Donate Now
Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 1 EUR (1%)
Donate to support this site...
-
14th October 2008, 18:40
DVB-T in Sibiu
Situatia la zi, astazi 14.10.2008.
Receptie in orasul Sibiu, emisie din Paltinis:
- TVR1
- TVR2
- National TV - doar sunet
- Antena1
- Antena3
Tip antena : cablu coaxial de 2 m .... 
Last edit
Conform Ziarului de Sibiu:
Sibiul va avea inca 6 canale digitale 

Din aceasta luna Sibiul va avea parte de inca sase canale de televiziune digitala transmise prin emitatorul de la Paltinis. Astfel, numarul total va ajunge la 12 programe.
Societatea Nationala de Radiocomunicatii va dubla din aceasta luna numarul de programe transmise in sistem digital la Sibiu, prin emitatorul de televiziune digitala terestra in sistem DVB-T, inaugurat in toamna anului 2006. Astfel la actualele programe retransmise in sistem digital, respectiv TVR 1, TVR 2, Antena 1, Antena 3, National Tv si Realitatea TV, vor fi adaugate alte 6 canale de televiziune din România.
Potrivit presedintelui Radiocom Mircea Cazan, noile canale vor fi introduse treptat pâna la sfarsitul lunii octombrie. „in principiu vrem sa introducem si canalele Acasa TV, Antena 2, Prima Tv, Etno TV, Favorit TV si N 24. Vor fi sigur sase programe noi, dar mai pot aparea modificari in privinta unora” a declarat Mircea Cazan. Modificarile ar putea aparea in functie de disponibilitatea Televiziunii Române de a dori sa fie retransmise in sistem digital terestru si noile canale ce vor fi lansate in aceasta toamna, respectiv TVR 3 si TVR Info. in prezent emitatorul digital terestru in sistem DVB-T, de la Paltinis, emite pe canalul 54. Un receptor DVB-T costa in jur de 150 de lei si se poate cumpara si din Sibiu de la magazine de specialitate.
In urmatorii doi ani Radiocom va introduce si primele canale de televiziune de inalta definitie, retransmise din Paltinis. Astfel, primele canale care vor emite in sistem de televizune de inalta definitie vor fi Pro TV si TVR HD. In acest sens, Mircea Cazan a declarat ca „noi vrem sa retransmitem canale in sistem HD, dar deocamdata nu prea avem ce in afara de Pro Tv. Totusi in urmatorii ani vom introduce sigur si astfel de canale de televiziune, in functie de disponibilitatea televiziunilor autohtone de a emite semnal de inalta definitie”. (S.G)
sursa:http://www.ziaruldesibiu.ro/fullnews.php?ID=18146
Last edited by kosmap; 14th October 2008 at 18:47.
-
17th October 2008, 18:48
DVB-T Sibiu C54
Astazi pe canal 54 DVB-T:
TVR1
TVR2
Antena1
Antena3
Realitatea
Toate OK.
DM920UHD,VU+Uno,AmikoMiniHD, WaveFrontier T90 x 10LNB.
MikroTik hAP ac
RB962UiGS-5HacT2HnT

-
18th October 2008, 12:47
kosmap, in ce zona din Sibiu receptionezi dvb-t cu cablu coaxial de 2m?
-
18th October 2008, 17:40
Langa Hotel Conti.

Originally Posted by
djsorin
kosmap, in ce zona din Sibiu receptionezi dvb-t cu cablu coaxial de 2m?
-
22nd October 2008, 09:40

Originally Posted by
kosmap
Langa Hotel Conti.
Stiti cumva daca emisia DVB-T a emitatorului de la Paltinis e restrictionata orar sau in alt fel?
Intreb, deoarece ieri dimineata mi-am cumparat un receptor hibrid (digital + analog), pe care l-am testat ieri pe la amiaza si mi-a gasit cele 5 programe. Aseara, nu a mai gasit nimic, si nici azi dimineata. L-am testat pe 3 calculatoare in afara de cel initial pe care reusisem sa memorez frecventele, dar pe acestea 3 functia de scanare nu a gasit nimic, si nici pe cel initial nu mai sunt afisate programele (putere semnal 24%, calitate semnal 0%, ieri cand au mers era 50% - 100%).
-
22nd October 2008, 12:37
Probabil sa inceapa testele la cel de al doilea emitator.
-
22nd October 2008, 12:50

Originally Posted by
Militianu
Probabil sa inceapa testele la cel de al doilea emitator.
Stiti daca v-a fi si HD?
-
22nd October 2008, 13:20

Originally Posted by
micu_vali
Stiti daca v-a fi si HD?
Anul acesta in nici un caz, poate anul viitor.
-
28th October 2008, 01:17
HD
am un tv tuner dtv200h si la canalele hd am doar sunet. de ce mai am nevoie?
-
28th October 2008, 08:41

Originally Posted by
hateganradu
am un tv tuner dtv200h si la canalele hd am doar sunet. de ce mai am nevoie?
De alte aplicatii software, gen AltDvb 2.2, DvbViewer, decit mizeriile cu care vin tunerele. Pentru instalare si configurare incearca sa gasesti sfaturi la sectiunile respective.
-
31st October 2008, 19:18
Dvb-t
Teste pe CH 47(682 MHz) Antena 1 Sibiu,Realitatea Sibiu.
MikroTik hAP ac
RB962UiGS-5HacT2HnT

-
1st November 2008, 15:53
hd
stiti cumva pe cand o sa emita protv hd la sibiu?
-
1st November 2008, 16:16
Puteti confirma daca acum mai merge canal 47 dvt - Sibiu, ca am incercat si nu merge
-
3rd November 2008, 19:25
Dvb-t sibiu
La aceasta ora 18,20nu este semnal pe canal 47
-
8th November 2008, 19:57
Dvb-t ch47
Semnal ok. Realitatea Sibiu probleme la sunet.
Antena 1 Sibiu ok.
MikroTik hAP ac
RB962UiGS-5HacT2HnT

Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)