Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    404
    Posts Thanks / Likes

    Smile lnb intelsat 1002-hotbird

    salut am antena fixa pe intelsat si suport pt hotbird. problama e ca pe hotbird imi apare cu patratele din cind in cind ,iar daca le-as schimba nu ar merge mai bine sa fie hotbirdul centru si intesat sa fie culisabil?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    307
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sotchi View Post
    salut am antena fixa pe intelsat si suport pt hotbird. problama e ca pe hotbird imi apare cu patratele din cind in cind ,iar daca le-as schimba nu ar merge mai bine sa fie hotbirdul centru si intesat sa fie culisabil?
    Semnalul pe Intelsat in Romania este mai slab decat cel de pe Hotbird.
    Daca o sa ai HB in focarul principal iti v-a fi destul de greu sa reglezi in secundar pe Intelsat si s-ar putea multe TP-uri de pe Intelsat sa nu-ti mearga.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    404
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Quote Originally Posted by ripper View Post
    Semnalul pe Intelsat in Romania este mai slab decat cel de pe Hotbird.
    Daca o sa ai HB in focarul principal iti v-a fi destul de greu sa reglezi in secundar pe Intelsat si s-ar putea multe TP-uri de pe Intelsat sa nu-ti mearga.
    am schimbat lnb de la hotbird si merge.

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sotchi View Post
    am schimbat lnb de la hotbird si merge.
    spune mi te rog ce semnal ai pe sky italia pe hotbird, pe RTR Planeta, pervai canal Russia si daca poti sa pui o poza cu suportul montat pe antena digi.
    vreau sa fac si eu combinatia sa mai scap de antena ca sunt prea multe deja..
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gammapolis
    Posts
    588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    spune mi te rog ce semnal ai pe sky italia pe hotbird, pe RTR Planeta, pervai canal Russia si daca poti sa pui o poza cu suportul montat pe antena digi.
    vreau sa fac si eu combinatia sa mai scap de antena ca sunt prea multe deja..
    Poti sa faci combinatia linistit ca eu am avut acelasi montaj timp de 2 ani si am avut semnal pe toate TPurile Hotbird. Acuma nu mai am LNBul secund pe HB, am mutat pe Astra 19,2 pentru canalele germane.

    suportul il gasesti aici:http://www.tehnicb.ro/design/intelsathb.htm

    [DIGI-S/C Extra Complet] [0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S] [0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C][15W-68.5E]

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Constanta
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default help me !!! please!!!

    Quote Originally Posted by szili_boy View Post
    Poti sa faci combinatia linistit ca eu am avut acelasi montaj timp de 2 ani si am avut semnal pe toate TPurile Hotbird. Acuma nu mai am LNBul secund pe HB, am mutat pe Astra 19,2 pentru canalele germane.

    suportul il gasesti aici:http://www.tehnicb.ro/design/intelsathb.htm
    va rog ajutati-ma si pe mine, cine poate, cu niste sfaturi!
    vreau sa prind si eu hot bird si nu prea ma pricep.
    -am o antena de le digitv 1.2m, decodor dublu.antena o am instalata sus pe bloc.am vz ca tb un suport Intelsat Hotbird, ok in afara de asta ce mai tb sa am.
    Eu vreau sa prind pe 2 televizoare atat Intelsat cat si Hotbird.
    Dc imi puteti spune mai explicit ce tb sa fac va sunt recunoscator...
    Astept ajutorul ! va multumesc anticipat

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    203
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai ai nevoie de:
    - http://www.tehnicb.ro/design/intelsathb_rapid.htm - 9 ron
    - 2 lnb-uri twin - cca 60 ron
    - 2 comutatoare diseq 2x1 - cca 10 ron buc - http://www.tehnicb.ro/splitteresat/diseq1x2.htm
    Si ai instalatie pentru 2 TV-uri pentru 2 sateliti (hotbird si intelsat)

    Am omis ceva
    Max TV, Strong 4401, 0,9 si 3 LNB-uri.

  8. #8
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default ai omis...

    Quote Originally Posted by flchitu View Post
    Pai ai nevoie de:
    - http://www.tehnicb.ro/design/intelsathb_rapid.htm - 9 ron
    - 2 lnb-uri twin - cca 60 ron
    - 2 comutatoare diseq 2x1 - cca 10 ron buc - http://www.tehnicb.ro/splitteresat/diseq1x2.htm
    Si ai instalatie pentru 2 TV-uri pentru 2 sateliti (hotbird si intelsat)

    Am omis ceva
    da,tehnicianul

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    203
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai daca e priceput si-o "pune" singur. Daca e pasionat intreaba pe forum. Daca nu, atunci suna un prieten.
    Max TV, Strong 4401, 0,9 si 3 LNB-uri.

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Mures
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cine ma ajuta la configurarea unui receiver dublu Hyundai?
    Ca nicicum nu reusesc sa-l fac sa mearga. Ce setari trebuie sa fac in meniu?
    LNB-urile sunt montate si functioneaza, deci sunt pozitionate corect.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Jud. Satu Mare Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Question Ce setari?

    Quote Originally Posted by Levy View Post
    Cine ma ajuta la configurarea unui receiver dublu Hyundai?
    Ca nicicum nu reusesc sa-l fac sa mearga. Ce setari trebuie sa fac in meniu?
    LNB-urile sunt montate si functioneaza, deci sunt pozitionate corect.
    Despre ce setari vrei sa sti?Fi mai explicit!

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Mures
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by romero69 View Post
    Despre ce setari vrei sa sti?Fi mai explicit!
    Am reusit pana la urma. Am gasit intr-un alt thread de pe forum. Era vorba de setarile necesare la diseqc.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default Se poate asa?!?

    Salut! Am un suport lnb, celebrul intelsat-hotbird ( http://www.tehnicb.ro/design/suport2digidecupat.jpg http://www.tehnicb.ro/design/suport2diginou_montat.jpg ) si as vrea sa stiu daca il pot folosi pentru o antena de 1.2M, pentru a receptiona 28.2E si 39E; cu 28.2E in focar. Locatie: Bucuresti Multumesc!
    Last edited by tdy_sat; 22nd October 2010 at 23:13.

    Cheers BADE !



  14. #14
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca, asa ceva nu am incercat dar cred ca merge, sunt numai 11 grade diferenta, dar cred ca trebuie modificat suportul putin!

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default combinatia

    combinatia thor (focus +digi ) + hotbird merge cu suportu asta _?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top