Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    RO, EU
    Posts
    193
    Posts Thanks / Likes

    Default Ignorare Provideri in CCcam

    Salut!

    As vrea sa imi intocmesc o lista de ignore pentru CCcam - deci nu linii I: in CCcam.prio, ci un "carnatz" pe care sa il pun dupa fiecare linie C: in CCcam.cfg.
    Pentru CAID-urile 01**, 09**, 0B**, 18** totul este OK.

    As avea urmatoarele nelamuriri cu celelalte sisteme, si anume:



    1) Viacce$$ (CAID: 05**)

    Am observat ca toate pachetele criptate Viacce$$ au un Provider denumit "Issuer" (care este de forma 0500:FFFxyz, unde xyz reprezinta 3 caractere hexa).

    Intrebarea:
    e OK sa ignor acesti Issuer-i ?



    2) Irdet0 (CAID: 06**)

    De exemplu, in CCcamInfoPHP, majoritatea pachetelor criptate in Irdet0 apar astfel:

    604 : 0 Irdet0 Providers | 1 Irdet0 Providers | 2 Irdet0 Providers | 3 Irdet0 Providers

    Este raportat de CCcamInfoPHP ca doar ID-ul cu "0" e activ (cu alte cuvinte 0604:000000).

    Intrebarea: e OK sa ignor 0604:000001, 0604:000002, 0604:000003 ?



    3) [email protected] (CAID: 17**)

    Intrebarea mea este exact aceea pusa la Irdet0... pot ignora Providerii cu 1, 2, 3 (doar "0" fiind raportat ca activ) ?



    4) Cryptowork$ (CAID: 0D**)

    De exemplu pentru CAID-ul 0D02, Provider A0, am vazut urmatoarele variante de scriere:

    0D02:00A000 respectiv 0D02:0000A0

    Intrebarea: care din cele doua ID-uri este corect scris ?




    Si ca o intrebare generala... este OK sa scrii un astfel de carnatz la fiecare linie C: in CCcam.cfg ? Adica... nu se incetineste CCcam-ul sau eu stiu ?


    Multumesc,

    BAV

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by BAV View Post
    Salut!

    As vrea sa imi intocmesc o lista de ignore pentru CCcam - deci nu linii I: in CCcam.prio, ci un "carnatz" pe care sa il pun dupa fiecare linie C: in CCcam.cfg.
    Pentru CAID-urile 01**, 09**, 0B**, 18** totul este OK.

    As avea urmatoarele nelamuriri cu celelalte sisteme, si anume:



    1) Viacce$$ (CAID: 05**)

    Am observat ca toate pachetele criptate Viacce$$ au un Provider denumit "Issuer" (care este de forma 0500:FFFxyz, unde xyz reprezinta 3 caractere hexa).

    Intrebarea:
    e OK sa ignor acesti Issuer-i ?



    2) Irdet0 (CAID: 06**)

    De exemplu, in CCcamInfoPHP, majoritatea pachetelor criptate in Irdet0 apar astfel:

    604 : 0 Irdet0 Providers | 1 Irdet0 Providers | 2 Irdet0 Providers | 3 Irdet0 Providers

    Este raportat de CCcamInfoPHP ca doar ID-ul cu "0" e activ (cu alte cuvinte 0604:000000).

    Intrebarea: e OK sa ignor 0604:000001, 0604:000002, 0604:000003 ?



    3) [email protected] (CAID: 17**)

    Intrebarea mea este exact aceea pusa la Irdet0... pot ignora Providerii cu 1, 2, 3 (doar "0" fiind raportat ca activ) ?



    4) Cryptowork$ (CAID: 0D**)

    De exemplu pentru CAID-ul 0D02, Provider A0, am vazut urmatoarele variante de scriere:

    0D02:00A000 respectiv 0D02:0000A0

    Intrebarea: care din cele doua ID-uri este corect scris ?




    Si ca o intrebare generala... este OK sa scrii un astfel de carnatz la fiecare linie C: in CCcam.cfg ? Adica... nu se incetineste CCcam-ul sau eu stiu ?


    Multumesc,

    BAV
    Pt. blocarea unui provider, la linia C-line pe care o primesti, datele necesare sunt:
    Cam_ID (4 cifre)
    Provider_ID (6 cifre)
    si/ sau Hops (1 cifra de la 0-5)

    Deci o linie C-line pe care o primesti, si doresti sa o blochezi, ar trebui sa arate astfel:
    C: someserver.somedomain 12500 user1 pass1 { Cam_ID:Provider_ID:Hops }

    Daca vrei sa blochezi 2 provideri, linia ar arata asa:
    C: someserver.somedomain 12000 user1 pass1 { Cam_ID1:Provider_ID:Hops1, Cam_ID2:Provider_ID2:Hops2 }

    1). poti testa, nu sunt provideri prea cunoscuti:
    050FF400 "[VIA 2.5] Unknown Provider Viacces"
    05FFF320 "[VIA 2.5] NSAB (5E)"
    05FFF420 "[VIA 2.5] Unknown Provider Viacces"
    05FFF430 "[VIA 2.5] SRG (13E)"
    05FFF450 "[VIA 2.5] SVT (5E)"
    05FFF460 "[VIA 2.5] Issuer BBC Prime (13E)"
    05FFF4A0 "[VIA 2.5] HRT Croatia (13E)"
    05FFF500 "[VIA 2.5] Unknown Provider Viacces"
    05FFF560 "[VIA 2.5] Issuer Canal7/ST/H/SCT/Musicam/RCT/SexView/247Sex (30W/13E)"
    05FFF5B0 "[VIA 2.5] Unknown Provider Viacces"
    05FFF610 "[VIA 2.5] Unknown Provider Viacces"
    05FFF710 "[VIA 2.5] Issuer Hayat (13E/12.5W)"
    05FFF7A0 "[VIA 2.5] Sex View and/or Sex View Plus (13E)"
    05FFF820 "[VIA 2.5] Unknown Provider"
    05FFF860 "[VIA 2.5] Issuer (13E)"
    05FFFD00 "[VIA 2.5] Issuer Canal7/ST/H/SCT/Musicam/RCT/SexView/247Sex (30W/13E)"
    05FFFF40 "[VIA 2.5] Viasat Issuer (Viacces)"
    2). E OK daca nu vrei sa ai acesti provideri, dar nefiind activi, la tine, eu zic ca este o munca in plus si fara rost;

    3).idem 2).

    4).Acum depinde de lista ta de provideri. De ex. eu am doar:
    0D0200A0 "[CW2] *UPC Direkt (19E)"
    Pina una alta nimeni nu are o lista la zi de CCcam.providers

    Re: "itrebarea generala": Da este ok si nu afecteaza/ incetineste CCcam-ul

    -eu am invatat multe de la @satwien, posturi de la RDI, posturi de la alte forumuri;
    Intrebare mea este: de ce nu "te joci/ testezi" un program simplu si ff bun pt a invata "chichite-le" CCcam-ului, si care pe linga faptul ca este cel mai bun EDITOR de CCcam.cfg asta e si un ff bun Web-Info:
    Cam-Editor 2.0.5 build 1654 by Oermens: Cam_Editor_2.0.5.zip - 0.90MB

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Oradea
    Posts
    2,539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acum întreb şi eu un lucru: se poate face operaţiunea „opusă” ignorării?
    Adică se poate lua un anumit provider cu prioritate de la un anumit peer?
    Ceva în genul liniei G de la Gbox. Am tot căutat pe net şi nu prea m-am lămurit.


  4. #4
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by *Victor* View Post
    Acum întreb şi eu un lucru: se poate face operaţiunea „opusă” ignorării?
    Adică se poate lua un anumit provider cu prioritate de la un anumit peer?
    Ceva în genul liniei G de la Gbox. Am tot căutat pe net şi nu prea m-am lămurit.
    e ceea ce am scris mai sus. Alegi un anumit Hops:
    Hops (1 cifra de la 0-5)

    Cazul tau,daca am inteleg eu bine, este exact ceea ce poate CCcam-ul si nu poate gbox-ul, adica, cazul in care dorim acces pt. Provider_ID-ul dorit, intr-un hops cit mai bun(respectiv cardul local al peers-ului), ce se poate personaliza fiecarui server/ peers: Hops= 1
    C: someserver.somedomain 12500 user1 pass1 { 0:0:3, Cam_ID1:Provider_ID1, Cam_ID2:Provider_ID2:Hops2 }
    unde:
    0 = orice provider
    0 = orice program
    3 = maxim 3 hops
    , = continuare
    Cam_ID1:Provider_ID1= nu vreau acest provider
    Cam_ID2:Provider_ID2:Hops2=vreau acest provider in maxim Hops2

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    RO, EU
    Posts
    193
    Posts Thanks / Likes

    Question

    Salut!

    Am inceput sa scriu liniile C: la fiecare peer, astfel incat sa ignor cardurile fake/old. Intre noi fie vorba, fisierul CCcam.cfg, de la cateva sute de bytes a ajuns de aproape 40 kb

    Am ignorat inclusiv "Issuer"-ii respectivi si nu am avut (inca) probleme la pachetele Viacce$$, deci banuiesc ca e OK daca ignor cardurile FFFxyz. Am ignorat si ID-urile inactive de Cryptowork$, si intr-adevar se scrie cum a spus @first_zipper, in forma 0D02:0000A0 si nu 0D02:00A000. In schimb NU am ignorat Provider-ii 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, ... la Irdet0 si [email protected]

    Imi mai puteti spune va rog, daca mai sunt activi urmatorii Provideri, sau pot sa ii pun la ignore si pe ei?

    0100:000080 (CanalSAT France 19E)
    0100:000081 (Canal+ France 19E)

    0100:003341 (?)

    0500:021B00 (Deepam TV 13E)
    0500:021B10

    0500:025900 (TVR 16E) (btw... ce CAID:PROVIDER are TVR-ul ?)

    0500:032000 (SexView 13E)
    0500:032010

    0500:032900
    0500:032910

    0500:032920 (ABSat 13E)
    0500:032930
    0500:032940
    0500:032950


    0D03:000024 (? - 000004 si 000008 corespund CS Link respectiv CS Link Premium)
    0D03:000028 (? - 000004 si 000008 corespund CS Link respectiv CS Link Premium)

    0D0F:000004 (Gital Basic 23E)
    0D0F:000008 (Gital Premium 23E)

    1801:002011 (Digi 1W)


    Cel mai mult ma intereseaza de 0100:000080 si 81. De la niciun peer care are ca si localcard 0100:000080 respectiv 81, nu se deschide nimic din CSat sau C+ si inainte sa il pun la ignore, am vrut sa fiu sigur


    Multumesc,

    BAV

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BAV View Post
    Salut!

    Am inceput sa scriu liniile C: la fiecare peer, astfel incat sa ignor cardurile fake/old. Intre noi fie vorba, fisierul CCcam.cfg, de la cateva sute de bytes a ajuns de aproape 40 kb

    Am ignorat inclusiv "Issuer"-ii respectivi si nu am avut (inca) probleme la pachetele Viacce$$, deci banuiesc ca e OK daca ignor cardurile FFFxyz. Am ignorat si ID-urile inactive de Cryptowork$, si intr-adevar se scrie cum a spus @first_zipper, in forma 0D02:0000A0 si nu 0D02:00A000. In schimb NU am ignorat Provider-ii 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, ... la Irdet0 si [email protected]

    Imi mai puteti spune va rog, daca mai sunt activi urmatorii Provideri, sau pot sa ii pun la ignore si pe ei?

    0100:000080 (CanalSAT France 19E)
    0100:000081 (Canal+ France 19E)

    0100:003341 (?)

    0500:021B00 (Deepam TV 13E)
    0500:021B10

    0500:025900 (TVR 16E) (btw... ce CAID:PROVIDER are TVR-ul ?)

    0500:032000 (SexView 13E)
    0500:032010

    0500:032900
    0500:032910

    0500:032920 (ABSat 13E)
    0500:032930
    0500:032940
    0500:032950


    0D03:000024 (? - 000004 si 000008 corespund CS Link respectiv CS Link Premium)
    0D03:000028 (? - 000004 si 000008 corespund CS Link respectiv CS Link Premium)

    0D0F:000004 (Gital Basic 23E)
    0D0F:000008 (Gital Premium 23E)

    1801:002011 (Digi 1W)


    Cel mai mult ma intereseaza de 0100:000080 si 81. De la niciun peer care are ca si localcard 0100:000080 respectiv 81, nu se deschide nimic din CSat sau C+ si inainte sa il pun la ignore, am vrut sa fiu sigur


    Multumesc,

    BAV
    Un exemplu cum functioneaza la mine pentru optimizarea cccam.

    0500:02910, 0500:021700, 0500:023B00, 0500:024400, 0500:020910, 0500:024410, 0500:025100, 0500:025110, 0500:021500, 4A70:000000, 0500:FFF830, 0500:FFF8F0, 0500:FFFD00, 0500:021710, 0500:FFF810, 0500:021110, 0500:021120, 0500:030700, 0603:000000, 0603:000001, 0603:000002, 0603:000003, 0606:000000, 0606:000001, 0B02:000000, 0500:FFF920
    0500:022F00, 0500:022F10, 0500:024F00, 0500:024F10, 0500:025120, 0500:021100, 0500:025900, 0500:025910
    0500:FFF720, 0500:FFF8A0, 0500:FFF430
    0500:FFF400, 0500:FFF4A0, 0500:FFF5F0, 0500:FFF820, 0500:FFF710, 0500:FFF7E0

    Digi turk 0D00:0C0, 0D00:0C4, 0D00:0CC, 0D00:0C8, 0664:000000, 0664:010000
    Canaal digital nl 0100:06A, 06C
    Nova 0604:000000, 0604:010000, 0604:020000, 0604:030000
    ITV 0D06:0C0, 0D06:0C4, 0D06:0C8, 0D06:0CC
    UPC 0D02:08C, 0D02:0A0, 0D02:0A4, 0D02:0A8
    PREMIERE 01702:000000, 01702:010000, 01702:020000, 01702:030000
    CanalSat France 0100:080000, 0100:081000
    DM 8000, card Focus OSCAM,120 dish, H-H Strong,

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by BAV View Post
    Cel mai mult ma intereseaza de 0100:000080 si 81. De la niciun peer care are ca si localcard 0100:000080 respectiv 81, nu se deschide nimic din CSat sau C+ si inainte sa il pun la ignore, am vrut sa fiu sigur
    Nu pune in ignore acesti provideri
    Eu primesc carduri si vad programe TV in Hops2:
    0100:000080
    0100:000081
    0100:000084
    0100:003311

    Daca ai timp, uitata-te peste am pus eu in DM, acum: channelinfo prio providers_13102008.rar - 0.06MB
    P.S. inca nu am timp suficient sa testez/ aduc la zi CCcam.channelinfo By RDI Board

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    RO, EU
    Posts
    193
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut!

    Referitor la Providerii 80 si 81 ai CAID 100, am rescanat mai inainte canalele CanalSAT pe computer (SkyStar2 + AltDVB) si Providerul 80 mai apare doar la cateva canale, anume:

    11778 V (Boomerang, CN, TCM)
    11856 V (Canal+ Hi-Tech)
    11934 V (Eurosport)
    12168 V (CineCinema 16/9, TF6)
    12207 V (OL TV)
    12363 V (DT 1
    12662 H (NASN)
    12699 V (France 3-urile - toate cele 12)
    12728 V (France 3-urile - toate cele 12)

    iar Provider 81, doar la:

    11817 V (I>Tele)
    11856 V (Canal+, C+ Cinema, C+ Decale, C+ Family, C+ Hi-Tech, C+Sport, PMU sur Canal+)
    11895 V (M6, TF1, Virgin 17)
    11934 V (TMC)
    12012 V (France 2, France 3)
    12090 V (W9)
    12168 V (France 4)
    12207 V (Fance 5, France O)
    12402 V (NRJ 12)
    12610 V (Canal+)
    12640 V (Gulli)
    12699 V (cele 12 France 3-uri)
    12728 V (cele 12 France 3-uri)

    Acum de ce insist pe Providerii astia

    Un peer, sustinea ca are card CanalSat full, dar avea numai Providerii 80 si 81 pe el. Acum vreau sa intreb... e posibil ca AltDVB sa nu detecteze toate CAID:PROV corespunzatoare unui canal ?

    Desi... la momentul respectiv eram si eu contrariat si am testat cardul respectiv (cred ca singurul ce l-am testat de cand am Dreambox, ca nu obisnuiesc sa fac asta )... adica no... am pus pe cateva canale CSat (inclusiv pe Canal+-urile unde exista Providerul 81), si niciunul nu se deschidea. E posibil sa fi avut ceva probleme cardul omului si de fapt sa fi mers?

    Oricum, acum in ignore nu mai pun 80 si 81

    Btw, am incercat sa descarc fisierul de mai multe ori, dar nu merge zShare. "We are experiencing some technical difficulties. Please come back in a few minutes. We apologize for the inconvenience." O sa mai incerc mai tarziu


    Multumesc,

    BAV

  9. #9
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BAV View Post
    ...
    Btw, am incercat sa descarc fisierul de mai multe ori, dar nu merge zShare. "We are experiencing some technical difficulties. Please come back in a few minutes. We apologize for the inconvenience." O sa mai incerc mai tarziu


    Multumesc,

    BAV
    Da, se pare ca nu mai merge zSHARE
    Descarca de aici: channelinfo prio providers_13102008

    ...in rest, sorry dar nu am SS2

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Explicatiile de mai sus a lui First Zipper au devenit foarte utile pentru mine. Motiv:
    Un anume pachet a unui prov. nu mai functioneaza cu mosc/emu il am doar in hops 2.
    Daca dau de unu cu mosc ramine ecran negru.
    Am eliminat vreo catva, no problem acum
    no { 1*0*:000000 } # eliminat cardul fake
    no { 0:0:2 1*0*:000000:Hops2 }# doresc acest card in hops2 din linia C/asemantor cu linia G din gb*x.

  11. #11
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Oradea
    Posts
    2,539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @BAV

    Cum arată, într-un final, „coada” liniilor tale?


  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    RO, EU
    Posts
    193
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut!

    Daca ai timp, uitata-te peste am pus eu in DM, acum: channelinfo prio providers_13102008.rar - 0.06MB
    P.S. inca nu am timp suficient sa testez/ aduc la zi CCcam.channelinfo By RDI Board
    Da, se pare ca nu mai merge zSHARE
    Descarca de aici: channelinfo prio providers_13102008

    ...in rest, sorry dar nu am SS2
    M-am uitat in CCcam.providers si din cate am vazut, intr-adevar sunt OK providerii de care intrebam (deci nu sunt mentionati cu fake/old sau unused). Am decis sa ii las in pace atunci

    @BAV

    Cum arată, într-un final, „coada” liniilor tale?
    Asa arata coada liniilor mele C:

    Code:
    { 0:0:2, 0100:000064, 0100:000066, 0100:000067, 0100:000082, 0100:0002E2, 0100:00331B, 0100:00331D, 0100:004001, 0100:004002, 0100:004006, 0100:004101, 0100:004102, 0100:004108, 0100:005001, 0100:005211, 0100:005225, 0500:007800, 0500:008400, 0500:009400, 0500:009C00, 0500:00A000, 0500:00B000, 0500:00D800, 0500:00E440, 0500:010C10, 0500:010C20, 0500:010C30, 0500:010C40, 0500:011400, 0500:011C00, 0500:012000, 0500:018810, 0500:018820, 0500:020830, 0500:020840, 0500:020850, 0500:020860, 0500:020A10, 0500:020A20, 0500:020A30, 0500:021120, 0500:021710, 0500:022E10, 0500:022F10, 0500:024410, 0500:024F10, 0500:025120, 0500:025910, 0500:030A10, 0500:030A20, 0500:030A30, 0500:030A40, 0500:032830, 0500:032840, 0500:FFF400, 0500:FFF430, 0500:FFF4A0, 0500:FFF5F0, 0500:FFF710, 0500:FFF720, 0500:FFF810, 0500:FFF820, 0500:FFF830, 0500:FFF8A0, 0500:FFF8F0, 0500:FFF920, 0500:FFFD00, 0668:000001, 092B:000000, 092F:000000, 0D00:0000C4, 0D00:0000C8, 0D00:0000CC, 0D02:00008C, 0D02:0000A4, 0D02:0000A8, 0D05:000008, 0D05:00000C, 0D06:0000C4, 0D06:0000C8, 0D06:0000CC, 0D07:000018, 0D07:00001C, 0D07:000020, 0D0F:00000C, 0D0F:000010, 0D22:000008, 0D22:00000C, 0D22:000010, 0D70:000008, 0D70:00000C, 0D70:000010, 1800:002301 }
    In lista asta sunt numai cardurile fake sau old sau cu ID neuzat pe care le-am gasit eu in lista mea de shares. Nu am adaugat toate fake-urile/old-urile/unused-urile care exista.

    In arhiva postata de @first_zipper se gasesc toate ID-urile fake/old/unused.


    BAV

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    testeaza mane temeinic fiecare linie pe care o primesti si nu incarca aiurea cccamul cu atatea caid-uri ... apropo sunt unele care desi sunt trecute old/fake/unused functioneaza bine mersi depinde cine a facut list-ignore si ce interes avea .

  14. #14
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Oradea
    Posts
    2,539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Există varianta blocării doar a anumitor programe care vin de la un peer pentru un amunit provider?


  15. #15
    Fan Barca Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BAV View Post
    Salut!

    Referitor la Providerii 80 si 81 ai CAID 100, am rescanat mai inainte canalele CanalSAT pe computer (SkyStar2 + AltDVB) si Providerul 80 mai apare doar la cateva canale, anume:

    11778 V (Boomerang, CN, TCM)
    11856 V (Canal+ Hi-Tech)
    11934 V (Eurosport)
    12168 V (CineCinema 16/9, TF6)
    12207 V (OL TV)
    12363 V (DT 1
    12662 H (NASN)
    12699 V (France 3-urile - toate cele 12)
    12728 V (France 3-urile - toate cele 12)

    iar Provider 81, doar la:

    11817 V (I>Tele)
    11856 V (Canal+, C+ Cinema, C+ Decale, C+ Family, C+ Hi-Tech, C+Sport, PMU sur Canal+)
    11895 V (M6, TF1, Virgin 17)
    11934 V (TMC)
    12012 V (France 2, France 3)
    12090 V (W9)
    12168 V (France 4)
    12207 V (Fance 5, France O)
    12402 V (NRJ 12)
    12610 V (Canal+)
    12640 V (Gulli)
    12699 V (cele 12 France 3-uri)
    12728 V (cele 12 France 3-uri)

    Acum de ce insist pe Providerii astia

    Un peer, sustinea ca are card CanalSat full, dar avea numai Providerii 80 si 81 pe el. Acum vreau sa intreb... e posibil ca AltDVB sa nu detecteze toate CAID:PROV corespunzatoare unui canal ?

    Desi... la momentul respectiv eram si eu contrariat si am testat cardul respectiv (cred ca singurul ce l-am testat de cand am Dreambox, ca nu obisnuiesc sa fac asta )... adica no... am pus pe cateva canale CSat (inclusiv pe Canal+-urile unde exista Providerul 81), si niciunul nu se deschidea. E posibil sa fi avut ceva probleme cardul omului si de fapt sa fi mers?

    Oricum, acum in ignore nu mai pun 80 si 81

    Btw, am incercat sa descarc fisierul de mai multe ori, dar nu merge zShare. "We are experiencing some technical difficulties. Please come back in a few minutes. We apologize for the inconvenience." O sa mai incerc mai tarziu


    Multumesc,

    BAV

    Sal ,

    daca tu iti pui ignore pe providerul 80 si 81 care merg inca de zbirnaie pe moscuri ai treaba ta

    Daca nu sti ca 80 si 81 sint inca active nu vorbi si daca afirmi o chestie pune mina si citeste si dupaia da bu batzu

    Asa ca 80 si 81 merg inca mult si bine

    Mai am ceva mosce asa vreo 10


    O zi buna


    @ +

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top