Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default trei probleme nerezolvate

    prima problema;
    -am router trendnet tw100-s4w1ca cu care am reusit sa leg dreamul de calculator[il vad cu dcc]dar nu mai iese penet[nu mai pot sa accesez netul din calculator/conexiunea este lan[ilink care a preluat reteaua de cartier si care a bagat un program de acces la retea numit thor-gate cu user si parola]
    -am abo mieros[non-full/prima oferta de acum doi ani]dar nu pot sa-l fac sa-l vada dreamul[am facut tot ce e scris pe forum...dar ioc]
    -am facut o configurare de cccam .cfg dar a iesit varza[poate sint eu greu de cap...] cred ca m-as arunca la un shar... dar nu prea ma pricep

    cine vrea si are timp sa ma ajute un pic pina pornesc masinaria,ii foarte multumesc
    ////cu tot respectul///
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai tu ai acolo, la reteaua de cartier, o autorizare de tip PPOE ! deci intri in router cu interfata WEB, http://192.168.1.1 ... sau ..0.1 va cere user/password ...vezi in manual valoarea implicita , si configurezi protocolul de autorizare ! ... s-ar putea chiar sa aiba un "setup wizard" !

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    atena
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mihaip View Post
    pai tu ai acolo, la reteaua de cartier, o autorizare de tip PPOE ! deci intri in router cu interfata WEB, http://192.168.1.1 ... sau ..0.1 va cere user/password ...vezi in manual valoarea implicita , si configurezi protocolul de autorizare ! ... s-ar putea chiar sa aiba un "setup wizard" !
    Nu tot ce este cu user/parola este pppoe. Scrie clar ca foloseste ThorGate ptr. autentificare.

    Solutia e simpla, vorbesti cu ISP, le spui ca vrei sa folosesti un router si daca nu primesti o solutie de la ei, cauti alt ISP.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am vorbit cu isp si mi-au zis initial ca am ip routabil/am facut iar conexiunile si setarile din router n-a mers/i-am reapelat si un alt tip care mi-a raspuns a zis ca mai i-mi trebuie un ip pe care sa-l platesc si alte bazaconii
    concluzia este ca isp -ul nu-mi da voie sa routez ip[static din cite am inteles]
    chestia este mai complicata pentru ca la thor-gate puneam un user si o parola+adresa de sever pentru conectare//la router am pus adresa si configurarile dar nu mi-a mers
    in fine mai studiez pina ma dumiresc ce si cum si cred ca-mi schimb isp-ul
    multumesc tuturor pentru sfaturi si ajutor
    ///recpect///
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E unul din isp-uri care nu iti da voie sa folosesti router. Poti incerca cu un router linksys care are linux pe el. Posibil sa mearga cu asta, dar sfatul meu e sa schimbi providerul. E prea mare deranjul, desi in asta consta placerea. Daca le ai cu linuxul poti incerca. Altfel nu.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asa cum am promis m-am pus pe treaba si surpriza pentru o ora am putut sa ma conectez cu dreamul la server de unde am descarcat un addon
    in acest timp thor-gate a ramas conectat dupa care la scanul retelei s-au prins baietii si mi-au taiat macaroana//deci by.by boys
    am linux pe un calc in casa dar nu sint expert in el
    schim isp-ul si gata ,dupa ce rezolv problema va contactez pentru celelate doua probleme
    ///servus///
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  8. #8
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gladix View Post
    ... schim isp-ul si gata ...
    Asta e cea mai inteleapta solutie. Altfel, chiar daca il faci sa mearga, vei avea numai probleme.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top