Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default HELP! SS2 restarteaza frecvent pc-ul

    Salut,

    Am o mare pb. Am antena mobila de 1,5 Al si placa SS2. Folosesc progdvb cu elecard 3.3 inregistrat si gbox. Calitatea e superba la majoritatea canalelor.

    PROBLEMA MEA EA CA PLACA (asa cred eu, insa poate fi orice alta cauza) RESTARTEAZA IN MOD FRECVENT PC-UL.

    Va rog mult, ma puteti ajuta cu ceva sfaturi/solutii?

    Multumesc anticipat oricui va avea amabilitatea si timpul necesar sa raspunda.

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default ss2

    intai incearca sa deconectezi mufa de la cablul de antena
    apoi vezi daca mai restarteaza!
    daca o face poti incerca sa schimbi alimentatorul pc-ului cu unu mai mare ca putere furnizata
    daca nici asa nu merge...reinstaleaza windows din nou pe curat
    si daca nici asa...atunci incearca placa pe alt pc
    a ,am uitat ce era mai important...driverii placii -schimba-i si vezi ce se intampla!


    succes

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci mult pt raspuns. Situatia sta asa:
    1) Windows e REINSTALAT ieri pe curat
    2) Driverele sunt 4.4.3
    3) Sursa pc e de 450
    4) Pe alt pc nu am incercat, insa ce stiu e ca LA MINE A MERS FARA SA RESTARTEZE pana ce am reinstalat winwows-ul si respectiv playerul.

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat si cu dvbdream si tot asa, restart pc foarte frecvent.
    Apropos, am inceract si cu altdvb insa nu am reusit sa fac scanare de sateliti sub nicio forma. Ma poate ajuta cineva cu privire la scanarea asta a satelitilor in altdvb 2.22? S-ar parea ca e mai stabil ca program si poate cu asta am noroc sa nu mi se mai faca restart la pc. Orice satelit atasez, pe toate transponderele sunt ... fara semnal, in timp ce daca scanez cu dvbdream sau cu progdvb bineinteles ca pe aceiasi sateliti si aceleasi tranpondere scanarea decurge super.
    Apropos de scanare a satelitilor, cateodata dvbdream nu scaneaza canale care au semnal sub 39%?

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E normal sa se restarteze sistemul daca placa e pusa direct pe motor. Ia un pozitioner si nu vei mai avea nici o problema.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    E normal sa se restarteze sistemul daca placa e pusa direct pe motor.
    ..de ce sa fie normal..mie imi merge in configuratia asta de ani buni si nu am probleme....
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    DEVA
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiu daca iti va merge, dar incearca sa muti folderul cu pluginuri din directorul altdvb-ului, porneste scanarea, iar dupa ce se termina muta-l inapoi. Eu doar asa reusesc sa scanez, cu altdvb-ul cu gbox.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top