Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de fiecare datä cand schmib ceva cu tc in cccam.cfg imi cade routerul
    dreamul nu mai räspunde la ping
    routerul räspunde dar legätura WAN este picatä
    peste ca. 2 minute dupä ce räspunde dreamul se restabileste si legätura la WAN
    ce naiba poate sä fie
    adevärul este inventia unui mincinos

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,534
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai in PC un program instalat care deranjeaza...
    asa am avut si eu ,nu mai stiu ce program,l-am sters si acum totul e OK..
    Rapidist pur singe...

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    de fiecare datä cand schmib ceva cu tc in cccam.cfg imi cade routerul
    dreamul nu mai räspunde la ping
    routerul räspunde dar legätura WAN este picatä
    peste ca. 2 minute dupä ce räspunde dreamul se restabileste si legätura la WAN
    ce naiba poate sä fie
    Am mai discutat problema asta aici, e bug la CCCam pe dm800, dar doar daca ai mai mult de 30 peers in lista. Lasa 25 peers si incearca asa, sa vezi ca nu mai e nici o problema.. Se spune altundeva ca se va rezolva problema in urmatoarea versiune, daca va aparea vreodata una noua..

  4. #4
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zaiclopz View Post
    Am mai discutat problema asta aici, e bug la CCCam pe dm800, dar doar daca ai mai mult de 30 peers in lista. Lasa 25 peers si incearca asa, sa vezi ca nu mai e nici o problema.. Se spune altundeva ca se va rezolva problema in urmatoarea versiune, daca va aparea vreodata una noua..
    da dupä cum se vede este de la cccam
    dacä schimb pe alt emu nu am problema asta
    deci asteptäm cccam 2.0.10

    ms fain

    @paulino
    nu cred cä este de la TC
    adevärul este inventia unui mincinos

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    da dupä cum se vede este de la cccam
    dacä schimb pe alt emu nu am problema asta
    deci asteptäm cccam 2.0.10

    ms fain

    @paulino
    nu cred cä este de la TC
    Ai incercat si cu versiune CCCam mai veche?
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  6. #6
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    Ai incercat si cu versiune CCCam mai veche?
    nu
    versiunile mai vechi nu fac AU la max
    adevärul este inventia unui mincinos

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    nu
    versiunile mai vechi nu fac AU la max
    Treceti fratilor pe gbox,fiti in pas cu moda.

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    acasa
    Posts
    1,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    Treceti fratilor pe gbox,fiti in pas cu moda.
    man...nu stii cum merge gboxul pe 800...nu vede toti perii si multe alte buguri

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    Treceti fratilor pe gbox,fiti in pas cu moda.
    si gboxul care nu a mai evoluat de vreo doi ani e "state of the art "? Moda retro poate.
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu citeste localul. De cind e la moda fara card?
    O sa dispara toti peersi pe rind. Ma refer la cei cu carduri interesante.

  11. #11
    Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Ineu-ARAD
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    Treceti fratilor pe gbox,fiti in pas cu moda.
    Sau pe mbox,se pare ca ultima varianta 0.4 BETA build 0009 este destul de stabila

  12. #12
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    Treceti fratilor pe gbox,fiti in pas cu moda.


    cea mai tare glumä pe ziua de azi
    tu vorbesti serios sau vorbesti serios ?
    gboxul este fumat de mult ´ frate ´
    oare de ce crezi cä am trecut acum vreo 2 ani de pe gbox >> cccam ?
    deocamdatä cccam-ul este viitorul
    adevärul este inventia unui mincinos

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am incercat eu cu alte versiuni, exact la fel.. si pe langa asta, doar 2.0.9 detecteaza dreamboxul. Am sitit undeva ca nu va exista o versiune 2.1.0, se trece la 3.0 (nimic oficial).

  14. #14
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai routerul trebuie sa fie transparent pt DB ( cel mult sa-i aloce la initializarea DB IP cu DHCP )
    porcarii facute in LAN si care omoara WAN ... ce marca de router ai sa ma feresc

  15. #15
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by smv167 View Post
    pai routerul trebuie sa fie transparent pt DB ( cel mult sa-i aloce la initializarea DB IP cu DHCP )
    porcarii facute in LAN si care omoara WAN ... ce marca de router ai sa ma feresc
    ce naiba tot vorbesti ?
    dhcp >> dreambox este ceva pentru lameri mai ales dacä am portforwarding din router spre DB
    nu are nimic de a face cu routerul
    a mers cu 7020 ani de zile färä probleme ( dreambox+server+2 x PC´s + Laptop )
    este sigur de la combinatia dm800+cccam

    netgear DG834GT ( are modemul de dsl integrat )
    adevärul este inventia unui mincinos

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top