Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,570
    Posts Thanks / Likes

    Default Yumatu disable AU

    Stie cineva daca exsita vreo optine de a face disable AU pentru softurile pachuite de Yuma tu saphire ?
    Am incercat o gramada de variante de soft sa pun, cu diferite loadere dar nu se conecteaza rec cu calc. Acu am soft 5119_Cool 2.4.04 si problema este ca face AU grsit si rescrie chei vechi dupa un timp. Macar daca asi putea scapa de schimarea asta de chei facuta de soft...
    Thx pentru orice ajutor, anticipat!

  2. #2
    Om ... cu farfurie ! Expert
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Undeva in Oltenia ... de sub munte !HOREZU!
    Posts
    1,301
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by barghy View Post
    Stie cineva daca exsita vreo optine de a face disable AU pentru softurile pachuite de Yuma tu saphire ?
    Am incercat o gramada de variante de soft sa pun, cu diferite loadere dar nu se conecteaza rec cu calc. Acu am soft 5119_Cool 2.4.04 si problema este ca face AU grsit si rescrie chei vechi dupa un timp. Macar daca asi putea scapa de schimarea asta de chei facuta de soft...
    Thx pentru orice ajutor, anticipat!
    Exista posibilitatea de a face OFF la AU ... daca dadeai un search pe forum cred ca si gaseai . Exista key care au AU-OFF pe forumuri . Daca intri astazi pe mess pana in ora 13 ... iti dau eu unul ! Sau poti dezactiva acest lucru din meniul de keys stergind cheia respectiva !
    Last edit : maestrul Kroky cu explicatia respectiva : http://rdi-board.com/showpost.php?p=...postcount=1617 !
    Last edited by cipaul66; 4th October 2008 at 09:59.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by barghy View Post
    Stie cineva daca exsita vreo optine de a face disable AU pentru softurile pachuite de Yuma tu saphire ?
    Am incercat o gramada de variante de soft sa pun, cu diferite loadere dar nu se conecteaza rec cu calc. Acu am soft 5119_Cool 2.4.04 si problema este ca face AU grsit si rescrie chei vechi dupa un timp. Macar daca asi putea scapa de schimarea asta de chei facuta de soft...
    Thx pentru orice ajutor, anticipat!
    la yumatu mx ultimu soft 47 nu face au gresit,eu l-am folosit si a mers bine,si incerca sa adaugi un softcam peste el si cred ca nu-ti mai face au..cel putin la mine nu a mai facut...
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by barghy View Post
    Stie cineva daca exsita vreo optine de a face disable AU pentru softurile pachuite de Yuma tu saphire ?
    Am incercat o gramada de variante de soft sa pun, cu diferite loadere dar nu se conecteaza rec cu calc. Acu am soft 5119_Cool 2.4.04 si problema este ca face AU grsit si rescrie chei vechi dupa un timp. Macar daca asi putea scapa de schimarea asta de chei facuta de soft...
    Thx pentru orice ajutor, anticipat!
    Cauta la nagra 002011 nemm 00 si codul incepe cu 41,trebuie sa il faci 00 salvezi si gata treaba cu Au
    Not Me!

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,570
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc tuturor de ajutor, asa era: dupa ce am schimbat 2 caractere nu a mai facut AU
    THX !

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by barghy View Post
    Multumesc tuturor de ajutor, asa era: dupa ce am schimbat 2 caractere nu a mai facut AU
    THX !
    Am observat ca si la programele de pe astra e ok dupa ce am schimbat 41 in 00...
    Not Me!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top