Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    DEVA
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default Doar probleme cu Skystar HD 2

    Are romanul o vorba tare inteleapta, " cand nu are omul ce face isi face singur de lucru". Asa si eu, nu am avut ce face (cu banii) si in ianuarie m-am hotarat sa-i fac concurenta batranei, de acum, SS 1 cu noua placa skystar hd 2. Numai ca la doar trei zile, dupa numeroase si inutile teste, am returnat-o, deoarece nu vroia sa porneasca nici cu slujbe. Prin bunavointa celor de laTELECOM DIGITAL SYSTEM, dupa doua zile am primit o alta placa, care a functionat impecabil pana in urma cu doua saptamani, cand, brusc, in timpul unui meci m-a lasat balta. Am facut-o pachet si,fiind in garantie, am returnat-o, pentru ca azi sa o primesc pe a treia. Daca prima nu vroia sa porneasca deloc, a treia se instaleaza, dar softul original imi spune ca nu o vede, iar cu progdvb-ul si altdvb-ul, cu toate ca am semnal, nu vrea nici sa scaneze nici un satelit si nici sa deschida ceva. Nu mai spun ca dureaza minute bune pana se hotaraste sa porneasca si asta doar cand vrea. Asa ca dimineata un alt pachet va lua drumul capitalei, iar eu, intre timp, ma intorc la batrana dar fidela SS1. Sunt tare curios ce mana voi avea la a patra placa sau poate la cincea.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vindeo si ia-ti un Technotrend conexant 3650CI HD usb - bate la curu gol skystarul!
    Merge orice player cu pluginurile aferente si telecomanda se poate seta foarte usor pe DvbViewer si DvbDream.
    Chiar si la download offline e beton!

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Vindeo si ia-ti un Technotrend conexant 3650CI HD usb - bate la curu gol skystarul!
    Merge orice player cu pluginurile aferente si telecomanda se poate seta foarte usor pe DvbViewer si DvbDream.
    Chiar si la download offline e beton!
    Si eu iti multumesc,si eu vrea sa-mi iau una mai ales ca fac un upgrade la PC tocmai pentru HD.Bine ca stiu ce sa caut,multumesc.
    .

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    despre skystar hd2 usb+ci stie cineva ceva?

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De ce sa dai banii pe Skystar cand poti lua de pe dvbshop placa technotrend cu CI si pe usb la un pret mult mai bun cu tot cu transport si mult mai stabila decat orice Skystar.

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    DEVA
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acum o saptamana am primit noua placa si pana astazi am testat-o pentru a vedea cum se comporta. Inca de la instalare am fost convins ca nu voi mai avea probleme, ceea ce s-a adeverit pana acum si sper sa o tina asa in continuare.

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Romania
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am ss hd 2 de cand a inceput CE 2008, si pot sa spun ca am fost mai norocos. Tot de la Telecom Digital am luat-o.

    Acum, nu pot sa zic ca a mers perfect. Adica la CE 2008 m-am uitat fara probleme in DVBViewer pe ORF HD, poate s-a oprit o data - de doua ori in 15 meciuri, dar de vina cred ca era caldura (cand am pus un ventilator pe ea a fost mai bine).
    In schimb cu Altdvb si TVR HD (Pheonix), destul de multe blue screen-uri (cu bda.sys)
    Parerea mea e ca placa e buna, dar la fel ca la SS2 si cam la toate produsele noi, tre drivere pana sa fie 100% stabil.

    Eu oricum vroiam sa iau o placa USB, dar incepea campionatul si nu am mai avut rabdare. Oricum, un singur meci am vazut pe TVRHD, in rest numai pe ORF, deci graba..., mai ales ca acu vad ca este 350 ron, nu 400 cat am platit eu.

    Concluzia mea e ca este un produs bun, dar inca o folosesc doar de 6 luni. SS2-ul l-am folosit 4 ani, si dupa primul an, a mers aproape fara nici o problema. D-aia ma gandesc ca noua placa nu avea cum sa fie asa proasta.

    Oricum parerea mea e ca inca mai are loc sa scada pretul, deci cei care au deja SkyStar mai pot astepta. Sunt inca putine canale S2, si celelalte canale HD merg foarte bine si pe un SkyStar 2 normal.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by realsat View Post
    ovidiumarius stii daca tehnotrendul de mai sus este compatibil LINUX?
    Da este compatibil linux daca se folosesc driverele VDR.
    Aici se vb despre asa ceva :

    http://ubuntuforums.org/showthread.php?p=5946327

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    DEVA
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Care varianta de linux merge cu ss hd 2, ca eu nu am reusit sa-i dau de cap? SS1 mergea cu mai multe variante, dar asteaia nu stiu ce sa-i mai fac.

  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am ales placa aceaasta de pe dvbshop.SATELCO EasyWatch HDTV USB CI (DVB-S2)
    ce parere aveti despre ea? e mai buna ca Sky Star 2 Hd Usb?
    http://www.dvbshop.net/product_info....e7092cf21fb0c7

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Decat skystar2 HD e mult mai buna e comparabila insa cu TT 3650 HD unii sustinand ca ar fi mai buna si decat TT.
    Oricum e mult peste skystar si pretul e mult mai mic decat ar fi la noi asta cu tot cu transport ( 15,47euro + comision paypal 3,50 euro) dar dureaza putin mai mult sa ajunga alegandu-se posta germana pentru transport ( aprox 6-7 zile).

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pretul cu toate taxele ajunge in romania la 153 de euro.

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tot de la ei am cumparat si eu TT 3650 ci usb HD acum vreo luna si ceva. Cu toate taxele am ajuns la 140 euro echivalet la 490 lei la vremea aceea.

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge cu aceleasi softuri ca si vechile skystar 2 doar ca este BDA ca si multe skystar mai noi.
    Daca playerul care e folosit stie subtitrare atunci va fi ok.
    Pentru canalele cu sub folosesc MyTheatre si DvbViewer iar pentru restul folosesc DvbDream (pentru ca mi se pare cel mai putin solicitant pentru sistem si pentru ca merge foarte bine telecomanda de la TT 3650 CI foarte usor pe acest player).
    Am incercato pe toate playerele si anume : DvbDream,ProgDvb,Mytheatre,AltDvb,DvbViewer si Winclip pe toate a mers perfect, sub a stiut dupa cum am zis mai sus pe Mytheatre,DvbViewer si ProgDvb iar telecomanda se poate seta ok pe DvbiViewer si DvbDream.
    In ceea ce priveste CI n ustiu daca functioneaza ok pentru ca nu am cam sa testez.
    In privinta emu-rilor am testat cu succes urmatoarele : gbox,vplug,wincsc,acamd,s2emu,csc.

    Concluzia e ca daca se foloseste cu cap ( daca sunt instalate toate codecurile necesare) placa merge perfect.
    La mine am incercato pe 3 calculatoare diferite si anume pe :
    Laptop -Asus F3MAP047 - canalele in hd se misca greu pentru ca nu am placa video buna(gf 6100 share on board).
    Desktop: Intel 2 dual core 6650 cu placa video ATI Radeon 3650 HD (512 mb DDR2),2Gb ram
    AMD X2 BE 2400 (45W) cu placa video integrata ATI 3200 HD (256 mb), 2Gb ram
    Pe aceste 2 desktop-uri se misca super bine pe orice canal HD, procesorul nu se incarca mai mult de 25-27%, de regula sta la 15-20%.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default Unde?

    In Romania Nu se gasesc produse de la Tehnotrend?
    Chiar nimeni nu comercializeaza asa ceva daca sunt asa bune?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top