Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default lipsa sunet pe SPORMAX HD

    Tot ma chinui de vreo 2 zile sa pun sa merga sunetul pe SPORMAX HD (in DM800)satelit Digiturk 7E,transporderul are datele puse asa:
    Digitürk: A new channel has started in DVB-S2 Cryptoworks & '''''' 2: SporMax HD (Turkey) on 10928.00MHz, pol.H SR:30000 FEC:2/3 SID:208 PID:210[MPEG-4] /309 Turkish,310.
    Mai are problema asta ?cum ar spune aici http://en.kingofsat.net/hdtv.php ar trebui sa mearga audio in turceste si original,ce e interesant ca celalalte canale de pe tp merg ok.
    Multumesc

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lore View Post
    Tot ma chinui de vreo 2 zile sa pun sa merga sunetul pe SPORMAX HD (in DM800)satelit Digiturk 7E,transporderul are datele puse asa:
    Digitürk: A new channel has started in DVB-S2 Cryptoworks & '''''' 2: SporMax HD (Turkey) on 10928.00MHz, pol.H SR:30000 FEC:2/3 SID:208 PID:210[MPEG-4] /309 Turkish,310.
    Mai are problema asta ?cum ar spune aici http://en.kingofsat.net/hdtv.php ar trebui sa mearga audio in turceste si original,ce e interesant ca celalalte canale de pe tp merg ok.
    Multumesc
    confirm ca nu merge.

    eu am prins cam acum l luna meciuri care aveau chiar 2 piste audio pe sportmax HD.. si mergeau, acum nimic...

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nimeni nu stie care ar fi problema?

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    MERGE, pe gemini 3,8.

    doar ce l am pus, un track turkish. mpeg

    inca ceva tare, merge LIG TV HD Turcia, mie inainte nu mi se decoda...
    restul din pachet da.
    Last edited by mark21; 29th September 2008 at 01:17.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    LIG TV HD merge si cu 3.7.Sunetul, nu.
    Sunaray SR4, Dreambox DM 800 HD PVR, Dreambox 500 s, antena 1,2 m, montura H-H

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai Lig TV HD imi merge si mie pe GP 3.40 tot in regula de pe acest TP mai pustin SPORMAX HD,imagine da sunet nu

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top