Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 130
  1. #16
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc mult mihaip, este super. Acum am ce vedea la tv, oricum nu ma interesau TP-urile romanesti asa ca acum caut key la greu. Am descoperit si problema cu HDMI3, se pare ca mufa mama din TV nu face bine contact, luna viitoare iese din garantie LCD-ul si o sa il desfac sa incerc sa o lipesc mai bine. TNX !

    Un mic PS: key-le le bag tot in format *.bin din cate am vazut, un utilitar pentru editat fisiere .bin gasesc ? Merci.
    Last edited by srafa007; 24th October 2008 at 09:48.

  2. #17
    Plictisit Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    BN
    Posts
    139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi ca au mai avut si altii probleme cu mufe HDMI si nu era de la lipituri. Ar fi bine sa-l duci in garantie ca sa nu ai probleme ulterioare.
    Digi - Humax , Kathy 910

  3. #18
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by solver View Post
    Vezi ca au mai avut si altii probleme cu mufe HDMI si nu era de la lipituri. Ar fi bine sa-l duci in garantie ca sa nu ai probleme ulterioare.
    O sa imi fie greu sa ma despart de LCD vre-o doua saptamani sau poate mai mult, la cat de repede se rezolva la noi garantiile ......Am mai facut lipituri pentru mufe HDMI, cred ca ma descurc sa rezolv problema. Acum i-am gasit o pozitie in care sa mearga si am lasat cablul asa, am si sunet si imagine pe HDMI3 deci e ok. Tnx.

  4. #19
    Senior Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Dreambox-800
    Posts
    1,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by srafa007 View Post
    O sa imi fie greu sa ma despart de LCD vre-o doua saptamani sau poate mai mult, la cat de repede se rezolva la noi garantiile ......Am mai facut lipituri pentru mufe HDMI, cred ca ma descurc sa rezolv problema. Acum i-am gasit o pozitie in care sa mearga si am lasat cablul asa, am si sunet si imagine pe HDMI3 deci e ok. Tnx.
    inainte de a bga statia de lipit in priza mai controleaza cu alt cablu hdmi poate poate nu e de vina mufa....

  5. #20
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dongle View Post
    inainte de a bga statia de lipit in priza mai controleaza cu alt cablu hdmi poate poate nu e de vina mufa....
    De la mufa era, am verificat cu vre-o 3 cabluri HDMI, TV-ul cred ca a luat o busitura in timpul transportului si erau dezlipite vre-o 4 contacte. Cele de mai jos cu culoarea albastru.
    Pin out
    Type A (Female) HDMI Pin 1 TMDS Data2+
    Pin 2 TMDS Data2 Shield
    Pin 3 TMDS Data2
    Pin 4 TMDS Data1+
    Pin 5 TMDS Data1 Shield
    Pin 6 TMDS Data1
    Pin 7 TMDS Data0+
    Pin 8 TMDS Data0 Shield
    Pin 9 TMDS Data0
    Pin 10 TMDS Clock+
    Pin 11 TMDS Clock Shield
    Pin 12 TMDS Clock
    Pin 13 CEC
    Pin 14 Reserved (N.C. on device)
    Pin 15 SCL
    Pin 16 SDA
    Pin 17 DDC/CEC Ground
    Pin 18 +5 V Power (max 50 mA)
    Pin 19 Hot Plug Detect
    Le-am lipit pana la urma si sa rezolvat problema .
    TNX.
    Last edited by srafa007; 29th October 2008 at 09:10.

  6. #21
    Senior Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Dreambox-800
    Posts
    1,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by srafa007 View Post
    De la mufa era, am verificat cu vre-o 3 cabluri HDMI, TV-ul cred ca a luat o busitura in timpul transportului si erau dezlipite vre-o 4 contacte. Cele de mai jos cu culoarea albastru.
    Pin out
    Type A (Female) HDMI Pin 1 TMDS Data2+
    Pin 2 TMDS Data2 Shield
    Pin 3 TMDS Data2
    Pin 4 TMDS Data1+
    Pin 5 TMDS Data1 Shield
    Pin 6 TMDS Data1
    Pin 7 TMDS Data0+
    Pin 8 TMDS Data0 Shield
    Pin 9 TMDS Data0
    Pin 10 TMDS Clock+
    Pin 11 TMDS Clock Shield
    Pin 12 TMDS Clock
    Pin 13 CEC
    Pin 14 Reserved (N.C. on device)
    Pin 15 SCL
    Pin 16 SDA
    Pin 17 DDC/CEC Ground
    Pin 18 +5 V Power (max 50 mA)
    Pin 19 Hot Plug Detect
    Le-am lipit pana la urma si sa rezolvat problema .
    TNX.

    salut ma bucur ca ai rezolvat problema ,nu cred ca este de la transport dezlipitul mufei, mai degrab a fost lovit stecherul care era bagat in muf si din cauza socului sa dezlipit de pe plac...inca o data felicitari ca ai reusit

    o zi bun ...

  7. #22
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Inca o problema nu vad TVR HD, desi sunt abonat AKTA full nu am reusit nici pana acum sa vad si eu ceva HD. Am sunat la ei si zic ca ar trebui sa il vad, am deja scanat Eutelsat W2 transponderul SRTV apare si TVR HD dar cand dau pe el tot "no signal or scrambled", sa fie de la receptor sau de la cardul Viaccess de la AKTA ?

  8. #23
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    530
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cardul trebuie activat in reciverul lor si abia dupa o sa vezi. La fel am patit cu Opticumul meu. Oricum din 2 in 2 luni trebuie activat cardul in reciverul lor ptr ca ....nu mai vezi nimic.

  9. #24
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    530
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Activarea se face pe pachetul SRTV,11471V.

  10. #25
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci sa inteleg ca ar trebui sa activeze ei ceva ca sa pot vedea TVR HD ?

  11. #26
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    530
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dap.Se activeaza cartela.

  12. #27
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Multumesc de sfat, i-am sunat si sper ca in cursul zilei de azi sa se rezolve problema. Am tot citit pe forumuri de ici de colo, care e faza cu MAC-ul, trebuie sa il schimb pe cel care il am acum in STB ? Dau ping la yahoo si alte situri, internet pare sa aibe dar cand incerc sa bag un server doua de cardsharing nu merge, imi apare ca si cand nu ar fii nimic acolo.

    P.S. AU face pe viaccess, by the way, mi-am activat de curand akta full si merge OK.
    Last edited by srafa007; 5th November 2008 at 10:47.

  13. #28
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tot nu am inteles pana la urma sa clarificat treaba cu Optibox 7750 si Octagon sf 918 HD daca sunt aceeasi chestie ? Eu folosesc OctagonSoftTool v1.00 si Octagon_KeyEditor_V4-2.0 care merg la Optibox-ul meu.
    Last edited by srafa007; 12th November 2008 at 12:13.

  14. #29
    Junior Member Master
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default Optibox 7750

    OPTIBOX 7750 HDCICX_RYPL101[1].11 Cu acest soft aveti ideie daca suporta card viacces de MAX TV
    Va multumesc
    Salutare!

  15. #30
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sigur accepta eu asa am si functioneaza perfect, face si AU pe acel card, asa ca este 100% compatibil cu Akta TV (fost MAX TV).

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top