Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default TCM fara subtitrare?????!!!!

    Alo, nea jiji TV, nu toti taranii stie englizeste.....da la tarani le place filmele clasice...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  2. #2
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,599
    Posts Thanks / Likes

    Default

    io' nu-mi amintesc sa fi vazut pe undeva tcm dublat in limba romana.....cred ca nu exista....
    si decat sa se apuce digi sa-l dubleze mai bine sa-l lase asa neprihanit...ca oricum nu au mai ramas multe lucruri nefu*ute de ei....epg - care merge ca pixu', sunetu' la cateva canale la care tre' sa-ti pui amplif ca sa le auzi, etc, etc......

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Tara de Foc
    Posts
    678
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In orice retea din ro, TCM este dupa Cartoon si peste tot este la fel de netradus, pentru simplul motiv ca nu exista subtitrare sau dublaj oferit de Turner pentru acest canal. Deci, daca iti plac asa mult filmele clasice, cumpara un dictionar .

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Romania
    Posts
    1,495
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Imi aduca aminte ca TNT-ul actualul TCM avea subtitrare la teletext . Parca era ceva ptr. Nordici.

    FAbian23

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @yanq: Nici eu nu am pe Spice ! Vreau subtitrare pe Spice !
    SHALOM

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Tara de Foc
    Posts
    678
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu vreau dublaj in maghiara.

  7. #7
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @fabian23 avea subtitrare teletext pentru danezi,suedezi si norvegieni,parca si pentru olandezi si avea dublaj sonor pentru francezi si italieni,daca nu cumva am uitat eu de atunci
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  8. #8
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Wallis And Futuna Islands
    Posts
    2,234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exact !Pe Astra pt. spanioli si francezi.
    Ideile exprimate de userul acestui cont reflecta opinia personala si trebuie tratata ca atare.

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dar aia de la cablu de unde iau subtitrarea pt TCM?....imi amintesc ca acum vreo 5 ani, cand eram prin facultate, am vazut filmul "Duzina murdara" pe TCM si sigur avea subtitrare....
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai bine pune intrebarea: de unde au luat subtitrarea ... acum sigur ca nu exista. din pacate.

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    au dar nu toate.cel de pe astra2 28*est are sigur in limba engleza.
    350 kg de scule!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. NESIMTIREA MAX Viasat history fara subtitrare
    By melinter2000 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 36
    Last Post: 19th December 2006, 18:24
  2. max fara sub
    By mmm1967 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 18th December 2006, 02:47
  3. La Max Tv Viasat history fara subtitrare?
    By melinter2000 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 8th November 2006, 19:24
  4. AXN , Discovery - toate, Animal Planet - fara subtitrare !!!
    By extraef in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 18th February 2006, 19:56
  5. F+ fara TON !!!!
    By NaSiS in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 20th March 2005, 00:04

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top