Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Post configurare router edimax br-6104 k

    salut,
    nu stiu cum sa vad routerul in pc ca sa-l pot configura.adresa http://192.168.2.1 o stiu,nu-mi foloseste la nimic ca nu pot intra in ea pe calculator.

    ~eu de astazi sunt conectat la rds.astia autoconfigurare IP Address;IP ddress si Default Gateway[vad cu ipconfig-enter] le au intr-o continua miscare.

    ~rog ajutati-ma cu ce stiti si vreti,zic ca daca intru in router il configurez eu cumva.daca ei sunt pe,,automat'' ma voi automatiza si eu.

    ps.venira sa ma conecteze trei baieti de la rds,as fi dat si eu de cate o bere sa ma lamurerasca cu routerul.ei nu stiau nimic despre asta,ei nu au lucrat si nu au vazut pe nimeni facand asemenea configurari.

    numai bine va doresc.

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca un reset- buton in spate apasat mai mult de 5 sec

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Transilvania
    Posts
    444
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ghita_gicu View Post
    salut,
    nu stiu cum sa vad routerul in pc ca sa-l pot configura.adresa http://192.168.2.1 o stiu,nu-mi foloseste la nimic ca nu pot intra in ea pe calculator.

    ~eu de astazi sunt conectat la rds.astia autoconfigurare IP Address;IP ddress si Default Gateway[vad cu ipconfig-enter] le au intr-o continua miscare.

    ~rog ajutati-ma cu ce stiti si vreti,zic ca daca intru in router il configurez eu cumva.daca ei sunt pe,,automat'' ma voi automatiza si eu.

    ps.venira sa ma conecteze trei baieti de la rds,as fi dat si eu de cate o bere sa ma lamurerasca cu routerul.ei nu stiau nimic despre asta,ei nu au lucrat si nu au vazut pe nimeni facand asemenea configurari.

    numai bine va doresc.
    I-auzi! Lucreaza la erdees, fac conectare la internet si nu stiu sa configureze un amarat de router (si aici nu vorbim de setarea diferitelor servicii, ci numai de punerea in functiune)! Nasol, fiindca nu e mare scofala si oricum totul este descris cat se poate de clar in ghidul de instalare atasat. Daca routerul este nou, atunci nu prea ajuta resetarea, fiindca din fabrica serverul DHCP din router este deja pus pe 'Enabled'. Dar pentru inlaturarea suspiciunilor, mai bine fa resetarea. Apoi uita-te ca nu cumva placa de retea din calculatorul tau sa fie configurata manual pentru o alta clasa de adrese IP, diferita de cea din router (192.168.2.x) si din cauza aia sa nu te poti conecta ... deci la 'Internet Protocol (TCP/IP)' sa fie pus pe 'Obtain an IP address automatically'. Cablul de legatura patch presupun ca este OK.
    "The Truth Is Out There"

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Post re:router

    salut
    routerul asta il folosesc de cca 2 ani.pana alaltaieri am fost conectat pe upc.deschideam pagina routerului cand mai faceam cate o modificare pt dreambox.de azi sunt conectat la rds,nu-i vorba de configurare sau ca ceva nu stiu acolo,eu nici macar nu pot deschide pagina.internetul direct pe calculator merge bine.astia nu-mi schimbara nici un cablu[router-pc;dream-router].posibil sa se defectat routerul ?

    multumesc pt. informatii.numai bine tuturor.

  5. #5
    Bagator de/in seama Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Turda Metropolis
    Posts
    444
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca totusi cu un reset cum spunea smv167 si daca nu merge introdu manual un ip 192.168.2.X (x sa nu fie 1), subnet mask : 255.255.255.0, default gateway :192.168.2.1, preferred dns server 192.168.2.1 si s-ar putea sa mearga. La mine daca las pe "obtain an Ip adress automatically" nu merge.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Smile re:configurare router edimax br-6104k

    salut,
    astazi m-am muncit cu routerul asta fara nici un rezultat.aproape sigur sunt ca asta s-a busit.

    ~rog care aveti router cam ce model imi recomandati,eventual va mai deranjez si pt. configurare daca ma impotmolesc.eu pt dreambox as vrea sa mearga bine,daca ii usor de configurat ii bine,daca o fi si ieftin ii si mai bine.

    cu bine.

  7. #7
    Bagator de/in seama Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Turda Metropolis
    Posts
    444
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu il am pe asta si n-a facut figuri niciodata, are si wireless : ASUS WL-520GC



    Pretul e pe la 160 ron. Am mai folosit si Linksys dar asta nu-i ieftin...

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top