Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se poate pune keya buna de brumiere brumi merg 110% keye bagata de sapt trecuta , face Au-AU:-d

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    arunca o privire la CCcam.prio

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    se poate pune keya buna de brumiere brumi merge 110% keye bagata de sapt trecuta , face Au-AU:-d
    Di ce trebuie tie key cu ab oficial, io nu pricep nicicum...
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @[email protected] iti dau explicatii in privat omu nu stie legaturile mele din server
    am si un dm , un ceva mik ascuns acolo sub care merge treaba asta, am si un echo la fel de mik , ascuns acolo care face tot treaba asta , tata -n pod ..... si uite asha

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    Deci ce vreau de fapt si de fapt ar fi urmatoare chestie. Sa folosesc key pentru cccam, si am folosit, pe brumiere nu doar de pe NET. Daca nu esti legat la net foloseste keyle de n**** de la brumiere. Intrebarea e cum pot sa il fac sa ia si la brumiere keyle de n***** nu sa se opreasca la b******t si sa caute la persi key? Se poate seta asa ceva la cccam?
    exemplu de cccam.prio

    http://www.zshare.net/download/2038875352464583/

    se strecoara in /var/etc/CCcam.prio

    restart cccam

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top