Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default clarke-tech 5000 hd combo

    as dori si eu sa stiu daca acest decodor are pach-uri...adica daca functioneaza la fel ca celalalte clarke-tech-uri(are meniu secret?)

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Baia-Mare MM
    Posts
    121
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da frate sigur ca are doar e Clake .Gasesti peste tot tot ce vrei e un aparat f bun cumpara linistit
    Noroc la toata lumea

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    abia am achizitionat acest decodor...dar nu stiu cum sa il setez ...ma poate ajuta cineva?...nu reusesc sa intru in meniul secret plz hellllppppp

  4. #4
    SUBpedia Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    P'aci, p'acolo...
    Posts
    3,285
    Posts Thanks / Likes

    Default

    N-ai pentru ce intra in meniul secret, pune 1.49p (firmware) si key ce se găsesc peste tot (cu USB) şi vezi tot...

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok, mersi...dar eu as dori oricum sa stiu cum se intra in meniul secret daca este posibil ,in eventualitatea ca doresc sa bag k*y manual...apropo,am deja 149p.multumesc anticipat

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by WebMan View Post
    N-ai pentru ce intra in meniul secret, pune 1.49p (firmware) si key ce se găsesc peste tot (cu USB) şi vezi tot...

    Secret Menu:
    1)Press 8282 (it will appear the editor for all encryption systems with all the ke*s)

    2)Press button mute and then the button exit (it will appear the k*y editor for only the channel your are watching)

    3)Press 8280 (it will appear the B*SS k*y editor)

    4)Press mute, exit and then text (it will appear the n*gra boxk*y)

    5)Press 8282 and the yellow button (it will appear the n*gra boxk*y)

    6)Press 0103 (Reset Pin. The Secure Pin for the menus will be reset. It will be useful if we forget it)

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok...ms mult,am reusit...a trebuit sa imi pun 1.38p pt a putea intra in meniul secret

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut,scuzati-ma dar nu stiu ce sa mai fac...nu stiu de ce dar nu reusesc sa vad canalele in hd(am un c-tech 5000 hd combo cu fm 1.49+tv samsung lcd le37 full hd)de exemplu vad tot pachetul pol*at,mai putin canalele hd cum ar fi pol*at spo*t hd etc.
    as vrea sa stiu daca cumva omit eu ceva la seting sau tre sa imi schimb firmware-ul...??

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Question sssp

    Salut,
    In ultima versiune de soft (153p) a aparut o optiune in menu installation. Sa poate alege ori off ori SSSP. Am incercat 2 softuri (WSP 0.98 si PlugDVB) ca s-al fac sa mearga cu diverse servere free de Newcamd vazute pe freecardsharing.com sau softcam.tv, dar fara success. Cum pot face sa mearga acest SSSP mode ? Sa pot si alte protocoluri in afara de Newcamd, p.ex. Ccam sau Gbox ? Ce trebuie facut ca sa vada ceilalti cartela mea din cititorul intern ?
    Mersi.

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Europa
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai fratilor fac legatura de la receptor la compiuter prin porta USB si nimic.Spuneti si mie mai pe babeste daca vrea sa ma ajute cineva,vreau sa bag si eu ceva key,sau firmware 1.49

  11. #11
    micro '''-ist Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    romania
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Vicu432 View Post
    Mai fratilor fac legatura de la receptor la compiuter prin porta USB si nimic.Spuneti si mie mai pe babeste daca vrea sa ma ajute cineva,vreau sa bag si eu ceva key,sau firmware 1.49
    portul USB nu se se foloseste ptr conectarea la computer,softul si keyle se pun pe MEMORY STICK,se foloseste softcam special ptr 5000hd....
    .......nimeni nu sa nascut invatat,chiar daca are experienta

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    298
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation v1.62

    A aparut si v1.62

    What's new:
    -. Same transponder > recording one channel, another channel can be watched is possible (at the moment You can watch only FTA channel)
    -. Many of DVB-subtitle problems were fixed. (Sync, Speed, Stability...)
    -. "PVR Ready" message box will pop-up when the HDD is available after finishing HDD test.
    -. If you turn on (main switch rear side the receiver then press "MENU" + "UP" button on the front panel, "factory-reset" will be executed, OK with "SELECT" button
    This function might be useful when the receiver would not turn on.
    -. If you press "V-Format" key, list menu will popup
    -. On standby, USB HDD will be powered off

    -. Combo models > DVB-T/DTT/TDT scan mode > Frequencies can edit
    For example > in Italy DTT network some frequencies must modified
    6 Freq. 184,5 is in Italy > E Freq. 186,0
    7 Freq. 191,5 is in Italy > F Freq. 194,5
    8 Freq. 198,5 is in Italy > G Freq. 203,5

    -. Combo plus model > added File Manager menu. File transfer via network with stb daemon pc tool.
    -. Combo plus model > Tuner software driver was updated.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy/Cluj
    Posts
    440
    Posts Thanks / Likes

    Post

    cauta aici gasesti tot ce vrei pt clarke toate modelele si pt 5000 il fille ce poate sa reseteze aparatul in caz ca se blocheaza
    www.stelrob.invisionplus.net

    Succes
    Ilusion.Clarke-Tech 2100/2500/3100/5100,Ilusion,Vantage,AbIpBox,Unixbox,Doulabs importator ,cas3 ,etc....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top