Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default prioritizare/blocare keys

    salutare!

    va rog ajutati ma cu o chestie...

    cum pot sa fac un canal, de exemply, sky sport1 , sa ia codurile de la un anume peer?

    imi decodeaza de la 7-8 peeri acest post, ba cu CAID 919, ba cu 093b.

    am observat ca de la anumiti peeri se blocheza des, de accea as vrea sa aleg cumva sa nu mai ia de ei. sau sa prioritizez pe cei de la care merge bine..

    este posibil?

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Oradea
    Posts
    2,539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dacă vorbeşti de CCcam, citeşte aici: http://forum.paytv.ro/showpost.php?p=587728&postcount=4


  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    salutare!

    va rog ajutati ma cu o chestie...

    cum pot sa fac un canal, de exemply, sky sport1 , sa ia codurile de la un anume peer?

    imi decodeaza de la 7-8 peeri acest post, ba cu CAID 919, ba cu 093b.

    am observat ca de la anumiti peeri se blocheza des, de accea as vrea sa aleg cumva sa nu mai ia de ei. sau sa prioritizez pe cei de la care merge bine..

    este posibil?
    1). iti alegi CAM_ID-urile si PROVIDER_ID-urile dorite de la fiecare server(C-line primita);
    2). la sfirsitul liniilor C-line primite (avind un card local full_zaharel), toate liniile mele, sfirsesc cu blocarea primirii acestui card de la altii, iar apoi cu acceptul cardului local al serverului dorit in hop=1;
    3). completezi apoi blocarea acelui card la toate celelate linii primite, care au reshare la acel card;

    Ex. io am, de la un amic de pe forum, o linie SkyUK in hop=1,si care e sigura, si imi merge cel mai bine, pt.:
    CAM_ID=0961 si PROVIDER_ID=000000 Hop=1 si asa arata linia lui:
    C: blabla.dyndns.org 12500 zzzzzzz yyyyyy no { 0:0:2, 092f:000000, 0961:000000:1, 1801:002111, 0100:00006a, 0100:00006c, 0604:000000 }
    In toate celelalte linii C-Line, primite, am introdus blocarea: 0961:000000


    Quote Originally Posted by *Victor* View Post
    Dacă vorbeşti de CCcam, citeşte aici: http://forum.paytv.ro/showpost.php?p=587728&postcount=4
    Ai reusit ceva

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Oradea
    Posts
    2,539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by first_zipper View Post
    Ai reusit ceva
    Ct de ct. Merge mai bine, nsă ncă sunt n căutarea configuraţiei ideale pentru serverul meu.
    Ar fi ideal să se poată acorda prioritate fără a se bloca alţi peer-i. n exemplul dat de tine cu Sky UK, aş dori ca de fiecare dată cnd pun pe acest provider să se decodeze automat de la un anumit peer, dar, dacă acesta e cumva offline, să treacă la următorul pe lista priorităţilor (care probabil se mişcă mai greu dect primul, nsă măcar merge şi e de preferat să meargă mai greu dect să nu meargă deloc).


  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    82.7 N 114.4 W
    Posts
    991
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Are cineva o lista actualizata cu carduri fake sau expirate?

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Oradea
    Posts
    2,539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OK, dar dacă pun aceleaşi priorităţi la 2 useri, cum mai face diferenţa dintre ei?
    Adică dacă sunt ambii online, cum i comand CCcam-ului să decodeze neapărat de pe primul n ordinea preferinţelor mele?


  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default alte intrebari....

    Lamuriti ma si pe mine care e PROVIDER ID de mai jos:

    93b :
    0 SKY Italia (13E)


    vreau sa fac o linie, e bine daca va arata asa:

    C: blabla.dyndns.org 12500 zzzzzzz yyyyyy no { 0:0:2, xxxxxx, 93b:0:2, 1801:0:2 }

    xxxxxx, daca nu am card local ce pun?

    In toate celelalte linii primite, trebuie sa introduc blocarea: 93b:0

    e corect?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top