Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 39
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    72
    Posts Thanks / Likes

    Default telesystem ts3,1f

    are 3329 b1 ce loader si soft trebuie pentru el ,merge 3329b

  2. #2
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    descarici asta
    sau asta


  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    72
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu pot sa descarc,spune cum arata softu poate ma descurc; clone se pare TRUMAN da care?

  4. #4
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai fa ti cont si merge.

    stark teck 4000 fta mod telesystem ts3.1f-4.1f (751.3 KB)
    Pack Telesystem ts3.1f - ts4.1f -base tyran- (4.49 MB)


  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    72
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Rezolvat.Multumesc pentru ajutor.
    P.S. am utilizat softu TIRAN ,incredibil a facut AV PE TOATE fara sa bag sofcam nou.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    pitesti
    Posts
    217
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Zi-mi daca are subtitrare DVB

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    pitesti
    Posts
    217
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc, astept

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    72
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu are subtritrare PE TIRAN singuru avantaj este ca face AV la key ...........in legatura cu modificare audio am sesizato si eu ,dar nu mai am aparatu ,in schimb o sa caut un amic care are acest aparat el a bagat un soft globo si nu gasea prog. dupa o ora ia disparut imaginea si sunetu si raman leduri aprinse se mai poate face ceva ?

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    pitesti
    Posts
    217
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Corect, nu are subtitrare pe TIRAN, dar intr-un post mai vechi gobi2000 spunea ca el a bagat
    softul de globo emu 1.3.92. La softurile truman gasesc acum la 3329B soft 1.4.10AMSTAR, dar si soft CI 32BIT SDRAM AMSTAR 1.0.50,care dintre ele merge la telesystem ?

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    pitesti
    Posts
    217
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am patit ce a patit prietenul tau si am revenit la softul TIRAN fara probleme, pina cind mai primesc ceva sfaturi

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    pitesti
    Posts
    217
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am reusit sa pun soft truman, folosesc o telecomanda globo dar nu am semnal la LNB, am masurat nu e tensiune indiferent ce setari fac, aveti ceva idei noi ?

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    pitesti
    Posts
    217
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O pun dar daca n-are subtirare DVB ,degeaba

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    pitesti
    Posts
    217
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am pus-o si receptorul nu s-a mai initializat dupa incarcare,am revenit la softul vechi,da-mi un link ceva sa sap mai adanc

  14. #14
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutati

    Sunt Incepator si am o mare problema. Am un receiver Telesystem ts 3.1f, am Facut software-ul indicat , dar nu gasesc softcamul! La indicatiii scrie alegeti softcamul salvat de voi anterior pe PC si apasati “apri”=deschide! dar nu le am ce pot sa fac?

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    pitesti
    Posts
    217
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intri pe un site, spre ex. sat-key.org, de unde descarci un fisier SoftCam.key, dupa care il selectezi cu softul tau pentru a-l transforma intr-unul cu extensia .bin

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top