Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Prima imagine Enigma pe IPBOX 900/9000

    Este iminenta lansarea primei imaginii Enigma pe IPBOX 900 ! iminenta in sensul a doua pana la trei saptamini ! puteti viziona un impresionant filmulet demonstrativ !

    http://minicat.tv/video/enigma.mp4

    Asa cum spuneam la lansarea acestui receptor ... soarta sa este in maini bune ! echipa de soft de la ABCOM , autori a peste 10 variante cu Enigma1 pentru intraga familie IPBOX, iata ca a produs si prima imagine cu Enigma1 , deocamdata, pentru seria 900/9000 ! limitarea este ca merge un singur tunner ! ... asteptam cu interes versiunea lor de Enigma2 ...

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si te gandesti ca acum ceva timp, cineva de pe forum baga mana in foc ca Enigma2 e numai pt. Dreambox

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,275
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy

    si uite asa stau si ma intreb daca dreambox-ul meu 800 merita banii dati pe el , desi are un nucleu stabil Enigma2 iar celelalte nici macar pre-beta ...

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Dreambox-800
    Posts
    1,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pauldemon View Post
    Si te gandesti ca acum ceva timp, cineva de pe forum baga mana in foc ca Enigma2 e numai pt. Dreambox

    eu am spus prietene ca nu are cum sa mearg enigma 2 pe kathrein si ipbox pentru ca nu au memorie fizica Flash indeajuns.... acum o sa se vina cu completari ca este loc si pe usb stick s.a.m.d. nu o sa mearga bine eu oricum va urez baft

    ps: enigma2 de kathrein este cea de dreambox modificata cu chiu cu vai.... eu va urez la mai bine mai ales la se c-am chinuie lumea pentru a face motorul sa mearg...

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dongle View Post
    eu am spus prietene ca nu are cum sa mearg enigma 2 pe kathrein si ipbox pentru ca nu au memorie fizica Flash indeajuns.... acum o sa se vina cu completari ca este loc si pe usb stick s.a.m.d. nu o sa mearga bine eu oricum va urez baft
    Sunt de acord cu tine! Teoretic asa era atunci. Acum e altceva Baietii au gasit solutia cu imaginea scrisa pe memorie! Oricum putini credeau ca o sa apara E2 si pt. cecelalte box-uri.
    Daca imi aduc bine aminte nici MihaiP nu era prea increzator. Eu am sperat, si s-a intamplat
    Pana o sa fie E2 varianta finala mai e cale destul de lunga

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hai sa facem apel la memoria .. datelor !

    IPBOX 900 HD

    Procesor: 266 MHz STi7101 32bit RISC CPU
    Memorie cache: 32KB/16KB
    Memorie Flash: 32 MB
    Memorie sistem: 192 MB(64MB+128MB) DDRAM

    Dreambox 800 HD

    - 300 MHz MIPS Processor
    - 64 MByte Flash, 256 MByte RAM

    Diferentele nu sint chiar asa "dramatice" ... cele de flash chiar nu prea conteaza daca avem in vedere ca majoritatea imaginilor pentru DM800 cu E2 incap in 32 Mb ! iar cele care depasesc aceasta dimensiune includ o gramada de "floricele" .. doar doar de va avea cineva nevoie de ele. Eu cred ca E2 este un fetish ! pe mine zau ca m-ar satisface o imagine E1 care sa fie stabila ! in fond "stie" exact acelasi lucru ca si E2 ...diferentele sint "floricele" ... accept ideea ca s-ar putea sa gresesc ... si chiar sint curios sa stiu cu ce !

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Oh ! nu mi-as face mari griji in problema emulatoarelor ! Desi nu era "politic" sa prezinte functii de EMU totusi cred ca le-a scapat faptul ca MTV ...in general nu este free !

  8. #8
    Pe lngă Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    De-Cj
    Posts
    566
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mesteru222 View Post
    si uite asa stau si ma intreb daca dreambox-ul meu 800 merita banii dati pe el
    Nu, nu merita ! Cum de fapt nu merita sa dam banii pe nici una din "sculele" pe care care le cumparam, cu siguranta am fi mult mai castigati daca de acei bani, ne-am lua familia si am pleca cu ei intr-o excursie undeva in mijlocul naturii, fara calculator, televiziune si telefoane mobile. Insa ce sa ii faci, aici intervine pasiunea si pacatosul acesta de hobby pe final din punct de vedere financiar nu vei castiga nimic, vei avea totusi destule satisfactii daca nu faci parte dintre cei care cumpara un receptor doar din dorinta de a urmari programele tv.
    Scuze de offtopic.
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!

  9. #9
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.2624 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Abia astept sa apara.Am o cunostinta cu ipbox 9000,dar problema e ca are 2 tunere(DVB-T si DVB-S)
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa MTV-urile acelea sint FTA ! dar ...baietii isteti care au facut Addon-ul actual de pe IPBOX ...cred ca abia asteapta sa-si arate mestesugul ! cat despre HD asa este ... deh ...mai asteptami 2-3 saptamini si vom sti ce le poate pielea !
    Si daca este sa judecam pretul ... http://www.idealo.de/preisvergleich/...vr-ab-com.html

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    .....cccam oare merge pe procesorul ala?
    nu ( si nici nu cred ca va merge )

    munca'n zadar

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    ardeal
    Posts
    113
    Posts Thanks / Likes

    Default ipbox

    La recomandarea lui mihaip in urma cu aprox. 2 luni am luat un ipbox 900 HD (si multumesc pt sfat, de diferenta 1100-1850 aproape ma-m incadrat la un danon 5.1 care-i demential comparat cu sony ultimele modele hdmi, Dolby Digital, Dolby Pro Logic II, DTS la maxim legat pe optic la receptor).
    Folosesc noul mbox, acum cu aprox 130 linii si se vede tot in afara de skyUK HD la care nu am gasit inca peer.
    Pentru mine obiectiv realizat: imagine+sunet HD ireprosabile, aparat sprinten, stabil, nu frige.
    Chiar daca nu exista inca cccam si enigma va asigur ca nu-mi lipseste nika !
    Nu vreau sa fiu partinitor insa sunt placut impresionat de evolutia softurilor in materie de emu+imagine(aproape zilnic apare ceva nou) si este un efort remarcabil fata de alte scule (nu de satelit) unde odata cumparat ii cam doare in dos pe producatori.
    Acum ma gandesc sa schimb Vierra cu noul Sharp Aquos de 117 si cred ca aici se va vedea ceva diferenta, receptorul isi face treaba la maxim.
    Sper sa nu supar pe nimeni, sunt pretentios da nu plin de bani, fac un pic de efort sa cumpar toate astea.

    PS. pun la cheta de abonament skyUK HD daca mai sunt si altii interesati
    Last edited by motoru; 9th October 2008 at 01:14.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    ardeal
    Posts
    113
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    @motoru

    salut. ai pus vreun hdd esata? dupa cate am vazut acolo are o mufa unde zice ca da tensiune de alimentare pentru hard-urile externe. Intrebare are si un adaptor de la mufa aia la conectorul de alimentare al unui hard sata?. Mersi

    P.S. Ai inregistrat cu el daca ai folosit hdd si daca da cum sunt inregistrarile. Mersi
    vroiam sa cumpar un Hdd extern de 1T cu alimentare, pe e-sata insa am inteles ca nu toate hdd-urile functioneaza. Exista o lista cu hdd-urile care merg pe forumul de ipbox. Astept noul ipbox 910HD care are niste update-uri de hardware+cooler la sursa si o sa incerc la asta cu hdd.
    Cei care au acum hdd zic ca face 2 inregistrari simultane pe acelasi satelit+te uiti la al 3-lea la calitate ireprosabila.
    Daca e important pt tine asta te pun in legatura cu cineva care foloseste hdd pe ipbox.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top