Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default Auto update la TPS

    Stie cineva daca vplug-ul mai face AU la TPS? Intreb pentru ca eu unul am ultimul vPlug instalat(2.38) si nu vad nimic. Cand pornesc ProgDVB-ul imi da o eroare de genul..``Couldn`t load vPlug`s modules, plz run vPlug`s installer again``. L-am instalat si reinstalat de vreo cinci ori si imi da invariabil exact aceeasi eroare.Am verificat toate directoarele(inclusiv radacina) si nu mai am nici un vPlug.dll in plus fata de cel din directorul ``plugins``(stiu ca de regula dadea rateuri in cazuri din astea). Am toate cheile la zi. Culmea e ca pe ``Cyfrowy`` imi face update desi eroarea e in continuare prezenta. Anybody ? A piece of advice?PS Am uitat sa mentionez ca am ProgDVB 4.81. E versiunea care ma satisface cel mai bine. Nu consuma resurse multe si nici nu imi da ``crash``-uri ca celelalte.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ..ProgDVB iti da crash-uri datorita unor probleme din sistemul tau..ultimele versiuni sunt stabile..
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    triscaunye
    Posts
    146
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Dan Diego View Post
    Stie cineva daca vplug-ul mai face AU la TPS? Intreb pentru ca eu unul am ultimul vPlug instalat(2.38) si nu vad nimic. ...
    Nici la mine nu mai face AU la TPS de joi, degeaba sunt la zi cu chei. Restul merg de pe HotBird.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Canalele TPS 007c00 au migrat spre alte sisteme de codare : Via 2.5/2.6 & 3.0 & Seca2/3/4 asa ca ...bye bye TPS!

  5. #5
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SLAman View Post
    Canalele TPS 007c00 au migrat spre alte sisteme de codare : Via 2.5/2.6 & 3.0 & Seca2/3/4 asa ca ...bye bye TPS!
    Poti sa-mi spui te rog ce provider ID-uri mai sunt active la TPS .....ma intereseaza in special la M 6 music-urile

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru M6 Music Hits si Rock de pe Hotbird, vPlug indica (activ): Seca2 0084 ( 0x84 S2 Nano 5104). Nici unul din ele nu merge cu vPlug.

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multivision mai sunt ca io nu le gasesc?...

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,275
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mirceadoro View Post
    multivision mai sunt ca io nu le gasesc?...
    sunt disparute ce ceva timp.........nu mai emit

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top