Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: Humax 5400Z ???

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Suceava-Germania
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default Humax 5400Z ???

    Salutari la toti: Am de la cineva un Humax 5400Z ver H2.08 cu TOH 3.4 HOT 10. nu stiu exact, keyle sint corecte dar nu desckide Premi W ceva nu am actualizat , am citit pe alte forumuri ca trebuie si o cartela sa fie bagata in slot dar nu am cartela ma intereseaza emu sa mearga ce nu am facut bine Multam fain..

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Suceava-Germania
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default Humax 5400Z

    Quote Originally Posted by marginea29 View Post
    Salutari la toti: Am de la cineva un Humax 5400Z ver H2.08 cu TOH 3.4 HOT 10. nu stiu exact, keyle sint corecte dar nu desckide Premi W ceva nu am actualizat , am citit pe alte forumuri ca trebuie si o cartela sa fie bagata in slot dar nu am cartela ma intereseaza emu sa mearga ce nu am facut bine Multam fain..
    Sa rezolvat problema am bagat o cartela mai veche si merge ..Danke

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Suceava-Germania
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut;Care a-ti mai intilnit problema asta la Humax 5400Z :nu gaseste la frg 12070 H 27500 3/4 toate canalele (blue mov) nu intra nici manual nici autom..,am sters tot si am bagat din nou dar nimic ,aveti ceva idei am TOH 3.4 Hot 11. Multam fain.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa-i faci un Advanced Search unde poti sa-i bagi PID-urile manual. Daca nu, atunci poti rezolva problema doar cu niste settinguri gata facute.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut,sunt nou prin zona si nu reusesc sa ma descurc cu un decodor pe care abia l-am cumparat.este un "humax hdci 2000"...as dori sa stiu daca are un cod secret si daca da ,care ar fi acela . scuzati-ma dar sunt incepator Multumesc anticipat

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    help!...abia am cumparat un decodor humax hdci 2000 si nu stiu ce sa fac sa intru in meniul secret ...please "as vrea sa il vad si eu pe gigi tv" daca este posibil cu acest decodor....multumesc

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu are nici un menu secret, humaxurile (cu exceptia lui 5400) nu au nici un patch. Singura solutie e sa pui un modul (Dragon, Diablo, etc).

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    (( mi-ai dat o veste foarte proasta ( multumesc pt raspuns dar cu cam-ul se poate decoda?

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lau_narcotic View Post
    ...dar cu cam-ul se poate decoda?
    Da, se poate, dar cam-ul trebuie programat din cand in cand (cand apare soft nou), cheile se pot introduce cu telecomanda. Dar mai putin decat un CAM te-ar costa un Opticum 4000c...

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Suceava-Germania
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutari:Cum se baga ID nou la Humax 5400Z ca in lista de key nu este TOH 3.4 Hot11.0 key din 5.11.08 ma intereseaza sex view 13E ,(din telecom...) Kroky tu ai Humi ?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top