Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor GBOX+CCCAM !

    Code:
    CAMNAME="Gbox-CCcam"
    USERNAME=""
    ZAPTIME=8
    CAMID=970
    DVBSET=1
    INFOFILE="ecm.info"
    # end
     
    # This method cleans up /tmp folder of gbox files
    remove_tmp ()
    {
    rm -rf /tmp/*info* /tmp/*gbox* /tmp/*online* /tmp/*share*/tmp/atack* /tmp/debug*
    }
    # This method starts cardserver_6.5 > CS2Gbox > Gbox (That order)
    start_cam ()
    {
    /var/bin/gbox &
    sleep 5
    /var/bin/CCcam_2.0.9 &
    }
    # This method stops newcs cs2gbox and gbox and then calles the tmp cleanup method
    stop_cam ()
    {
    touch /tmp/gbox.kill
    /bin/prockill gbox
    /bin/prockill CCcam_2.0.9
    killall -9 gbox CCcam_2.0.9 2> /dev/null
    remove_tmp
    }
    case "$1" in
    start)
    echo "[SCRIPT] $1: $CAMNAME"
    start_cam
    ;;
    stop)
    echo "[SCRIPT] $1: $CAMNAME"
    stop_cam
    ;;
    restart)
    echo "Restaring $CAMNAME"
    stop_cam
    start_cam
    ;;
    *)
    "$0" stop
    exit 1
    ;;
    esac
    exit 0

    Salutare, am un DREAMBOX 500 S, imagine GEMINI 4.4. Am incercat sa pun GBOX+CCCAM cu scriptul acesta dar delok nu vrea sa mearga. Gbox merge perfect dar la programele pe CCCAM apare in bara de INFO norma de codare, se inverzeste, deci e clar ca vede key de pe cccam dar nu decodeaza deloc. dati-mi o idee ce sa fac pt a rezolva problema. Multumesc
    Last edited by maximov; 4th October 2008 at 14:32.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dupa cite stiu eu merge numai de la CCCam -gbox

    Nu si invers plus de acea nu ai resursa destula ptr. amindoua
    cu gbox ai deja 75% plin - cel putin la mine cu Nabilov0.8

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am incercat dar la fel e

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by maximov View Post
    am incercat dar la fel e

    din pacate nu pot sa iti traduc asa stiintific- dar poate se gaseste cineva

    poate te ajuta:

    Für alle die es nicht wussten, ja man kann die Gbox mit der Cccam verbinden. Das ganze hat nur ein Hacken. Die Cccam ist egoistisch und denkt nur an sich. Man kann somit von der Gbox Karten erhalten aber die Gbox bekommt nix vom Cccam. Derzeit ist auch noch keine Lösung des Problems in Sicht. Wie Ihr die Gbox mit dem Cccam verbindet könnt Ihr an mein beispiel erkennen.

    Cccam.cfg ( Diese Datei wird in /etc gespeichert )

    G: DCBA4321 192.168.178.23 5566 23942170 *****.dyndns.org 5566
    • Hier kommt das Passwort rein welches bei der cwshare in der D line eingetragen wurde
    • Hier muss die eigene IP eingetragen werden von der Box wo das cccam drauf laufen tut
    • 5566 ist der Port. Dieser muss bei den Gbox Server in der cwshare gleich sein wie bei der Client Box
    • Hier muss wieder die cwshare vom Gbox Server geschaut werden. Hier nehmt Ihr das Passwort aus der M Line und tragt es in der cccam.cfg ein
    • Zum Schluss müsst Ihr die Dyndns Adresse oder für local Verbindungen die IP Adresse der Server box eintragen.





    Die Gbox D Line muss dabei ganz normal aussehen. Es bedarf keine Änderungen.
    Hier nochmal ein Beispiel einer cwshare die zu den oberen Beispiel Passwort würde:

    M: { 192.168.178.22 { 23942170 }}
    D: { 192.168.178.23 { 5566 5566 { DCBA4321 { A5 A5 }}}}

  5. #5
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by maximov View Post

    Salutare, am un DREAMBOX 500 S, imagine GEMINI 4.4. Am incercat sa pun GBOX+CCCAM cu scriptul acesta dar delok nu vrea sa mearga. Gbox merge perfect dar la programele pe CCCAM apare in bara de INFO norma de codare, se inverzeste, deci e clar ca vede key de pe cccam dar nu decodeaza deloc. dati-mi o idee ce sa fac pt a rezolva problema. Multumesc
    Incearca sa pui la inceputul scriptului tau asta :

    Code:
    #!/bin/sh
    ########################################
    ###### Powered by The Gemini Team ######
    ### http://www.i-have-a-dreambox.com ###
    ########################################
    #  camid                               #
    #  0000       = Commom Interface       #
    #  0001->0199 = for User Experiment    #
    #  0199       = Dccamd                 #
    #  0200->0299 = Fbiss                  #
    #  0300->0399 = Camd3                  #
    #  0400->0499 = Camx                   #
    #  0500->0599 = Camx-Radegast-CS       #
    #  0600->0699 = Evocamd           -OLD #
    #  0700->0799 = Evocamd_ronlad_cs -OLD #
    #  0800->0899 = Mgcamd            -OLD #
    #  0900->0999 = Mgcamd_ronald_cs  -OLD #
    #  1000->1099 = Newcamd           -OLD #
    #  1100->1199 = Newcamd-ronald_CS -OLD #
    #  1200->1299 = Newcamd-spider    -OLD #
    #  1300->1399 = Radegast               #
    #  1400->1499 = Ronald-CS              #
    #  1500->1599 = Scam                   #
    #  1600->1699 = Scam-Ronald-CS         #
    #  1700->1799 = MPCardserver           #
    #  1800->1899 = NewCS                  #
    #  2000->2099 = Camd3                  #
    #  2300->2399 = Camd3-NewCS            #
    #  2600->2699 = Camd3-MPCardserver     #
    #  3000->3099 = Evocamd                #
    #  3100->3199 = Evocamd-Ronald-CS      #
    #  3200->3299 = Evocamd-NewCS          #
    #  3300->3399 = Evocamd-MPCardserver   #
    #  4000->4099 = Mgcamd                 #
    #  4100->4199 = Mgcamd-Ronald-CS       #
    #  4200->4299 = Mgcamd-NewCS           #
    #  4300->4399 = Mgcamd-MPCardserver    #
    #  5000->5099 = Newcamd-Betad          #
    #  5100->5199 = Newcamd-Cardserver     #
    #  5200->5299 = Newcamd-Spider         #
    #  5300->5399 = Newcamd-NewCS          #
    #  5400->5499 = Newcamd-MPCardserver   #
    #  5500->5599 = OpenCam                #
    #  5600->5699 = RqCamd                 #
    #  6000->6099 = CCcam                  #
    #  6100->6199 = CCcam-Capmtserver      #
    #  6200->6299 = CCcam-NewCS            #
    #  9500->9599 = reserved               #
    #  9600->9699 = reserved               #
    #  9700->9799 = reserved               #
    #  9800->9899 = reserved               #
    #  9900->9999 = reserved               #
    ########################################
    
    CAMNAME="Gbox-CCcam"
    USERNAME=""
    ZAPTIME=6
    CAMID=0010
    DVBSET=1
    INFOFILE="ecm.info"
    ..................................
    imaginile GP trebuie sa includa informatiile CAMID pt a functiona corect.
    Daca nu merge incearca si combinatia Gbox&Mgcam de aici :
    Multa bafta !

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,534
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai pe scurt si in engleza...

    syntax for add gbox connection

    G: <pass> <localhost> <localport> <peerpass> <peeraddress> <peerport>
    example:
    G: AABBCCDD my.address.tv 2500 12345678 peer.address.tv 2500
    Rapidist pur singe...

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by paulino View Post
    Mai pe scurt si in engleza...

    syntax for add gbox connection

    G: <pass> <localhost> <localport> <peerpass> <peeraddress> <peerport>
    example:
    G: AABBCCDD my.address.tv 2500 12345678 peer.address.tv 2500

    asta unde il adaug ? In cccam.cfg sau in cwshare.cfg? si asta era problema la mine?Multumesc

  8. #8
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu. Din cate am inteles eu tie nu-ti pleaca amandoua EMU in acelasi timp si banuiesti ca scriptul folosit e naspa. Sincer, folosirea celor doua emulatoare e naspa. Mai ales daca ai DM500 (sau clona, ca e la moda). Lipsa memoriei iti va face numai belele. Eu zic sa te hotarasti la unul din cele doua si vei avea de castigat.
    Linia G primita de la colegi este ca CCcam-ul sa "fure" din gbox, deci nu e ce vrei tu. Nu stau sa caut, dar postasem cu muuulta vreme in urma un script functional, dar (ma repet) nu recomand.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top