Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: Dm 500

  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,534
    Posts Thanks / Likes

    Default Dm 500

    Nu mai pot intra in dream cu TC....sau cind reusesc sa intru se deconecteaza...
    care sa fie cauza si ce remediu exista?
    Rapidist pur singe...

  2. #2
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai incercat sa vezi daca merge cu clasicul user :root pass :dreambox?
    Si eu am patit asa.Userul si parola erau bune dar nu se mai conecta ..
    Se pare ca firewalul (comodo) nus ce fras avea.Cum l-am dezinstalat ,cum a mers brici conexiunea.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,534
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by optimus View Post
    Ai incercat sa vezi daca merge cu clasicul user :root pass :dreambox?
    Si eu am patit asa.Userul si parola erau bune dar nu se mai conecta ..
    Se pare ca firewalul (comodo) nus ce fras avea.Cum l-am dezinstalat ,cum a mers brici conexiunea.
    la mine e dezactivat...
    Rapidist pur singe...

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by paulino View Post
    Nu mai pot intra in dream cu TC....sau cind reusesc sa intru se deconecteaza...
    care sa fie cauza si ce remediu exista?
    Incearca sa pui imaginea cu dcc (install flash) fara sa pierzi setarile si ar tebui sa mearga din nou fara probleme.
    De multe ori apar astfel de probleme la imagini care ruleaza o perioada mai indelungata.

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,534
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Incearca sa pui imaginea cu dcc (install flash) fara sa pierzi setarile si ar tebui sa mearga din nou fara probleme.
    De multe ori apar astfel de probleme la imagini care ruleaza o perioada mai indelungata.
    Nu vrea nici cu DCC...
    Rapidist pur singe...

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,534
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentru ajutor...intre timp am rezolvat ...
    am cuplat la DM 500 laptopul si nu au mai fost probleme....
    Rapidist pur singe...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top