Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default DTH-ul AKTA si TVR-HD

    In canalul "info", AKTA anunta ca va retransmite TVR-HD si ofera si un
    receiver "special"....Cunoaste cineva detalii ?

  2. #2
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    AKTA nu retransmite, ci se foloseste de faptul ca pachetul TVR este pe acelasi satelit pe care emit si ei. Faptul ca vor sa vanda si receptoare e alta mancare de peste.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  3. #3
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default tvr hd...

    Quote Originally Posted by chooleen View Post
    AKTA nu retransmite, ci se foloseste de faptul ca pachetul TVR este pe acelasi satelit pe care emit si ei. Faptul ca vor sa vanda si receptoare e alta mancare de peste.
    corect dar tvr hd se deschide si cu acest card akta.

  4. #4
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da deci daca ai o cartela via de la ei (max-akta) poti receptiona bine inteles cu un receiver hd pe Eutelsat W2 16E prg. tvr hd pe langa prg. din grila lor sau uite aici oferta de receiver hd de la ei : http://www.aktahd.ro/promo_septembrie.htm .
    Nu ca ar fii obligatoriu acel model care-l vand ei , ci un receiver + cam pt. via si cartela via de la ei sau un receiver hd cu card reader incorporat care stie de via.
    Cu cartela conax de la ei nu ai nici o sansa sa receptionezi tvr hd , sau daca ai asa ceva o poti schimba cu una via , dar implicit iti trebuie si cam-ul via sau receiverul hd sa aiba card reader care stie de via.
    Vezi ca la "Echipamente" de la adresa sus mentionata ei au 2 modele de receiver hd , le poti cumpara de la ei sau de la un magazin de specialitate de prin tara.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    560
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar pe cablu digital nici o sansa pentru tvrhd?

  6. #6
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai pe cablu mai greu fiindca aici ei trebuie sa retranslateze (retransmita) postul tvr hd de pe satelit in unul din canalele (frecventele) alocate cablului , asa prin satelit ii este mai usor fiindca ei oricum au si ei prg. pe acel satelit pe care emit tvr hd numai ca pe alt transpoder si cu cartela via de la ei si receiverul hd al tau sau de la ei poti receptiona atat max tv cat si tvr hd.

    micu vali pt. tine ar mai fii o solutie legata de problema ta cu memorarea/stergerea canalelor dvb-t/dvb-c un receiver combo dvb-s/s2 + dvb-t , e adevarat cam costa 14-16mil. da rezolvi problema de mai sus si ai dvb-c prin tv lcd direct cu cartela care o ai + dvb-t si dvbs/s2 (prg. hd atat terestru cat si de pe satelit) .
    daca te documentezi mai bine de pe acest forum vei vedea ca exista receivere combo care merg si in "sharing".

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    560
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lupull View Post
    pai pe cablu mai greu fiindca aici ei trebuie sa retranslateze (retransmita) postul tvr hd de pe satelit in unul din canalele (frecventele) alocate cablului , asa prin satelit ii este mai usor fiindca ei oricum au si ei prg. pe acel satelit pe care emit tvr hd numai ca pe alt transpoder si cu cartela via de la ei si receiverul hd al tau sau de la ei poti receptiona atat max tv cat si tvr hd.

    micu vali pt. tine ar mai fii o solutie legata de problema ta cu memorarea/stergerea canalelor dvb-t/dvb-c un receiver combo dvb-s/s2 + dvb-t , e adevarat cam costa 14-16mil. da rezolvi problema de mai sus si ai dvb-c prin tv lcd direct cu cartela care o ai + dvb-t si dvbs/s2 (prg. hd atat terestru cat si de pe satelit) .
    daca te documentezi mai bine de pe acest forum vei vedea ca exista receivere combo care merg si in "sharing".
    Problema ste ca nu mai vreau alta cutie. Vreau sa folosesc la maxim posibilitatile LCD-ului (daca se poate).

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default schimbi pe dreq

    Quote Originally Posted by lupull View Post
    Da deci daca ai o cartela via de la ei (max-akta) poti receptiona bine inteles cu un receiver hd pe Eutelsat W2 16E prg. tvr hd pe langa prg. din grila lor sau uite aici oferta de receiver hd de la ei : http://www.aktahd.ro/promo_septembrie.htm .
    Nu ca ar fii obligatoriu acel model care-l vand ei , ci un receiver + cam pt. via si cartela via de la ei sau un receiver hd cu card reader incorporat care stie de via.
    Cu cartela conax de la ei nu ai nici o sansa sa receptionezi tvr hd , sau daca ai asa ceva o poti schimba cu una via , dar implicit iti trebuie si cam-ul via sau receiverul hd sa aiba card reader care stie de via.
    Vezi ca la "Echipamente" de la adresa sus mentionata ei au 2 modele de receiver hd , le poti cumpara de la ei sau de la un magazin de specialitate de prin tara.
    am incercat eu sa schimb conaxul cu una via.Mi-a spus "mihai" (numai el raspunde la telefon) de la relatii clienti ca noteaza cererea mea si o sa ma sune.M-a sunat o **la si nici n-o sa ma sune.Mi-am luat o cartela tvr cu 50 lei

  9. #9
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da schimbatul cartelei de conax cu via INTR-ADEVAR ESTE SI LA ORA ACTUALA O MARE PROBLEMA.
    am avut si eu probleme cand am schimbat-o (foarte greu si a trebuit sa mai platesc o diferenta pt. activare in plus - activarea cartelei de via costa mai scump decat activarea cartelei de conax) si acum mai am cred o problema figurand cu o luna platita in plus la conax si o luna in minus la via in baza lor de date dupa cel putin 3-4 luni ce cand am cartela via ( cel putin asa sant si in baza de date de la alfastar unde am cumparat cartela).
    prin iunie-iulie cei de la akta aveau separate bazele de date pt. abonatii cu via si abonatii cu conax , cei de la alfastar spunandu-mi in perioada respectiva ca din august combina cele 2 baze de date intr-una singura.
    cert este ca si la ora actuala daca vrei sa fii un abonat corect ai numai probleme (nu ma refer numai la akta si rcs-ul fiind in aceeasi situatie - trebuie sa-i atentionezi tu de greselile lor fiindca altfel "te fura" pe fata cu factura) doar santem in "ROMANIA TARA TUTUROR POSIBILITATILOR" ABONAT CINSTIT ESTI LUAT DE FRAIER.
    PAI NU-TI VINE SA TRECI DE PARTEA CEALALTA A "BARICADEI".

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top