Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: Skydigibox Pace

  1. #1
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default Skydigibox Pace

    Am facut rost de acest receptor. Merge facut ceva cu el? Are si cartela orginala...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  2. #2
    Mentor Ahmadinejad Mentor
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Colonia Romania
    Posts
    911
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din cate stiu, sunt dedicate pachetului SKY. Am si eu unul pe-acasa(un Amstrad DRX500i)... Nu am reusit sa fac nimic cu el, desi pe un forum(care din pacate nu mai exista) cineva imi spunea ca s-ar putea folosi si fara cartela(al meu nu are). N-a apucat sa-mi explice cum se poate "manari"(daca chiar se poate!), asa ca stau cu el "de mobila" in casa...
    Var cu Adolf, frate cu Iosif si prieten cu Kim...
    Anti-USA, anti-RUSA, anti-UE, anti-MUEEEE-UE member...

  3. #3
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici macar cu cardul?
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  4. #4
    Mentor Ahmadinejad Mentor
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Colonia Romania
    Posts
    911
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu cardul ma gandesc ca ar merge, numai ca trebuie activat... Sau e activ? Nu stiu daca merge "pacalit"...
    Var cu Adolf, frate cu Iosif si prieten cu Kim...
    Anti-USA, anti-RUSA, anti-UE, anti-MUEEEE-UE member...

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by genugeo85 View Post
    Din cate stiu, sunt dedicate pachetului SKY. Am si eu unul pe-acasa(un Amstrad DRX500i)... Nu am reusit sa fac nimic cu el, desi pe un forum(care din pacate nu mai exista) cineva imi spunea ca s-ar putea folosi si fara cartela(al meu nu are). N-a apucat sa-mi explice cum se poate "manari"(daca chiar se poate!), asa ca stau cu el "de mobila" in casa...
    Da , ti-am explicat si atunci cum sta treaba , merge , este dedicat sky . Nu e nimic de manarit , doar pui pe satelit 28,2 si merge . Am mai spus ca are doar optiunea de sr 22000 si 27500 , altul nu merge , deci merge si pe alti sateliti doar ca transponderele tre sa fie cele mentionate sr . Cartela e buna pentru deschiderea Channel5 , Sky3 si Setanta news acestea fiind ftv in Nds . Chiar daca nu va merge in prima faza se va reactiva in cateva zile automat conditia sa fie ultimul tip de cartela albastra cu o casa galbena pe ea . Bafta .

  6. #6
    Mentor Ahmadinejad Mentor
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Colonia Romania
    Posts
    911
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumim pentru precizari, @mariust5! Asa e, tu mi-ai explicat atunci cum sta treaba! Uitasem! Inca o data, multumiri!
    Var cu Adolf, frate cu Iosif si prieten cu Kim...
    Anti-USA, anti-RUSA, anti-UE, anti-MUEEEE-UE member...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top