Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,602
    Posts Thanks / Likes

    Default Am venit si eu pe aici

    Era o sectiune pe care rar o vizitam. Acum ca am si eu o minunatie de astfel de receptor o s-o vizitez nonstop. deja mi-am prins urechile la prima pornire. ... setare antena mobila.... a plecat de-ampulea ...o aduc pe pozitie cu vechiul meu Strong..., premiere nu merge ... ma lupt cu doua beri.... am fu.ut si camera video imi vine sa dau cu toate de pamant.....
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,272
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    asa e cand treci pe linux ..dar o sa ti sa para usor dupa ce te obisnuiesti cu receptorul si softul respectiv..........

  3. #3
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Welcome! Ce dream ai? Probabil 800 daca te-ai blocat la setarea satelitilor

  4. #4
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Welcome! Ce dream ai? Probabil 800 daca te-ai blocat la setarea satelitilor
    Vise. poate la anu..

    Acum am de studiu la dm500s - cu holograma un vrajitor sau Mag .. ma rog...
    Mai bine-mi zici cum fac sa faca AU pe prmiereeeee......
    Barem cu cklei ..ca iar pornesc Strong- ul...
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  5. #5
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe ce server vrei? Pe NewCS merge sigur, dar pe altceva nu am avut onoarea sa testez.

  6. #6
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma-i bagat in ceata. Deocamdata sunt habarnist. am 2 ore de cand l-am bagat in priza.
    Am vazut ca are Gemmeni instalat.. deocamdata atat ... Am incercat sa setez antena pe 19.2e (unde era de fapt orientata) si a plecat undeva spre Telstar ... spre w...dar sa ma apuc de setari de Ip-uri sau servere... e greu
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pytonu View Post
    Vise. poate la anu..

    Acum am de studiu la dm500s - cu holograma un vrajitor sau Mag .. ma rog...
    Mai bine-mi zici cum fac sa faca AU pe prmiereeeee......
    Barem cu cklei ..ca iar pornesc Strong- ul...
    cu mgcam face au........

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    citeste pe aici
    http://www.mikes.educv.ro/~misi/

    pe mine m-a ajutat la inceput.

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vezi ce coordonate ai la motor setup /daca ai altele decit trebuie sigur ca antena o ia razna/in alta ordine de idei ce emu folosesti ca sa-ti spunem daca face au pe brumiere[in principiu cccam si mgcamd ok]
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  10. #10
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc de informatii.

    Probabil ca antena a luat-o razna pentru ca aveam setarile facute cu srt6016. Va trebui sa-i dau un reset la motor si dupa aia mai incerc. deocamdata.. ... studiu
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  11. #11
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pytonu View Post
    Era o sectiune pe care rar o vizitam. Acum ca am si eu o minunatie de astfel de receptor o s-o vizitez nonstop. deja mi-am prins urechile la prima pornire. ... setare antena mobila.... a plecat de-ampulea ...o aduc pe pozitie cu vechiul meu Strong..., premiere nu merge ... ma lupt cu doua beri.... am fu.ut si camera video imi vine sa dau cu toate de pamant.....
    Lasa-le naibii.Continua cu berile.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  12. #12
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pytonu View Post
    Multumesc de informatii.

    Probabil ca antena a luat-o razna pentru ca aveam setarile facute cu srt6016. Va trebui sa-i dau un reset la motor si dupa aia mai incerc. deocamdata.. ... studiu
    nu mai pierde timpul degeaba si fä setärile la motor manual
    scoate gotoX si mai apasä odatä butonul albastru in configuratia la motor
    dupä care plimbi motorul manul unde vrei si dai save la pozitie
    dureazä putin dar nu te mai complici asa de mult dacä nu merge gotoX din start
    adevärul este inventia unui mincinos

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie sa mearga GotoX. Spune ce valori ai pus pentru locatia ta.

    Latitude:
    46.58333
    Longitude:
    21.96667

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa-ti trebuie pitoane, daca pana acum n-ai avut probleme, acum o sa ai...
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  15. #15
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu atatia baieti isteti si saritori prin preajma nu-mi fac inca probleme. voi sa fiti sanatosi. in plus este un coleg de forum care mi-a rezolvat mereu toate setarile.

    Acum am alta belea. Vad ca routerul meu (speedtouch 4xEth clicknet) se restarteaza mereu. Tensiunea la retea este sub 200V. Oare-mi trebuie acum si UPS ?
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top