Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes

    Default Sacadaeaza programele, ce sa fac?

    Va salut problema este urmatoarea la vizionarea orcarui program sacadeaza din 10 in 10 secunde se agata atit imaginea cit si sunetul pentru o secunda dupa care isi revine (este enervant) mai putin la programele free. Softul pe care il folosesc este Driver pt ss2 versiunea 4.2.8, ProgDVB 4.71.5 (am incercat si ultima verrsiune dar degeaba) si Vplug 2.3.7
    Ca configurate am urmatoarele: Procesor Intel E4600, Placa de baza ASUS P5LD2-X/1333, 2GB memorie, placa video Geforce GT7300 si hard seagate pe S-ATA.
    Ce saracia poate fii, daca a mai patit cineva il rog sa ma ajute.

  2. #2
    Invisible Man Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai omis sa ne spui ce codecuri folosesti ! Este un lucru foarte important / recomand Cyberlink sau Nvidia Pure Video Decoder ! Driverele au ajuns la versiunea 4.4.3 .

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by jakab View Post
    Va salut problema este urmatoarea la vizionarea orcarui program sacadeaza din 10 in 10 secunde se agata atit imaginea cit si sunetul pentru o secunda dupa care isi revine (este enervant) mai putin la programele free. Softul pe care il folosesc este Driver pt ss2 versiunea 4.2.8, ProgDVB 4.71.5 (am incercat si ultima verrsiune dar degeaba) si Vplug 2.3.7
    Ca configurate am urmatoarele: Procesor Intel E4600, Placa de baza ASUS P5LD2-X/1333, 2GB memorie, placa video Geforce GT7300 si hard seagate pe S-ATA.
    Ce saracia poate fii, daca a mai patit cineva il rog sa ma ajute.
    Daca ai XP,ia de aici Cyberlink si Elecard.Daca ai Vista nu le lua,ca iti trebuie altele.
    http://rapidshare.com/files/87884734/Filters.rar
    .

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Folosesc XP-ul si am luat jos filtrele, dar cum sa procedez le instalez pur si simplu pe fiecare pe cele existente deja?

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by jakab View Post
    Folosesc XP-ul si am luat jos filtrele, dar cum sa procedez le instalez pur si simplu pe fiecare pe cele existente deja?
    Normal,instalezi,Elecard vezi ca are generator pentru activare,(daca bine mai tin minte),apoi la playerul care-l folosesti alegi la alegere Cyberlink sau Elecard.Acuma nu-ti pot spune exact calea ca pe Laptop nu am , si PC e defect.
    .

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Mayerling View Post
    Normal,instalezi,Elecard vezi ca are generator pentru activare,(daca bine mai tin minte),apoi la playerul care-l folosesti alegi la alegere Cyberlink sau Elecard.Acuma nu-ti pot spune exact calea ca pe Laptop nu am , si PC e defect.
    A,si mi-am amintit ceva.Vezi ca in folderul lui ProgDVB,ai un folder Filters.Acolo dai dublu clik pe Register si acela cu Elecard mpeg2,parca,nu mai sunt sigur,dar oricum altele nu sunt sa te incurce.Sper sa reusesti.Daca alea nu-s activate iar fac si alea probleme.
    .

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by jakab View Post
    Va salut problema este urmatoarea la vizionarea orcarui program sacadeaza din 10 in 10 secunde se agata atit imaginea cit si sunetul pentru o secunda dupa care isi revine (este enervant) mai putin la programele free. Softul pe care il folosesc este Driver pt ss2 versiunea 4.2.8, ProgDVB 4.71.5 (am incercat si ultima verrsiune dar degeaba) si Vplug 2.3.7
    Ca configurate am urmatoarele: Procesor Intel E4600, Placa de baza ASUS P5LD2-X/1333, 2GB memorie, placa video Geforce GT7300 si hard seagate pe S-ATA.
    Ce saracia poate fii, daca a mai patit cineva il rog sa ma ajute.
    Mai baieti voi nu vedeti ce driver (4.2.8 ) si player(4.71.1) foloseste
    La versiunile vechi de drivere si de playere ( in special ProgDVB) erau probleme mari pe procesoarele INTEL - aproape fiecare player scos era insotit de o varianta pentru INTEL.
    Incearca sa intri si tu in rand cu lumea si anume pune un driver mai de doamne ajuta 4.4.1 si niste playere mai noi atat de la progdvb cat mai ales dvbdream sau mytheatre si bineinteles un pachet complet de codecuri (iti recomand klite)+ video decoders, astfel problemele vor disparea.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentru sfaturile voastre, de unde pot lua driverele versiunea 4.4.1 si un progDVB care sa fie compatibil cu procesoarele intel?
    Mentionez ca am incercat si cu ultmul driver de pe Tehnisat.de dar degeaba.
    Eventual sa incerc cu AltDVB?

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Na am instalat AltDVB versiunea 2.1, am dat scanare, dar cind dau click pe un program imi apare o eroare in chenar rosu "Garph Error, No garph file please configure direct show" asta ce inseamna si unde trebuie sa umblu la setari pentru a rezolva aceasta problema?

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tu de unde ai crede ca se pot lua driverele pentru o placa technisat?
    Poate reusesti chiar de pe site-ul lor

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am luat cele mai noi drivere dar nu ma ajuta in legatura cu problema mea!

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by jakab View Post
    ...(este enervant) mai putin la programele free.
    Sa inteleg de aici ca sacadarea apare numai la programele codate? Sau apare (mai putin) si la cele free?
    Ce plugins-uri folosesti? Incearca sa le dezactivezi pe celelalte (in caz ca ai si S2Emu sau altul) si sa lasi numai vplug.

  13. #13
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Sa inteleg de aici ca sacadarea apare numai la programele codate? Sau apare (mai putin) si la cele free?
    Ce plugins-uri folosesti? Incearca sa le dezactivezi pe celelalte (in caz ca ai si S2Emu sau altul) si sa lasi numai vplug.
    Întrebare!
    Cu ce e mai bun vplug faţă de s2emu?
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bibbicu View Post
    Întrebare!
    Cu ce e mai bun vplug faţă de s2emu?
    vPlugul suporta mai multe sisteme de criptare, face autoupdate pentru anumiti provideri, este actualizat permanent insa consuma mai multe resurse decat s2Emu care nu a mai fost actualizat de vreo 2 ani.
    Pentru programele care merg decriptate cu ambele pluginuri este aproape indiferent pe care il folosesti, vPlug sau s2Emu.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat multe variante dar degeaba, am ajuns la concluzia ca nu este compatibil placa ss2 cu placa mea de baza. Inainte de a lua calculatorul nou am avut o placa de baza slaba de tot cu chipset via Kt266 dar mergea super cu skystar-ul.
    Problema e ca acuma si fara nici un plugin instalat sacadeaza si cele necodate. asa ca mersi orcum tuturor care au sarit in ajutor.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top