Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Timis
    Posts
    799
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor Digi+boom

    2 antene,2 receptoare digi(gsp),boom(it+esp) ,din pod pana in living la priza doar un singur cablu in perete,se poate si cum
    multumesc

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by csachiri View Post
    2 antene,2 receptoare digi(gsp),boom(it+esp) ,din pod pana in living la priza doar un singur cablu in perete,se poate si cum
    multumesc
    Daca gasesti solutia spunem-mi si mie, acum cateva zile am avut un caz Digi + Dolce si p-orma si-a chemat meseriasul care i-a cablat vila, si a mai tras niste RG-6 in perete...
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Timis
    Posts
    799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    Daca gasesti solutia spunem-mi si mie, acum cateva zile am avut un caz Digi + Dolce si p-orma si-a chemat meseriasul care i-a cablat vila, si a mai tras niste RG-6 in perete...
    daca stiam solutia numai deschideam topic

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca nu se folosesc in acelasi timp cred ca merge cu un diseq . pe intrarea A pus boom si pe intrarea B digi . receptoarele puse in loop si primul sa fie digi cu setarea de diseq cu B . receptorul de boom teoretic o sa ia default intrarea a . atunci cand este pornit . alta solutie nu vad si oricum trebuie testat . e valabil si pentru digi si dolce in aceleasi conditii : dolce diseq A si digi diseq B setat in receptor .

    bafta si spuneti-ne si noua daca merge .

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armand25 View Post
    daca nu se folosesc in acelasi timp cred ca merge cu un diseq . pe intrarea A pus boom si pe intrarea B digi . receptoarele puse in loop si primul sa fie digi cu setarea de diseq cu B . receptorul de boom teoretic o sa ia default intrarea a . atunci cand este pornit . alta solutie nu vad si oricum trebuie testat . e valabil si pentru digi si dolce in aceleasi conditii : dolce diseq A si digi diseq B setat in receptor .

    bafta si spuneti-ne si noua daca merge .
    E o solutie de compromis pe care eu n-as accepta platind 2 abonamente ) mai bine sparg peretele si mai trag enspe cabluri...
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    E o solutie de compromis pe care eu n-as accepta platind 2 abonamente ) mai bine sparg peretele si mai trag enspe cabluri...

    da de ce nu ai accepta-o ? probabil isi pun digi pt meciuri . oricum nu o sa priveasca la ambele in acelasi timp .

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Timis
    Posts
    799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armand25 View Post
    da de ce nu ai accepta-o ? probabil isi pun digi pt meciuri . oricum nu o sa priveasca la ambele in acelasi timp .
    asa este,digi pt gsp, o sa vad cum va face,ce hotarare va lua prietenul meu pt ca a lui este casa si aparatura

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armand25 View Post
    daca nu se folosesc in acelasi timp cred ca merge cu un diseq . pe intrarea A pus boom si pe intrarea B digi . receptoarele puse in loop si primul sa fie digi cu setarea de diseq cu B . receptorul de boom teoretic o sa ia default intrarea a . atunci cand este pornit . alta solutie nu vad si oricum trebuie testat . e valabil si pentru digi si dolce in aceleasi conditii : dolce diseq A si digi diseq B setat in receptor .

    bafta si spuneti-ne si noua daca merge .
    asa ceva am testat eu .. la un Sky Italia (horbird) cu DIGI (intelsat) .. si a mers! Cred ca se poate ..
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top