Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default Optibox+Optibox CX PVR ready

    Domnilor,

    As dori un sfat : am un Optibox(DM500) si as dori sa-mi iau un Optibox CX PVR ready. As vrea sa pun Optiboxul(DM500) master si celalalt Optibox slave.
    Ce sanse am sa mearga amandoua independent(vertical si orizontal), adica sa vad pe CX aceleasi programe ca si pe DM ? Sau alta varianta sa pun un splitter pe cablu de antena?
    Precizez ca am incercat aceasta figura cu o placa SS2 dar nu am reusit, unele programe mergeau altele nu, nici pe SS2 si nici pe Optibox.

    Multumesc
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai sanse de reusita 100% daca utilizezi un LNB twin ( sau quad/acto/hexa dupa gust ) ; altfel .... nule.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by smv167 View Post
    ai sanse de reusita 100% daca utilizezi un LNB twin ( sau quad/acto/hexa dupa gust ) ; altfel .... nule.
    Am un LNB twin Inverto, dar cablul al doilea e tras intr-o alta camera si ca sa-l mut trebuie sa cumpar alt cablu mai lung, sa dau gauri prin tocul de la geam, sa fac mizerie , sa ma cert cu nevasta-mea, etc, dar daca numai asta-i varianta sigura am sa iau taurul de coarne.

    PS. Ce se intampla ? La DIGITALSATELIT din Cluj toate Optiboxurile (cx, tscx, fta) sunt pe stoc 0, iar la Elstar Oradea nu le mai gasesc in lista de produse. Sa fie de vina umflarea euroiului?
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Am un LNB twin Inverto, dar cablul al doilea e tras intr-o alta camera si ca sa-l mut trebuie sa cumpar alt cablu mai lung, sa dau gauri prin tocul de la geam, sa fac mizerie , sa ma cert cu nevasta-mea, etc, dar daca numai asta-i varianta sigura am sa iau taurul de coarne.

    PS. Ce se intampla ? La DIGITALSATELIT din Cluj toate Optiboxurile (cx, tscx, fta) sunt pe stoc 0, iar la Elstar Oradea nu le mai gasesc in lista de produse. Sa fie de vina umflarea euroiului?
    Ia-ti si un diseqc multiswitch si ai rezolvat treaba!
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  5. #5
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default oferta...

    Quote Originally Posted by picollo08 View Post
    Pai cum sa nu....€&$...nu vezi altii pe aici...vin cu pretzuri la unele produse destul de slabutze precum pretul de afara la clonele de dm500!?
    In toata europa e un fel de criza dar numai la romani au umflat pretzurile.
    Eu fac asistenta pe langa un numar "n" de magazine care acum nu stiu cum sa faca sa vanda mai mult sarind cu oferte la clienti.
    practic criza a pus in cumpana cumparatorul-sa ia sau sa nu ia.De pret umflat?Pe la romani se zice ca-ti tai craca singur...
    Nimeni nu vrea sa falimenteze aici...
    PS: faimosul Nokia by Jucu costa doar 22€...aici a mine la liber.
    Reciver CI-hd-comag-70€-mai bun decat ceva de pe aici...
    Imperial DB....60€...si e tot HD... si e client newcamx...asa ca...
    vad ca te invirti prin magazine,poate ne combinam .ceva similar echosmarturilor m ar ineresa vreo 20buc.bineinteles conteaza si pretul...

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2008
    Posts
    2,234
    Posts Thanks / Likes

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top