Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema cu DVBViewer 3.9.4 help!!

    am instalat programul , totul ok dar instalez vplug si cand pornes programul , vplug-ul nu imi apare jos langa ceas

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1. Pentru ca DvbViewerul sa vada vPlugul trebuie ca la DvbViewer in Settings -->Options...-->Hardware sa iti fie bifata casuta Has CI module



    2. Pentru ca sa apara iconita vplug langa ceas trebuie ca in fisierul vplug.ini din vPlug sa ai : SystemTrayIcon=1

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru a folosi Vplug sau orice alt emu cu dvbviewer trebuie sa ai in primul rand SoftCSA si apoi bineinteles bifat Has CI module.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    DvbViewer3.9.4 merge cu vPlug2.3.8 si fara SoftCsa.
    Pentru S2Emu e necesar SoftCsa in Plugins si S2Emu in MdPlugins.

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SLAman View Post
    DvbViewer3.9.4 merge cu vPlug2.3.8 si fara SoftCsa.
    Pentru S2Emu e necesar SoftCsa in Plugins si S2Emu in MdPlugins.
    SLAman, te cred ca asa e. La mine insa nu merge orice i-as face. Am citit pagini intregi pe forumuri unde se dezbatea aceasta problema a incompatibilitatii dintre DVB Viewer 3.9.4 si vPlug. Mentionez ca este singura versiune care nu a mers pana acum la mine cu vPlug. Si pe alte forumuri se venea cu fel si fel de solutii insa cred ca niciuna nu avea efect pentru cei care solicitau ajutor. Te rog, daca esti amabil, sa-mi spui exact ce trebuie pus si unde pentru a-i da drumul jucariei. Si inca ceva: crezi ca ar functiona si cu gbox ? Multumesc !

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    SO : WinXP SP3 cu update la zi (mi-a mers si cu SP2)
    Placa: TwinHan cu driver BDA
    DvbWiewer3.9.4 : oficial de pe pagina lui
    vPlug2.3.8 : instalerul oficial facut de vahid, cel de pe RDI din aceasta sectiune

    De obicei procedez astfel:
    Instalez vPlugul intr-un folder oarecare (New Folder pe desktop) apoi copiez toate fisierele vplugului rezultate in urma instalarii, in folderul Plugins din DvbViewer. Tot acolo mai copiez si cele doua fisiere v_sids.db si v_keys.db recente luate de pe net sau din varianta de vplug pe care o aveam instalata inainte.

    Nu stiu daca merge sau nu cu Gbox.

  7. #7
    Complicated & Antisocial Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    792
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Are dreptate SLAman, la mine dvbviewer 3.9.4, cu vplug 2.3.8 in plugins, mi-a dat o eroare "The aplication has failed to start because libeay32.dll not found. Re-installing the aplication may fix the problem", am cautat fisierul respectiv si l-am pus in folderul unde este instalat dvbviwer, iar acum totul este ok.

    P.S.
    Puteti extrage fisierele vplug, fara sa instalati vplug-ul:
    7zip click dreapta pe setup-->Deschide arhiva-->vModules-->NagraBins

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc, SLAman. S-a rezolvat. Am luat alt DVB Viewer si a mers asa cum ai zis tu. Din pacate nu functioneaza decat cam jumatate de ora dupa care se inchide. Asta desi e blocat cu firewall sa nu se conecteze la net. In fine, asta e. Cu celelalte versiuni nu au fost astfel de probleme.


    @UN_Q_

    Citisem de dll-ul asta pe un forum rusesc insa nu prea intelegeam ce vroiau sa spuna ei. In orice caz cei de acolo ziceau ca ar trebui pus in system32.

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fansat03 View Post
    Multumesc, SLAman. S-a rezolvat. Am luat alt DVB Viewer si a mers asa cum ai zis tu. Din pacate nu functioneaza decat cam jumatate de ora dupa care se inchide. Asta desi e blocat cu firewall sa nu se conecteze la net. In fine, asta e. Cu celelalte versiuni nu au fost astfel de probleme.


    @UN_Q_

    Citisem de dll-ul asta pe un forum rusesc insa nu prea intelegeam ce vroiau sa spuna ei. In orice caz cei de acolo ziceau ca ar trebui pus in system32.
    Da,si la mine pun acel .dll in system 32.
    Si AltDVB nici nu-l mai reinstalez dupa reinstalare de Windows.Am salvat folderul lui AltDVB din C unde l-am avut instalat,si numai copiaz iar folderul in C.Am acel .dll salvat,il bag in System 32 si gata.Configurez filtrele si functioneaza ca si instalat.Nu am incercat cu DVB Viewer,asa ca la asta nu ma pot pronunta.
    .

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca vrei sa iti mearga dvbviewer cu orice plugin - eu spre exemplu folosesc gbox,vplug si wincsc - iti trebuie aceste 2 fisiere : libssl32.dll si libeay32.dll in windows\system32 plus SoftCSA in plugins .
    Daca vrei sa imi urmezi sfatul e bine daca nu e problema ta.

  11. #11
    Bagator de/in seama Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Turda Metropolis
    Posts
    444
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ca sa nu deschid alt post, unde schimb fontul la subtitrarea txt la dvbviewer sa-mi arate diacriticele? Aia dvb pe tcm mi-o arata pe o banda verde si pe teletext arata mai bine... doar ca n-are diacritice...



    P.S. In setari la optiuni am pus pe Central European dar tot asa apare.

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca zici ca ai pus pe Central European si tot nu merge trebuie sa faci in videofilter-ul folosit aceleasi setari si anume Central European.

  13. #13
    Bagator de/in seama Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Turda Metropolis
    Posts
    444
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu vad legatura intre filtrul video si subtitrare. N-am vazut la filtrele video in setari la niciunul selectare de font... eventual de contrast, luminozitate, etc.
    Intre timp am observat ca pe orice font aleg tot western imi arata (chiar daca eu aleg CE sau orice altceva).

  14. #14
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut am si eu o intrebare legata de aceasta versiune a dvbviewer :

    - cum pot adauga un satelit nou sau sterge unul vechi din lista cu care vine acest program ?

    mentionez ca fisierul cu transponderele (.ini) corespunzator satelitului exista deja in folderul "transponders" , dar in lista cu sateliti nu-mi apare respectivul satelit pt. ai da cautare.

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De fapt fisierul .ini al satelitului dorit trebuie pus in alta parte
    Vezi postul 38 de aici:
    http://forum.paytv.ro/showthread.php...i+vplug&page=3

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top