Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15

Thread: Focuss in CCcam

  1. #1
    Pe lângă Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    De-Cj
    Posts
    566
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Face. si mai scriem ceva ca sa iasa 10 caractere
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!

  2. #2
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi ca s-ar putea sa ai surprize, la mine nu face tot timpul ( nici nu e pus pe canal de focus in momentul cand trebuie sa faca) si pentru asta dau drumul la newcs si ma leg din exterior cu un client de evocamd si in maxim 1 min face au.
    Daca ai probleme anunta-ma.
    baFTA
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  3. #3
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Despre ce versiuni de carduri vorbiti? Cele alb complet sau cele alb-rosu? Intreb pentru ca in gbox se comporta diferit si nu ar fi exclus ca si in cccam sa fie la fel.

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine nu face au nici in gbox nici in cccam . il bag la inceputul lunii in kaon si gata .

  5. #5
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am cardul rosu cu alb si face AU fara probleme in gbox.Nu l-am scos din Dream de cand am facut abonamentul.And it works just fine.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by optimus View Post
    Eu am cardul rosu cu alb si face AU fara probleme in gbox.Nu l-am scos din Dream de cand am facut abonamentul.And it works just fine.
    Si la mine face AU in dream,e alb cu rosu cartela,iar receptorul l-am imprumutat la cineva,deci merge perfect de luni de zile.Trebuie neaparat sa mearga si la tine.Intr-un timp nu mergea la mine caci aveam in gbox cfg setat A: { 02 },dar am pus A: { 01 } si de atunci face automat.Dar eu merg cu gbox nu cu cccam.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Constanta
    Posts
    189
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru cardul alb cu rosu de la focus in cccam face AU punand la cateva linii F(ori una singura) din cccamcfg la sfarsit 2 0 1 { 0:0:2 }.Asa fac mereu in fiecare ultima zi a lunii si merge.Face AU prin retea.Salutari la toti focosii.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    363
    Posts Thanks / Likes

    Default focus card

    Quote Originally Posted by georgexx View Post
    Pentru cardul alb cu rosu de la focus in cccam face AU punand la cateva linii F(ori una singura) din cccamcfg la sfarsit 2 0 1 { 0:0:2 }.Asa fac mereu in fiecare ultima zi a lunii si merge.Face AU prin retea.Salutari la toti focosii.
    La mine cardul rosu cu alb face AU fara sa fac modificari in cccam 2.0.8 si F> 2 0 0 { 0:0:2 }.

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Default Help

    Cum pun cardul de focus in DREAM?
    Cardul e de culoare alba!
    Vad ca unii au intrebat culoarea!
    Ce trebuie sa fac eventual ca pentru BEGINEER!
    SAU tuturial ceva, treaduri, ceva, ca citesc nu e o problema!
    MULTAM FAIN!

  10. #10
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rock5 View Post
    Cum pun cardul de focus in DREAM?
    Cardul e de culoare alba!
    Vad ca unii au intrebat culoarea!
    Ce trebuie sa fac eventual ca pentru BEGINEER!
    SAU tuturial ceva, treaduri, ceva, ca citesc nu e o problema!
    MULTAM FAIN!
    Daca cardul e activ il introduci in slotul special prevazut,pui CCcam 209 dai restart la cam si lasi pornit pe tvr1 pentru asi face AU,cand ai imagine te duci pe ce canal vrei!

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rock5 View Post
    Cum pun cardul de focus in DREAM?
    Cardul e de culoare alba!
    Vad ca unii au intrebat culoarea!
    Ce trebuie sa fac eventual ca pentru BEGINEER!
    SAU tuturial ceva, treaduri, ceva, ca citesc nu e o problema!
    MULTAM FAIN!
    Cardul tau nu cred ca o sa mearga in cccam am avut un prieten cu card alb tip vechi si nu a mers pina nu a schinbat cardul alb cu rosu.
    DM 8000, card Focus OSCAM,120 dish, H-H Strong,

  12. #12
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iosi View Post
    Cardul tau nu cred ca o sa mearga in cccam am avut un prieten cu card alb tip vechi si nu a mers pina nu a schinbat cardul alb cu rosu.
    Am 2 carduri sai rosii si albe,merg fara probleme

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    face AU si cu cccam 2.0.11 . fara nici o problema ! testat ! fara nimic la cfg ! doar cardul si cccam 2.0.11

    numai bine !


  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Am 2 carduri sai rosii si albe,merg fara probleme
    Am intilnit problema asta si nu a mers sub nici-o forma pina nu a schimbat cardul.
    DM 8000, card Focus OSCAM,120 dish, H-H Strong,

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Romania
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Default card Focus

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Despre ce versiuni de carduri vorbiti? Cele alb complet sau cele alb-rosu? Intreb pentru ca in gbox se comporta diferit si nu ar fi exclus ca si in cccam sa fie la fel.
    si cele alb-rosu sunt de dou feluri, cele care au cipul pe partea cu rosu, astea nu merg, cele care au cipul pe partea codului de bare merg. Despre cardul complet alb nu stiu nimic.
    In gBox mergea cardul cu cipul pe partea cu rosu ( cu orecari intreruperi ). In Ccam merge ( la mine ) cardul cu cipul pe partea codului de bare.
    dx4567an
    sonic

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top