Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24

Thread: Optibox HDCX

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Brasov
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default Optibox HDCX

    Vad ca e tacere totala pe forum ! In afara de ce a scris Mihaip nu am mai gasit nimic. Il are cineva? Cum merge? Ce probleme are? Ce deschide si cu ce?
    La banii pe care ii am si la cit costa ma bate gindul sa-mi iau unul dar vreau sa ma lamuresc ce-i cu el.
    Am intrat pe diferite sit-uri si sint in ceta ( pe World -satellit am gasit un sw care e diferit de 7710, pe Globo- opticum apare Opticum HDS1 , etc ). Avind in vedere ca am cunostinte mai reduse rog pe cei care stiu sa-mi spuna ce tools-uri si key se folosesc si de unde se iau ele.
    Va mulumesc mult pentru osteneala in numele meu si al celor interesati !
    DM 800 clona ; 1,9 Al ; si altele

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    bacau
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am o jucarie de asta si sa stii k sunt multzumit.... se mai blocheaza el daca-l tzin deschis prea mult timp (mai mult d 24 de ore) dar in rest... e bn.... deschide cam tot ce merge la ora asta cu un emulator.... iar pt update-uri folosesc opticum toolbox, crek l-am luat dp crosat. oricum nu prea am avut timp sa-l muncesc mai mult, doar ii bag chei proaspete (din telecomanda) shi gata, vizionare placuta

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default daca nu ai ce face iati o jucarie de asta si dupa aia o sa ai de lucru nui bun de nim

    Quote Originally Posted by kuki222 View Post
    Vad ca e tacere totala pe forum ! In afara de ce a scris Mihaip nu am mai gasit nimic. Il are cineva? Cum merge? Ce probleme are? Ce deschide si cu ce?
    La banii pe care ii am si la cit costa ma bate gindul sa-mi iau unul dar vreau sa ma lamuresc ce-i cu el.
    Am intrat pe diferite sit-uri si sint in ceta ( pe World -satellit am gasit un sw care e diferit de 7710, pe Globo- opticum apare Opticum HDS1 , etc ). Avind in vedere ca am cunostinte mai reduse rog pe cei care stiu sa-mi spuna ce tools-uri si key se folosesc si de unde se iau ele.
    Va mulumesc mult pentru osteneala in numele meu si al celor interesati !
    cel mai prost receptor pe care lam vazut se blokeaza deti vine sal dai pe geam.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sky123 View Post
    cel mai prost receptor pe care lam vazut se blokeaza deti vine sal dai pe geam.
    am cumparat si io unul si mere cam tot ,dar as vrea sa stiu de unde pot actualiza keile la zi,am ultimul soft < oct 9 2008>


    Multumesc !

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by f4n3_f4n3 View Post
    am cumparat si io unul si mere cam tot ,dar as vrea sa stiu de unde pot actualiza keile la zi,am ultimul soft < oct 9 2008>


    Multumesc !
    am cautat si eu nu am de unde sa iau. CUM MERGE RECEPTORU LA TINE EU AM ACELASI SOFT SI SE BLOKEAZA PE GIGEL PE ANUMITE CANALE DE EX PRO TV .ANT 1 RESTU MERG NUS CE ARE

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up Hdcx

    Quote Originally Posted by sky123 View Post
    am cautat si eu nu am de unde sa iau. CUM MERGE RECEPTORU LA TINE EU AM ACELASI SOFT SI SE BLOKEAZA PE GIGEL PE ANUMITE CANALE DE EX PRO TV .ANT 1 RESTU MERG NUS CE ARE
    io l-am fitiit toata ziua si nu sa blocat,am bagat si keia la premier si mere,si am si cartela de TVRHD si TVR1si2 si mere


  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by f4n3_f4n3 View Post
    io l-am fitiit toata ziua si nu sa blocat,am bagat si keia la premier si mere,si am si cartela de TVRHD si TVR1si2 si mere

    al meu face figuri ce sa mai zic nu stiu. Keyle le poti copia din el in calc dupa aia le modifici cum vrei tu si le pui inapoitot asa poti face si cu canalele
    Last edited by sky123; 11th November 2008 at 12:47.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up Hdcx

    Quote Originally Posted by sky123 View Post

    al meu face figuri ce sa mai zic nu stiu. Keyle le poti copia din el in calc dupa aia le modifici cum vrei tu si le pui inapoitot asa poti face si cu canalele
    sal

    <Keyle le poti copia din el in calc > si de ce nu cop din cal,in el manual sau cu ajutoru ,sau poate asta este de folos
    http://optibox.atw.hu/?a=downloads&path=./Optibox%2520TSCX%2520PVR
    http://optibox.atw.hu/?a=downloads&p...20TSCX%2520PVR
    aici ai si programu, sus te lamuresti tu mai bine



    sau asta
    http://www.globostb.com/?cmd=download

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by f4n3_f4n3 View Post
    sal

    <Keyle le poti copia din el in calc > si de ce nu cop din cal,in el manual sau cu ajutoru ,sau poate asta este de folos
    http://optibox.atw.hu/?a=downloads&path=./Optibox%2520TSCX%2520PVR
    http://optibox.atw.hu/?a=downloads&p...20TSCX%2520PVR
    aici ai si programu, sus te lamuresti tu mai bine



    sau asta
    http://www.globostb.com/?cmd=download
    astea le am si eu mai am una poate te ajuta si pe tine ttp://www.opticum.net/am pus in el tot nu merge bine .Nu stiu la tine dar la mine seara pe la ora 20.30 cand dau pe pro tv..a1..acasa tv zice cas codate.Eu sant deacord cu el da cum celelalte merg si numai alea sant codate.CRED CA E COMUNIST TINE CU URSU NU CU MINE.Se mai blocheaza si pe canalul U ala cu muzica care e la liber din ce stiu eu.Tre sai dau reset de la spate ca altfel nu porneste.Io cred ca o sa fac cumva sa scap de el ca mia facut capu calendarnul mai suport. am dreambox si am mai avut o gramada de receptoare da mai proaste ca asta nam intalnit SA AUZIM NUMA DE BINE ARE SI UN COD APESI MENU +9997 DUPA AIA POTI COPIA DIN EL IN CALC PROG SAU KEY SAU TOT ................NUMA BINE
    Last edited by sky123; 13th November 2008 at 19:13.

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by f4n3_f4n3 View Post
    am cumparat si io unul si mere cam tot ,dar as vrea sa stiu de unde pot actualiza keile la zi,am ultimul soft < oct 9 2008>


    Multumesc !
    http://crosatelite.com/upload/index....ibox/HDCX/Keys mai e ceva si aici

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sky123 View Post
    salut

    cu ce se deschide keya <tbn> ?


    Multumesc!

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by f4n3_f4n3 View Post
    salut

    cu ce se deschide keya <tbn> ?


    Multumesc!
    sa le poti vedea inainte sa le trimiti in receptor da editare si le poti vedea

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sky123 View Post
    sa le poti vedea inainte sa le trimiti in receptor da editare si le poti vedea
    OPTIBOX HDCX , 2528 si 9997 ce coduri mai are ?

  14. #14
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by f4n3_f4n3 View Post
    OPTIBOX HDCX , 2528 si 9997 ce coduri mai are ?
    nu mai stiu.inca testez cum merge receptoru la tine

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by sky123 View Post
    nu mai stiu.inca testez cum merge receptoru la tine
    pacat ca nu mai se pune nici un soft nou, nu sar mai bloca asa

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top