zice ca se poate ...
    Amiko Alien + 1,15 Al [13E-4,8E-0,8V] pe suport TRIAX + Kathrein CAS60 [5V] + 40"HD Blaupunkt + 43"UHD LG

  5. #5
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai citit tu ? care dintre variante ?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Expat
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Diplexeaza oricare dintre cabluri si-ti merge

  7. #7
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    a diplexa inseamna ce ? merci

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salutare!

    sunt nou-nout printre voi si vreau sa aflu cum imi pot valorifica mai bine Vantage-ul pe care am dat o galagie de bani si cum pot vedea si io niste filme sau emisiuni HD.

    ma ajuta careva?

    danke

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Expat
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Alegi una dintre intrarile in multiswitch, pui un diplexor sat/tv cu iesirea sat pe cablul ce pleaca la stb. La antena, pe cablul pe care l-ai ales, pui al doilea diplexor cu iesirea sat spre LNB-ul single.

  10. #10
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pentru a gasi informatia mai usor,forumul e structurat in mod logic pe sectiuni.daca nu te grabeai,obsevind putin structura forumului gaseai ceea ce te intereseaza aici :http://forum.d--n--s.com/showthread.php?t=74908

  11. #11
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tot nu am inteles.diplexorul este un sumator de semnal sat+tv ? daca da,nu mi se pare logic.de unde semnalul tv ? nu avem nici o antena terestra(yagi) !

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Expat
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, atentie ca tre sa fie permisiv DC pe ambele cai. Poti folosi si o pereche de distribuitoare permisive DC insa tre sa folosesti doar unul dintre cablurile de V (14V)

  13. #13
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    unde se gasesc de cumparat ?
    mie mi se pare ca daca iau semnal de la iesirea din multiswitch si intru intr-un disecq 2/1 ar trebui sa functioneze.

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Lasati-o balta cu diplexoarele, ce ai spus tu nirolf mai sus e corect. Daca instalatia colectiva e asa cum banuiesc eu, adica LNB Quattro + Multiswitch cu multe iesiri, atunci trebuie pus inca un LNB single pe Thor (de exemplu) si legat la intrarea 2 (sau B) a unui switch diseq 2x1. La intrarea 1 (sau A) legi iesirea din multiswitch (cea folosita initial de prieten), iar la iesirea din switch-ul diseq legi vechiul cablu care ducea la receiver. Merge 100%.

  15. #15
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eram disperat ! daca nu-mi dadeai raspuns,eram in stare sa te sun.
    merci

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top