Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12

Thread: schimbat ip

  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    756
    Posts Thanks / Likes

    Red face schimbat ip

    am gbox pe un dm500 si cccam pe un dm500+ si mi se schimba ip la intrenet foarte des am intrnet de romtelecom 2 mb ar trebui sa trec la 4 sau 6 mb pentru ca sint multe lini am 150 lini gbox si 38 cccam ,sa fie problema de aici ? gbox este no-ip si cccam pe dyndns si au acelasi ip amandoua

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiu cit e upload la un cont de 2Mbit la RTL dar 2Mbit download e arhisuficient pentru doua receptoare cu sharing. IP-ul ti se schimba in general la deconectarea conexiunii. Nu ai specificat ce inseamna des. E posibil sa ai probleme cu linia telefonica care poate duce la o instabilitate a conexiunii ADSL reconectarea si schimbare IP. Poti cere o evaluare a calitatii liniei tel sau in cel mai rau caz poti plati o taxa si sa ti se dea IPfix. Din cite stiu eu nu e prea scump. Ceva la nivelul a doua trei beri.
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Dreambox-800
    Posts
    1,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liviusco View Post
    am gbox pe un dm500 si cccam pe un dm500+ si mi se schimba ip la intrenet foarte des am intrnet de romtelecom 2 mb ar trebui sa trec la 4 sau 6 mb pentru ca sint multe lini am 150 lini gbox si 38 cccam ,sa fie problema de aici ? gbox este no-ip si cccam pe dyndns si au acelasi ip amandoua
    la un abonament mai scump primesti ip fix GRATIS trebuie sa vb cu posta

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiu ce a fost in seara asta dar s-a oprit adsl-ul din 5 in 5 minute ca niciodata pana acum.Am net de la clicknet.Mie si frica sa mai fac update la dns sa nu-mi blocheze aia contul
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ....si revin cu o intrebare: cam cat de des trebuie sa faci update la ip ca aia sa blocheze contul? Mentionez ca nu am dreamul setat ( inadyn ) sa faca singur asta. Fac eu update direct pe site-ul lor
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dan de burgh View Post
    Nu stiu ce a fost in seara asta dar s-a oprit adsl-ul din 5 in 5 minute ca niciodata pana acum.Am net de la clicknet.Mie si frica sa mai fac update la dns sa nu-mi blocheze aia contul
    Ar trebui sa suni la suport si sa anunti functionarea aceasta. Nu e normal sa se intrerupa din 5 in 5 minute decit daca ai probleme mari pe linie sau au ei ceva probleme in echipamentul din centrala. In primul caz e greu sa se rezolve de la sine fara o sesizare din partea ta. In al doilea problema nu te afecteaza doar pe tine si o sa o sesizeze si tehnicul din centrala . Oricum anunta-i !
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am exact aceeasi problema.Ieri, s-a schimbat ip-ul de 5 ori.De fiecare data, a trebuit sa fac update la Dyndns.
    Sper sa nu am probleme cu cei de la DynDns si rog si peers-ii mei sa aiba rabdare, totodata.
    Am sa nun azi la RTC.daca aflati ceva,o rezolvare, va rog sa postati aici.
    Sunaray SR4, Dreambox DM 800 HD PVR, Dreambox 500 s, antena 1,2 m, montura H-H

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pt aces motiv Eu recomand la toti prieteni sa-si faca cont la no-ip.com Nu ai aceasta problema



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nş 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca folositi un serviciu, ar fi bine sa cititi conditiile si sa nu va bazati pe ce zice x sau y.
    Pe dyndns.com scrie clar:
    Update Abuse Policy

    To conserve resources, DynDNS uses a blocking mechanism to protect against excessive updating. DynDNS blocks update clients by useragent and will disable a user's hostname if it abusively updating.
    ...
    What Is An Abusive Update?

    Updates should only be performed when your IP address has changed. We allow users to modify or "touch" their host every 28 days to prevent their hosts from expiring. Everything else is abusive.
    Deci poti sa-ti updatezi adresa si de 100 de ori pe zi daca Ip-ul s-a schimbat, nu se considera update abuziv si nu se blocheaza contul.

    Dar asta nu e un motiv sa nu rezolvi problema cu rtc ca nu e normal sa se intrerupa asa des legatura.

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    756
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy

    Quote Originally Posted by obywans View Post
    Pt aces motiv Eu recomand la toti prieteni sa-si faca cont la no-ip.com Nu ai aceasta problema
    eu cum am spus am cont si la no-ip cu gbox si la dyndns cu cccam si la amandoua se schimba la fel ca au acelas ip azi sa schimbat de 4 ori

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    756
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy

    eu o sa incerc sa vorbesc la romtelecom sa imi puna ip fix chiar daca platesc ceva in plus si sper sa rezolv voi ce ziceti ? merge varianta asta se poate face ip fix ?

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Romania
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liviusco View Post
    eu o sa incerc sa vorbesc la romtelecom sa imi puna ip fix chiar daca platesc ceva in plus si sper sa rezolv voi ce ziceti ? merge varianta asta se poate face ip fix ?
    Poti solicita IP static,costul lui e de 2 euro/luna ,tu la 2Mb largime de banda ar trebui sa ai in realitate cca 250 kb/s la down ceea ce ar fi suficient pt CCcam,eu unul am Tot 2 Mb largime de banda,IP static care il am gratuit(am prins nustiu ce promotie), dar pe linia asta tin 3 calculatoare,dreamu(receiveru pe care acum am CCcam )si in mod sigur as mai putea da si la 1 vecin doi,si vad ca nu plange linia ADSL,bineinteles,ca am facut si schimbare de firmware in routerul lor si ceva setari suplimentare pt optimizarea parametrilor liniei si stabilitate,totusi avand in vedere ca eu sunt la 4 km de centrala,merge super-deci in concluzie cu putin efort si vointa se pot face multe,si bune.Pentru alte detalii si sfaturi Id mess yahoo : sweet_alex9 ,sau scrieti-mi pe email la [email protected]

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top