Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default Cum se pune parola pe programe tv pe o imagine GEMINI?

    Cum se pune parola pe programe tv pe o imagine GEMINI? Mentionez ca am un DM500S.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,472
    Posts Thanks / Likes

    Default

    parola nush , parental lock eventual , vezi 2x blue extra settings

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok/menu/lock

  4. #4
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hai sa nu abuzam de forum si de userii acestuia! Citeste si tu manualul si porno vino sa te produci p-aici!
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate omu nu are manual in Ro?

  6. #6
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bine, aveti dreptate.

    Atunci, ziceti-mi cum se scoate parola pe programe tv pe o imagine GEMINI? Mentionez ca am si io.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chooleen View Post
    Bine, aveti dreptate.

    Atunci, ziceti-mi cum se scoate parola pe programe tv pe o imagine GEMINI? Mentionez ca am si io.
    Trebuia sa-i raspunzi frumos cu smileul asta:
    PS.: Habar n-am cum se scoate, de ce l-ai bagat?
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by miloo View Post
    da nu abuzeaza nimeni ...a pus omu o intrebare cine vrea raspunde cine nu se abtine ! ....sau ii da vreo adresa de google ceva ca e la moda replica ...sau poate deja invechita ? de aia nu o mai foloseste nici un "atotstiutor" pe aici ... ... mda....

    in concluzie ..."abuzati" cu incredere ca se mai gasesc niste oameni cum se cade care sa mai raspunda !
    Ai dreptate @miloo, trebuie ajutati, dar vezi la receptoare de exemplu, eu ma mir cum are @cipaul66 atata rabdare: am facut thread sticky de unde se pot descarca softcamuri, utilitare, key pentru fiecare clasa de Globo-Opticum, ei zilnic sunt 3-4 useri care vin cu: am opticum 4000A, ce softcam si de unde sa pun sa fie lumina pe (gigi)? Si eu intreb, dar mai intai dau cu searchul si daca din postarile mai vechi nu pricep, sunt cativa pe care nu-i las in pace pe YM, de la care pe aceasta calele cer scuze...
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Simplu !
    1) parola la nivel program se infiinteaza din interfata ...cum s-a spus mai sus !
    2) folosind un editor de settings , ftp->pc lista, alegeti canalul (click) , si marcati/demarcati ( CTRL/L ) ... pentru parental lock ! , apoi ftp->stb ! gata !

    Editorul la zi : OpenDBedit

  10. #10
    Mgar de marc Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes
    adevrul este inventia unui mincinos

  11. #11
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @[email protected] & @mihaip: Era o gluma, bineinteles.
    Maestre @miloo, de ce nu deschizi tu niste simpozioane despre cum se pune DM in standby?
    [LEFT]Signature not found... Try again!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top