Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: setari multicam

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    169
    Posts Thanks / Likes

    Default setari multicam

    ce setari se fac pe o imag. rudbox neutrino -newcamd,camd3 pt.a vedea multicamul si sa poata functiona cu o cartela 357.daca am gresit va rog sa ma corectati ,dar as dori niste explicatii mai detaliate,eventual pe pm.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    169
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...sau o imagine configurata pt. multicam

  3. #3
    _...._ Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Queen Maud Land
    Posts
    1,611
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Slot0_Start=0
    Slot1_Start=1
    Slot2_Start=0
    Slot3_Start=1
    Slot0_AU_G=0
    Slot0_AU_S=0
    Slot0_AU_U=0
    Slot1_AU_G=1
    Slot1_AU_S=1
    Slot1_AU_U=1
    Slot3_AU_A=1

    poti incerca o img. de la condorxxl24, are si suport pt g**x.
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!


  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cauta bozkurt multicam,cam din martie februarie.
    350 kg de scule!

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    169
    Posts Thanks / Likes

    Default

    bazil, nu merge.am incercat cu un kalibo cu setarile in camd3 asa cum ai zis tu.mai cauta...multumesc oricum.

  6. #6
    _...._ Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Queen Maud Land
    Posts
    1,611
    Posts Thanks / Likes

    Default

    INOCENTULE
    acelea sint setarile in camd3 pt multicam si sint general valabile.
    mai departe depinde de ce tip de multicam ai, daca are switch pentru schimbarea frecventei, la ce frecvente functioneaza in functie de cardul pe care il introduci, si binenteles daca sistemul de codare este compatibil cu camd3.
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!


  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    169
    Posts Thanks / Likes

    Default

    BAZIL imi place cind te incordezi,asa poate mai aflu si eu cite ceva.recunosc sint INOCENT,am spus mai sus cum vreau sa o folosesc,am acasa un snop de cartele mi-am pus un multicam 3,si voiam sa vad si eu macar ca imi spune ca a vazut cartela(sa-mi dau seama ca functioneaza multicamul).am setat 357.iti multumesc si te astept cu un PM.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Kalibo_mod_by_Hitman_30_04_05.img+ Multicam
    By BABANOVAC1980 in forum DREAMBOX
    Replies: 3
    Last Post: 25th October 2005, 13:00
  2. Camd3786 si multicam.
    By BABANOVAC1980 in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 30th August 2005, 16:32
  3. multicam pe d-box2
    By politim in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 30th July 2005, 19:19
  4. multicam cumpar
    By Userfane in forum Shop
    Replies: 1
    Last Post: 20th July 2005, 20:06
  5. multicam dbox2
    By Userfane in forum DREAMBOX
    Replies: 4
    Last Post: 20th July 2005, 18:47

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top