Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14

Thread: inaidyn

  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    756
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy inaidyn

    cine stie unde gasesc un inaidyn pentru schimbare automata de ip de pe calculator pentru dream 500 care vine bagat la pluging sa se schimbe automat ip fara sa dau drumu la calculator mersi

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La GP4.50 este inclus inadyn in var/script. Il gasesti cu b.p. in la nr5 Dienste/Daemons.
    Trebuie configurat cu user si parola. alias numele complet.
    Numai pentru cei care nu au router cu optiunea dyndns este indicat sa foloseasca inadyn.
    Altfel duce la blocare, abuz IP update.

  3. #3
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Omu' vrea pentru PC, nu pt. DM.

    La No-ip aveau un programel care parca asta facea. Poate au si cei de la Dyndns sau serviciul pe care-l folosesti tu. N-am folosit, ca am in router aceasta functie. Verifica si tu in routerul tau.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://www.dyndns.com/support/
    Gasesti aici DynDNS Updater ( 4.0.8 ) pentru Windows.




  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liviusco View Post
    fara sa dau drumu la calculator mersi
    Din cate inteleg vrea pentru dream500. Mai bina il lasam pe el sa spuna pentru ce vrea?
    Pentru Pc normal dyndns updater cu cont la dyndns.org.

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    756
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy

    baiet sa ma inteleget eu am 2 dm unu cu gbox pe no-ip si unu ccam cu dyndns legate la ip de la pc de la romtelecom si nu stiu care este problema ca se schimba ip la pc din 3-4 ori pe zi si atunci trebue sa pornesc pc ca sa pornesc din nou linile eu am vrut un inaidyn care sa shimbe ip si cind pc este oprit ca nu pot sa stau linga pc toata ziua si raman linile inchise

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liviusco View Post
    baiet sa ma inteleget eu am 2 dm unu cu gbox pe no-ip si unu ccam cu dyndns legate la ip de la pc de la romtelecom si nu stiu care este problema ca se schimba ip la pc din 3-4 ori pe zi si atunci trebue sa pornesc pc ca sa pornesc din nou linile eu am vrut un inaidyn care sa shimbe ip si cind pc este oprit ca nu pot sa stau linga pc toata ziua si raman linile inchise
    1.Seteaza Dyndns in routerul ala de la romtelecom ca se poate si o sa faca routerul up la host.
    2.De ce nu folosesti acelasi host si pentru gbox si cccam pentru ca merge foarte bine...deschizi doar porturi diferite.




  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu intelegeti deloc ce vrea baiatu.
    Singurul lucru ce trebuie sa il faci e sa setezi inadyn in dreambox sa faca refresh la cateva ore sau minute (indicat 10 minute sau chiar 1 min) astfel va disparea problema de alocare a noului ip cand calculatorul e oprit.

    Setarea o faci in prima linie de sus : Time update your ip in min - setarea default e de 10 minute.

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ovidiumarius
    Explicatie foarte clara. Se pare ca el nu gaseste sau nu are inadyn in inclus image.
    Ce image folosesti pe cele 2dm ?

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    756
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    gemini am pe amindoua dm unu este dm500 si unu 500+

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    756
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Nu intelegeti deloc ce vrea baiatu.
    Singurul lucru ce trebuie sa il faci e sa setezi inadyn in dreambox sa faca refresh la cateva ore sau minute (indicat 10 minute sau chiar 1 min) astfel va disparea problema de alocare a noului ip cand calculatorul e oprit.

    Setarea o faci in prima linie de sus : Time update your ip in min - setarea default e de 10 minute.
    poti sa imi spui de unde iau inaidynu? te rog

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liviusco View Post
    poti sa imi spui de unde iau inaidynu? te rog
    http://w14.easy-share.com/1701800644.html
    Dreambox 600pvr, Gemini 4.70, Echostar DSB-2200 2CI Viacces, Motor H-H diseq 1.2, Farfurie de 90.

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by picollo08 View Post
    ...
    4.nu trebuie activat Inadyn pe pc...se blocheza conexiunea din cauza timpului de refresh...prea multe cereri.
    ...
    Am citit de mai multe ori pe acest forum ca inadyn ar bloca conturile de dyndns/noip. Un client pentru updatarea adresei dns (daca este implementat si configurat corect) nu are cum sa blocheze contul chiar daca se utilizeaza simultan in mai multe locuri (pc, dm, router).

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    968
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Uite inadyn-ul si aici: http://rapidshare.com/files/150056695/inadyn.rar

    Dezarhivezi si copiezi in var/bin fisierul inadyn cu DCC-ul sau Total Commander, apoi dai drepturi chmod 755. Copiezi inadyn_script.sh in var/script si dai si aici drepturi chmod 755.
    Apoi dai un restart.
    Configurarea pluginului se poate face fie din telecomanda, accesand pluginul si scriind datele de cont dyndns sau no-ip, fie prin modificarea fisierului inadyn_script.sh cu un editor gen Crimson Editor sau Ultraedit. Se deschide inadyn_script.sh in Crimson, spre exemplu, si se completeaza rubricile:
    [email protected]
    INADYN_PASSWORD=xxxpass
    INADYN_ALIAS=xxxxxx.no-ip.info
    UPDATE_PERIOD=60000
    Se salveaza si apoi se copiaza in var/script, se dau drepturi chmod si eventual un restart.
    60000 e intervalul de update, poate ramane asa.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top