Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15

Thread: ajutor gbox

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default ajutor gbox

    cand deschid gboxul imi apare urmatoarea eroare:
    trying to get online, please wait ...
    My IP............................. we are online
    IP ................. Port 5577-3388 ID E188 pass ........ sharelevel 5/5 (acepro22.dyndns.org)
    enx_conf = 3 ; reset on zap=1
    ERROR: too much cards for every provider, setting X=10
    Total 1 ports to monitor
    monitoring port: 5577
    CPU 80X86 compatible
    ERROR: can not set ioperm: No such device
    You must install ioperm -i to enable direct i/o access
    TPSCrypt 1 PTS 1/1
    File ./s2issuer.b not found
    File ./s2provid.b not found
    mode: any pid
    entering main loop
    ->Hello1 to acepro22.dyndns.org
    ->Hello2 to acepro22.dyndns.org
    **** hashTableECM 0 elements ****
    **** hashTableEMM 0 elements ****
    ReRead pmt.tmp
    ->HelloL to acepro22.dyndns.org (079.115......:338
    **** hashTableECM 0 elements ****
    **** hashTableEMM 0 elements ***
    cine ma poate ajuta?....

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default

    "You must install ioperm -i to enable direct i/o access"Trebuie sa instalezi acest serviciu.....adica inainte de primul start trebuie sa bifezi "ioperm".

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zappaf View Post
    "You must install ioperm -i to enable direct i/o access"Trebuie sa instalezi acest serviciu.....adica inainte de primul start trebuie sa bifezi "ioperm".
    este instalat, eroarea asta o dadea si cand ma conectam.

  4. #4
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa pui I:02 si X:0A
    Daca nici asa nu merge vezi ca s-ar putea ca portul gbox sa nu fie deschis in firewall.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mirceadoro View Post
    este instalat, eroarea asta o dadea si cand ma conectam.
    Ia incearca sa schimbi la X. De pilda, X: { 0A }

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by optimus View Post
    Incearca sa pui I:02 si X:0A
    Daca nici asa nu merge vezi ca s-ar putea ca portul gbox sa nu fie deschis in firewall.
    este deschis a mers bine, dar de cateva zile imi da eroarea de mai sus si in peers imi apare :acepro22.dyndns.org...off

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune liniile asa :

    I: { 03 }
    N: { 00 01 03 30 2000 2000 }
    X: { 0E }

    si verifica daca partenerul de share nu ti-a sters linia.

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ar fi cam urmatoarele posibilitati:
    1. gbox este blocat de firewall, nu este facut forward in router - daca ai, etc.
    2. acepro22... ti-a sters linia (eu sigur ti l-as fi sters daca mi-ai fi pus adresa dns pe forum )
    3. adresa ta dyndns (sau no-ip sau ce folosesti) nu e actualizata

    Eroarea cu ioperm nu are legatura cu sharingul.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ... ... ...
    Last edited by Aghiuta; 9th October 2008 at 23:17. Reason: ... tocmai ai primit raspunsul mai sus in timp ce eu scriam ...

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bbox View Post
    Ar fi cam urmatoarele posibilitati:
    1. gbox este blocat de firewall, nu este facut forward in router - daca ai, etc.
    2. acepro22... ti-a sters linia (eu sigur ti l-as fi sters daca mi-ai fi pus adresa dns pe forum )
    3. adresa ta dyndns (sau no-ip sau ce folosesti) nu e actualizata

    Eroarea cu ioperm nu are legatura cu sharingul.
    1. am facut forwardul in router
    3.adresa de dyndns este actualizata am instalat dyndns updater
    2. e posibil ca sa-mi fi sters linia, dar cum pot sa fiu sigur de asta?...

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    stie cineva sa-mi spuna cum pot verifica daca mi-a fost stearsa linia de gbox?...

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu poti afla 100% numai daca vorbesti cu cel care ti-a dat linia.
    Poti incerca sa bagi linia de la net direct in pc si sa dezactivezi temporar firewall-ul, pornesti gbox si urmaresti mesajele.
    Daca merge, problema e de la router/firewall.
    Daca nu merge dar dupa cateva minute apar mesaje "Hello from ..." inseamna ca cererile tale nu ajung la partener, dar el incearca sa te contacteze, linia nu e stearsa.
    Daca nu vezi nici un mesaj de la peer, poate ti-a sters linia, sau poate ca are probleme temporare cu dream/pc, isp, etc.

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc tare mult bbox cred ca problema este de la router, am dat desabled la firewall in router am mers la game & application sharing in tools si am deschis porturile 5566-5588 pentru gbox si am dat enabled la dynamic dns poate mai trebuiesc facute niste setari in router pe care eu nu le stiu?...PROBLEMA A APARUT DUPA CE AM TRECUT DE LA INTERNETUL PRIN CABLU, UNDE AVEAM IP FIX LA CEL DE LA CLICKNET ROMTELECOM...ma poate ajuta cineva?...

  14. #14
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    va rog frumos, stie cineva ce setari trebuie facute intr-un router speedtouch ST546 de la romtelecom pentru gbox?...
    exceptand cele mentionate mai sus?....

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    daca ai deschis portu nu mai ramane decat sa il forwardezi catre PC-ul tau si ar trebui sa fie OK
    cum sa-l forwardez catre pc?...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top