Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4

Thread: card max

  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    756
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy card max

    salut am cccam 2.0.9 pe dm500+ cu local max cind dau pe un canal max merge 1 minut si ingheata imaginea dau restart porneste din nou si merge 1 minut iar ingheata imaginea si tot asa daca il scot afara merge max normal de la o alta linie care o am in cccam in dis1, Ce trebue sa conf in plus ?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am mai scris despre asta
    modifica linia de start in script, adauga parametrii -dv

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liviusco View Post
    salut am cccam 2.0.9 pe dm500+ cu local max cind dau pe un canal max merge 1 minut si ingheata imaginea dau restart porneste din nou si merge 1 minut iar ingheata imaginea si tot asa daca il scot afara merge max normal de la o alta linie care o am in cccam in dis1, Ce trebue sa conf in plus ?
    nu trebuie modificat scriptul ... nu mai pune cccam.prio , unele fisiere blocheaza cardul chiar ultimul cccam.prio postat de @first zipper blocheaza cardul ( cel putin la mine asa se intampla ) incearca fara cccam.prio si vezi cum se comporta . daca tot nu merge fa un cccam.prio care sa contina doar linia

    P: 500: MAXTV

    eu folosesc asa de 4 luni si nu am probleme .
    Last edited by stargate99ro; 16th October 2008 at 23:17.

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mi-am adus aminte ca la un moment dat am avut probleme cu blocarea cartelei de catre un peer care avea local fokus , foloseam de la el carduri pana in hop2 am lasat doar locala lui si au disparut problemele .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top