Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Ethereal
    Posts
    324
    Posts Thanks / Likes

    Default NEW Rudream DM500 !!!


    a aparut in sfirsit pe dreambob-world
    netestata inca!
    bafta
    cleo
    ps - No works on NFS with original in flash...

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am rudream de 2 luni, dar avea o hiba si nu decoda nimic. In rest merge beton si are o gramada de facilitati. Gemini e pisat pe linga ea. Daca asta merge bine e cea mai buna imagine pt pitic.

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    617
    Posts Thanks / Likes

    Default xxx

    N-a testat nimeni imaginea?
    Spuneti cum e.....
    dm500

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    face tot ca cea dinainte, adica nu decodeaza nimic

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Mie-mi place ...

    Mie-mi place imaginea lui ... Miskaa ! mult mai mult decat Rudream !

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    617
    Posts Thanks / Likes

    Default xx

    Am testat si mai noua imagine RuDream (rd500_b109_21-08-2005-0435) ,
    dar e de cacao, mi s-a blocat rec de 3 ori, si nu decodeaza nimica.

    deci mai asteptam.
    dm500

  7. #7
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nici la mine nu decodeaza, ba dimpotriva, nu porneste camul de nici o culoare. am incercat sa pornesc manual camd3 , tot nu decodeaza nimic. Altfel e o imagine super, nu stiu ce dracu are.
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  8. #8
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca are cineva vre-o solutie cum se poate face sa-si dea drumul la decodat, il rog sa posteze. A , si inca o intrebare:

    care e parola pe http://rudream.dvb.lv ?
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by AirBoy
    daca are cineva vre-o solutie cum se poate face sa-si dea drumul la decodat, il rog sa posteze. A , si inca o intrebare:

    care e parola pe http://rudream.dvb.lv ?
    demo:demo

  10. #10
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    thx, le-am stiut dar deh, .... omu` uita si nici cu pusca la tampla nu-mi veneau in minte
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din pacate am primit confirmarea ca pt a folosi aceasta imagine e nevoie de un fisier de activare. La instalare se genereaza un file cu niste date (100% legate de MACul boxului) care trebuie trimis la ei si ei trimit fileul de activare. Deci ca sa o poti folosi trebuie sa cunosti pe cineva din cercul lor. Pacat.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Caut img rudream
    By message in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 24th December 2006, 14:43
  2. rudream nu mai publica img pentru dmm500
    By rusudanion in forum DREAMBOX
    Replies: 7
    Last Post: 19th October 2005, 15:01
  3. RUDREAM IMG.
    By arhanghelxxl in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 7th September 2005, 01:37
  4. O noua imagine de la rudream!
    By arhanghelxxl in forum DREAMBOX
    Replies: 19
    Last Post: 22nd June 2005, 02:35
  5. ruDREAM Beta b109_050521-2356
    By nrares in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 23rd May 2005, 00:21

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top