Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 20 EUR (20%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    GALATI
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default problema 1160 na

    salut
    am o problema cu receiverul si anume:
    de fiacare data cand scanez tp-urile de pe intelsat1001 sau thor3/5imi apar posturile si am semnal bun.Dupa scanare semnalul nu mai este iar pe tp-urile cu semnal nu imi apare imagine ci se comporta de parca ar fi semnal slab,aparandu-mi mesajul semnal slab sau canalul nu functioneaza.
    Ce este de facut?
    S-a stricat ?
    Am acest receiver de 3 ani si ceva si pana acum nu am avut probleme.
    Il mai pot schimba sau repara la punctele digi?
    Va multumesc anticipat pt raspunsuri.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai ultima versiune de soft pe el?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by djsorin View Post
    Ai ultima versiune de soft pe el?
    mai degraba nai semnal zic eu, vezi poate ti s-a miscat antena (de la o vreme f urata vanturi puternice) sau s-a dus lnbul. Oricum fa un test la cineva de prin zona care are digi sau focus si vezi daca ai semnal sau da o fuga pana la sediul RDS. Succes!

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Spania
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sigur e de la sursa.Asa am patit si eu.Du-te cu receptorul la un prieten care are reglata antena bine si vezi daca functioneaza receptorul tau daca nu desfaci capacul de deasupra si vezi daca este vreun condensator "umflat".La mine era cel de pe bara de 5v.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    GALATI
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am incercat la cineva si tot nu merge . Sigur este receiverul.O sa ma duc la Digi sa vad ce pot face..

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    GALATI
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    problema rezolvata.
    au venit cei de la digi si mi-au schimbat receiverul.
    s-au miscat foarte repede.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top