Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Brasov
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default configuratie calculator pentru ss2

    Cum arata o configuratie minima a calculatorului pentru ss2.....dar una buna,recomandata.multumesc

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    59
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sub 500MHz procesorul sa nici nu te gindesti, dar macar la atit iti va merge, sa-i zicem minim. iar una buna e peste 1 GHz la procesor. nu sunt un tehnician dar sper sa te descurci. configuratiile pt restul componentelor sa zicem configuratie standard pt sist respectiv ce sa gasit in comert la ora respectiva cind a aparut procul respectiv pe piata.

    sper ca nu am fost prea vag.
    scuze ca am exagerat cu cuvintul "respectiv" dar am observat doar acum la sfirsit si mie lene sa le mai schimb.
    :P

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania.Bucuresti.Berceni
    Posts
    295
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu duron la 600 decodeaza greu . recomand mai mare frecventa .
    Si asta pe o versiune mai veche de progdvb (pe vers noua apar cadre si la fta)

  4. #4
    Silver Member Teacher
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    260
    Posts Thanks / Likes

    Default Configuratie

    Sal despre configuratia pt o placa ss2 sunt multe de zis, astfel procesorul ar fi bine sa fie peste sau cel putin 1000 Mhz, memorie cel putin 128mb ram dar ar fi indicat un 256, o placa video de 32mb cel putin, dar atentie sa nu fie o placa video on bord pt ca poate creea probleme,si un alt aspect important este placa de baza care sa fie cat de cat buna daca e un NO NAME poti sa ai probleme de compatibilitate cu celelalte placi instalate in calc;o astfel de problema conflicte cauzate de placa de baza sau intamplat, pt o mai buna racire a placii sau reasezat placile aflate intr-un sistem si cand sa montat ss2 la pornirea win au inceput conflicte intre placi , parca era o placa de sunet SB si ss2, toate sau rezolvat reasezand placile asa cum erau inainte si montarea SS2 intr-un slot liber pci.
    Cam astea ar fi de spus despre sistemul necesar unei placi SS2.Multa bafta !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. configuratie calculator pt.ss2
    By ziggi in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 12th February 2006, 10:27
  2. Configuratie minima SS2
    By mm7163 in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 18th October 2005, 15:20
  3. Configuratie PC pentru novice
    By dacianfh in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 10th January 2004, 20:07
  4. configuratie ptr.ss2
    By est in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 25th August 2003, 14:40

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top