Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Jamaica
    Posts
    1,190
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor setari switch + DM500s

    Va rog sa ma ajutati si pe mine cu setarile pt. configuratia urmatore:
    6 LNB-uri, 1 Switch 8/1, si un dm500s.
    Nu imi gaseste decat un satelit. Multumesc anticipat

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by K-storu View Post
    Va rog sa ma ajutati si pe mine cu setarile pt. configuratia urmatore:
    6 LNB-uri, 1 Switch 8/1, si un dm500s.
    Nu imi gaseste decat un satelit. Multumesc anticipat
    schimba stema si te ajut.

    adica zii pt steaua si te ajut..

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Jamaica
    Posts
    1,190
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In cazul asta, mai astept

  4. #4
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    meniu-6-2 alegi non-standard user defined configuration
    primul satelit lnb 0 ok, apoi sat/lnb mapping: lnb 0 apoi butonul albastru (next page)
    1. toneburst = none
    2. diseqc mode = version 1.1
    3. diseqc parameter = A/A
    4. diseqc repeats = none
    5.uncommitted switch= input1
    6. nebifat
    7. bifat
    8. nebifat

    Repeti pasii la fiecare satelit modificand punctul 3 si 5 cu cate un pas mai departe

    P.S. noroc ca n-am nimic de impartit nici cu steaua nici cu dinamo... ( stiinta ramane iubirea mea)

    baFTA
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    meniu / setup / service searching / satelite configuration / aici in functie de cum ai tu intrarea pentru fiecare lnb (satelit ) faci modificarile necesare








    dupa fiecare operatie ...save .

    succes

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Jamaica
    Posts
    1,190
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va multumesc mult baieti, am reusit de aseara dupa cateva ore bune.Mereu ma incurcam in ordinea numerica a lnb-urilor. Nu stiam ca trebuie sa tin cont care lnb in ce port intra in switch. Incaodata multumesc si respect

    HUA dinamo

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by K-storu View Post
    Va multumesc mult baieti, am reusit de aseara dupa cateva ore bune.Mereu ma incurcam in ordinea numerica a lnb-urilor. Nu stiam ca trebuie sa tin cont care lnb in ce port intra in switch. Incaodata multumesc si respect

    HUA dinamo
    seteaza antena bine sa te uiti diseara la Mutu...

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    365
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce trebuie salvat la o configuratie asemanatoare cu cea de mai sus ( diseqc 8/1, pe pozitia 1 motor, pe celelalte pozitii antene fixe) ca atunci cand schimb imaginea sa nu mai trebuiasca sa memorez manual pozitia satelitilor de pe motor.

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cred ca tot ceea ce ai in enigma adica 0:var/tuxbox/config/enigma

    Dupa ce pui noua imagine, efectiv copii acest folder enigma peste cel pus de imaginea noua.
    Avertisment: la unele imagini nu mi-a functionat, deci faci pe riscul tau.
    Gigel


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top