Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default Fratilor ajutatima si pe mine ca altfel.....

    ....arunc computeru pe geam!

    Fiind nou pe acilea vreau in primul rind sa salut familia RDI de care am tot respectul si ma bucur foarte mult ca am intrat printre voi!

    Acum sa trec la problema mea care ma termina de vreo 2 zile de-am ajuns cit pe ci sa arunc troaca de computer de la 4, dar vazind ca pe RDI sint baieti de baieti m-am razgindit si am intrat pe aici cu gindul ca imi dati si mie o mina de ajutor!
    Deci troaca de care vorbeam ii un Pentium2 cu 500Mhz si o Nvidia TNT (nici la muzeu nu mai gasesti asa ceva ) am pus un SS2 cu ProgDVB ultima versiune si faza ii ca merge...hehe....dar faza ii ca nu merge tot, asta inseamna ca toate programele Free se vad bine numai alea la Negru se vad sacadate (tonul ii mai incet decit imaginea si imaginea ramine agata la 2, 3 secunde).
    Fratilor scotetima si pe mine din dilema asta!

    Cu toata stima
    Mafiosos

  2. #2
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,130
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dupa parerea unora care se pricep mai bine decit mine la "troaca" ta ar
    fi fost indicat ss1.arunca o privire mai lunga la www.ss2-sat.com.s-auzim
    si de mai bine,nirolf

  3. #3
    Silver Member Teacher
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    260
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sal , deci in primul rand calculatorul e slab pentru a functiona ss2 +prog dvb si mai ales canalele codate, nu ai mentionat cata memorie ai daca ai 64 mb e rau , si cred ca placa video e cu 16mb ram, deci ar fi indicat un upgrade la un duron ,sau celeron cu cel putin 128 mb ram si placa video separata, daca nu poti face upgrade incearca in momentul cand folosesti progdvb sa nu mai ai alte programe care sa ruleze in momentul acela care ti-ar putea folosi calculatorul ,sau poti folosi versiuni mai vechi de progdvb sau altele programe.Bafta!

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cum zice miste_R, e foarte slab calc. dar este posibil sa vezi si prog. codate mergand la 25 fps. (cel putin eu am reusit pe o cfg. asemanatoare)instaleaza win pe curat. si incearca sa nu folosesti progdvb pentru ca implicit porneste cu filtrul de la elcard, care se stie este mare consumator de resurse. Poti sa incerci cu MT 2.71 o versiune foarte stabila, si cu filtre grafice de la cyberlink. ram oricum iti trebuie 128.
    stima

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 23rd July 2006, 02:51
  2. PLS AJUTATIMA!!
    By edyno_1 in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 26th November 2005, 10:18
  3. Ce se intampla fratilor la OTV
    By TransWarp in forum RDI - Satelit
    Replies: 8
    Last Post: 26th May 2005, 22:29
  4. O altfel de petitie AXN / Cinemax / HBO
    By gbs14ro in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 27th April 2005, 19:09

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top