Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    98.98 East 18.56 north
    Posts
    1,201
    Posts Thanks / Likes

    Default second NDS Provider down on Dreambox !!!


    first TataSky on Insat4
    and now Astro on Measat 3 not works with Dreambox
    any trie to use NDS-Blocker with Dreambox
    Daeng

    10FT Dish 169° east-49°east

  2. #2
    R-D-I SPONSOR Mentor
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Thailand
    Posts
    679
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Daeng View Post
    first TataSky on Insat4
    and now Astro on Measat 3 not works with Dreambox
    any trie to use NDS-Blocker with Dreambox
    Blocker will not work thats old method

    Its ONLY a nano

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    141
    Posts Thanks / Likes

    Default

    How abt box identify?

  4. #4
    R-D-I SPONSOR Mentor
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Thailand
    Posts
    679
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hacksat View Post
    How abt box identify?
    LOL

    Card Serial - hehehe

    Oh them nanos

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    98.98 East 18.56 north
    Posts
    1,201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by EDIRECT View Post
    LOL

    Card Serial - hehehe

    Oh them nanos
    hmm
    you have Boxkey also not working looks on TataSky
    but wat you want with Cardserial
    and why blocker not works ? old method but good hehe
    Daeng

    10FT Dish 169° east-49°east

  6. #6
    R-D-I SPONSOR Mentor
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Thailand
    Posts
    679
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Daeng View Post
    hmm
    you have Boxkey also not working looks on TataSky
    but wat you want with Cardserial
    and why blocker not works ? old method but good hehe
    There will be no fix for nds

    Next will be multichoice gone then followed by iskynet

    But wait BANDITO is here hahahaha

    Let the fun begin

    Humm - I will stick around

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    RANGOON
    Posts
    889
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation

    Quote Originally Posted by Daeng View Post
    first TataSky on Insat4
    and now Astro on Measat 3 not works with Dreambox
    any trie to use NDS-Blocker with Dreambox
    Bro [email protected], I want to know about NDS-Blocker .Can we use this blocker in tatasky pack.I have already a blocker for true visions pack.This blocer can use in tata sky ?if yes,how to use?
    Stop Using Plastic Bags!
    Using 5R to Protect Our Green Planet
    Reduce,Reuse,Recycle,Reject & Return


  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mintun View Post
    Bro [email protected], I want to know about NDS-Blocker .Can we use this blocker in tatasky pack.I have already a blocker for true visions pack.This blocer can use in tata sky ?if yes,how to use?
    U need a NDS blocker - Or change the firmware on your ir blocker to nds
    But note they dont block anything blockers only worked with ird1 and nothing else its just pure fantasy


  9. #9
    Platinum member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    21.95° N 97.06° E
    Posts
    6,263
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Daeng View Post
    first TataSky on Insat4
    and now Astro on Measat 3 not works with Dreambox
    any trie to use NDS-Blocker with Dreambox

    Can they back again or not Sir Daeng ?
    " 李俊明 Born To Help People "

    DM 500s , Pacific 3600 CI , Humax F2 Finder , Angel Box , My Dream Machine , Tatasky , KAON , Topfield 3030 , Yuri YR1Dap , Dynasat 7100 , F1 , Plus and II , Metabox II , 10 , Viva Vs 9000 , SkyBox II , X-Sat 430 , 420 , Bolt N2 , NewB , New Shine Ns 3000 , Victory V 889 , F1 Newshine , New Star , Innovia 3088 CA , Atom 7000 , PBI , Prosat , Dstv 3Q76 , GA 88a , Tatasky , Big Tv , Airtel .



  10. #10
    R-D-I SPONSOR Mentor
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Thailand
    Posts
    679
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yan naing View Post
    Can they back again or not Sir Daeng ?
    Dear the answer is no

    Wait & see more will follow

    But for u dear u can watch on my server

  11. #11
    Platinum member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    21.95° N 97.06° E
    Posts
    6,263
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by EDIRECT View Post
    Dear the answer is no

    Wait & see more will follow

    But for u dear u can watch on my server

    Definitely I'll buy a pack for DM. And thx.



    Regards.
    Yan.
    " 李俊明 Born To Help People "

    DM 500s , Pacific 3600 CI , Humax F2 Finder , Angel Box , My Dream Machine , Tatasky , KAON , Topfield 3030 , Yuri YR1Dap , Dynasat 7100 , F1 , Plus and II , Metabox II , 10 , Viva Vs 9000 , SkyBox II , X-Sat 430 , 420 , Bolt N2 , NewB , New Shine Ns 3000 , Victory V 889 , F1 Newshine , New Star , Innovia 3088 CA , Atom 7000 , PBI , Prosat , Dstv 3Q76 , GA 88a , Tatasky , Big Tv , Airtel .



  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    192.168.0.1
    Posts
    107
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by EDIRECT View Post
    But for u dear u can watch on my server
    you make me puke....

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    141
    Posts Thanks / Likes

    Default

    So, any idea how original box can work on ns? I mean what pairing they use? if not id, then what type of code? sure have something that box+card -> 1 or else 0

  14. #14
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    98.98 East 18.56 north
    Posts
    1,201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hacksat View Post
    So, any idea how original box can work on ns? I mean what pairing they use? if not id, then what type of code? sure have something that box+card -> 1 or else 0
    nope

    maby chance camcrypt Algo
    so you musst wait new emu
    Daeng

    10FT Dish 169° east-49°east

  15. #15
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    98.98 East 18.56 north
    Posts
    1,201
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Quote Originally Posted by EDIRECT View Post
    Dear the answer is no

    Wait & see more will follow

    But for u dear u can watch on my server
    you are sure
    Daeng

    10FT Dish 169° east-49°east

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top