Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default CCcam for EDG Nemesis

    Salut prieteni...
    Am nevoie de un link pt a descarca CCcam pt EDG Nemesis
    Si daca se poate si un link pt un tutorial...
    Mentionez ca am cautat, dar nu gasesc. Am gasit ceva pe niste site-uri, dar mi se par cam dubioase (parerea mea), si as vrea ceva recomandat de profesionisti.
    Va multumesc anticipat !

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Craiova, Romania
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am avut problema ta, si un binevoitor mi-a dat linkul acesta, dedicat EDG Nemesis. Este exact ce iti doresti.
    P.S. Vezi ca sunt mai mult decat emu's, si sunt in format .tbz2, adica le pui in /tmp si apoi blue pannel/ manual install.
    Bafta.

    http://xario.t35.com/index.php?dir=Emulator/

  3. #3
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dute in blu pannel si seteaza si al doilea server pentru addon.
    www.xario.t35.com/
    de acolo potzi descarca emu si addon pe care nu le gasesti pe serverul oficial.

  4. #4
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut nici mie nu-mi mai functioneaza link-ul respectiv , nici pe dm si nici daca incerc de pe calculator sa ma conectez la adresa respectiva.
    Culmea ca alaltaieri (vineri) inca imi functiona link-ul respectiv chiar de pe dm , acum pauza.
    Stiti cumva sa inchis serverul repectiv sau care sa fie cauza ?

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by sadjoker View Post
    Salut prieteni...
    Am nevoie de un link pt a descarca CCcam pt EDG Nemesis
    Si daca se poate si un link pt un tutorial...
    Mentionez ca am cautat, dar nu gasesc. Am gasit ceva pe niste site-uri, dar mi se par cam dubioase (parerea mea), si as vrea ceva recomandat de profesionisti.
    Va multumesc anticipat !
    Quote Originally Posted by lupull View Post
    Salut nici mie nu-mi mai functioneaza link-ul respectiv , nici pe dm si nici daca incerc de pe calculator sa ma conectez la adresa respectiva.
    Culmea ca alaltaieri (vineri) inca imi functiona link-ul respectiv chiar de pe dm , acum pauza.
    Stiti cumva sa inchis serverul repectiv sau care sa fie cauza ?
    Extraserverul, ca adresa(ce a postat @rusudanion) este corect. Dar ca orice server, mai are si el probleme(deocamdata nu functioneaza).

    In arhiva urmatoare aveti o colectie de EMU pt. EDG Nemesis( de la 2.0.3 la 2.09): CCcam for EDG Nemesis.rar - 2.48MB

    Pt. plugins/ skins/ picon...ori ca le instalati manual(prin descarcare de pe alte servere) ori asteptati revenirea extraserverului.

  6. #6
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok , mersi pt. arhiva si eu foloseam emu-rile vechi (cccam 2.0. pana cand va functiona serverul.

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mooo , nu exista emulatoare pentru o inagine anume
    difera doar metodele de startare / scripturile .

  8. #8
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Help , cititnd despre cccam pe forum si incercand sa trec la practica stupoare:

    - pe nemesis 4.2 in var/etc dupa instalarea manuala a cccam 2.0.9 (sau 2.0. nu gasesc/nu exista fisierul cccam.cfg asa cum se descrie aici : http://forum.paytv.ro/showthread.php?t=41760&page=2 de catre ermethic.
    - in var/bin am cccam 2.0.8 cu 755.

    Va rog frumos niste solutii sau un ajutor in configurarea ccam-ului (yd mess: lupull2005) si va multumesc anticipat.

  9. #9
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by lupull View Post
    Help , cititnd despre cccam pe forum si incercand sa trec la practica stupoare:

    - pe nemesis 4.2 in var/etc dupa instalarea manuala a cccam 2.0.9 (sau 2.0. nu gasesc/nu exista fisierul cccam.cfg asa cum se descrie aici : http://forum.paytv.ro/showthread.php?t=41760&page=2 de catre ermethic.
    - in var/bin am cccam 2.0.8 cu 755.

    Va rog frumos niste solutii sau un ajutor in configurarea ccam-ului (yd mess: lupull2005) si va multumesc anticipat.
    Pai din arhiva urmatoare: CCcam.rar - 0.01MB pui CCcam.cfg in
    /var/etc/CCcam.cfg (cu drepturi 755)


    P.S. asa cum spune @smv scriptul de pornire face diferenta de la o imagine la alta

    Eu mai sus am dat variantele fara CCcam.cfg

  10. #10
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default CCcam.info problema.....

    salut avand nemess 4.20 am incercat sa instalez un plug-in pt. informare - cccam.info

    - intai l-am descarcat/instalat direct in dm de pe extra url (xario.t35) - cccam info 1.1 si la plug-inuri nu-mi apare nimic , l-am dezinstalat.

    - am incercat sa-l instalez pe pc. cccam info php 0.9 , l-am instalat am fisieul "htdocs" unde se afla subfisierul config. separat si am modificat/salvat cu notepad++ noul ip al dm-ului apoi am rescris fisierul integral cat si separat doar subfisierul config. peste cel din prg. instalat din prg. files.
    - deschid prg. si imi apare interfata web unde imi spune : "Server not defined in config.php !" si complectez cele 4 casute : server , port , user , pass si save si imi apare : "The file 192.168.xxx.xxx:16001/download/caminfo.data is not writable" , mentionez ca sant pe administrator nu user.

    daca ma duc la subfisierul "htdocs" in prg. files la cccam info 0.9 si il deschid cu notepad++ vad ca este bine scris ip-ul dm-ului si totusi de ce imi scrie cele de mai sus.

    mentionez ca instalarea pe pc a cccam info php 0.9 se face pe vista ultimate 32.
    pt. un control sumar nu pot folosi decat varianta cu http://192.168.xxx.xxx:16001.

    va rog frumos niste sfaturi/idei sau unde gresesc , pt. o discutie mai detaliata va rog sa intrati pe mess lupull2005 , va multumesc anticipat.

  11. #11
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by lupull View Post
    salut avand nemess 4.20 am incercat sa instalez un plug-in pt. informare - cccam.info

    - intai l-am descarcat/instalat direct in dm de pe extra url (xario.t35) - cccam info 1.1 si la plug-inuri nu-mi apare nimic , l-am dezinstalat.
    Dupa instalarea din server:
    intra in var/tuxbox/plugins/ ... si pune peste alea fisierele dezarhivate in prealabil din arhiva: e1-CCcam-Info_1.1_080506.tar.gz - 0.09MB
    ...dupa care intri in plugin la "Setup" si configurezi...local ip/ user/ passwd
    ...idem in CCcam.cfg

  12. #12
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default info

    rezolvat problema cu multumirile de rigoare pt. first zipper.

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lupull View Post
    rezolvat problema cu multumirile de rigoare pt. first zipper.
    atentie la fisierul cccam.prio am incercat si eu acest fisier si nu m-ai deschidea AKTA de pe cardul local .

  14. #14
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default problema ciudata

    salut revin cu o problema ciudata :

    - am reusit sa strang 18 linii , dar cu 2 am problema urmatoare si nu stiu care ar fii explicatia:

    am facut schimb de linii printre altii cu spaniolul si stailus si imediat dupa schimb ii vedeam in "servers" cu "n" carduri fiecare , acum ei apar cu "0 carduri" in "servers" sau sant cu rosu in cccam info 1.1 , dar eu apar la spaniolul cu "n carduri".
    interesant este ca am schimbat linia veche cu una noua ieri dimineata cu spaniolul si il vedeam iarasi dupa schimbarea de linii pana azi de dimineata (ora 08.00) cand iarasi il vad cu rosu si "0 carduri" , cu stailus nu am reusit sa iau legatura.
    mentionez ca toate liniile C: se termina cu "no { 0:0:2 }" si toate liniile F: au "2 0 0 { 0:0:2 }" , care ar fii explicatia sau unde ar fii greseala de dispar dupa un timp si numai cei 2 (sau cel putin spaniolul cu care ba este (dupa schimbul unei noi linii) ba nu mai este dupa sa zic 1 zi) , cu stailus sa vad cum dau de el.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lupull View Post
    salut revin cu o problema ciudata :

    - am reusit sa strang 18 linii , dar cu 2 am problema urmatoare si nu stiu care ar fii explicatia:

    am facut schimb de linii printre altii cu spaniolul si stailus si imediat dupa schimb ii vedeam in "servers" cu "n" carduri fiecare , acum ei apar cu "0 carduri" in "servers" sau sant cu rosu in cccam info 1.1 , dar eu apar la spaniolul cu "n carduri".
    interesant este ca am schimbat linia veche cu una noua ieri dimineata cu spaniolul si il vedeam iarasi dupa schimbarea de linii pana azi de dimineata (ora 08.00) cand iarasi il vad cu rosu si "0 carduri" , cu stailus nu am reusit sa iau legatura.
    mentionez ca toate liniile C: se termina cu "no { 0:0:2 }" si toate liniile F: au "2 0 0 { 0:0:2 }" , care ar fii explicatia sau unde ar fii greseala de dispar dupa un timp si numai cei 2 (sau cel putin spaniolul cu care ba este (dupa schimbul unei noi linii) ba nu mai este dupa sa zic 1 zi) , cu stailus sa vad cum dau de el.
    asigura-te ca liniile au fost scrise corect atat la tine cat si la el ,verifica linia C si F
    Dreambox_82

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top