Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    64
    Posts Thanks / Likes

    Cool INtrebare de CAtV :( ca numa pa voi va cunosc :)

    Deci , cer scuze daca nu e locu unde tre sa postez ....

    Is un abonat al UPC ..pa analog ...ideea e ca la mine n zona nus altii cu internet
    Vis a vis de mine e si statie radio de TAXI

    Ce pot face sau ce amplificatr de semnal pot pune sa vad si eu analogu mai bie la tv dar sa imi mearga si internetul ...am avut o chinezarie care a mers cca 2 saptamani de se vedea oglinda dar ..cred ca a patit ceva ..

    Rog o recmandare eficienta

  2. #2
    Administrator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    localhost
    Posts
    9,791
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rocket1982 View Post
    Deci , cer scuze daca nu e locu unde tre sa postez ....

    Is un abonat al UPC ..pa analog ...ideea e ca la mine n zona nus altii cu internet
    Vis a vis de mine e si statie radio de TAXI

    Ce pot face sau ce amplificatr de semnal pot pune sa vad si eu analogu mai bie la tv dar sa imi mearga si internetul ...am avut o chinezarie care a mers cca 2 saptamani de se vedea oglinda dar ..cred ca a patit ceva ..

    Rog o recmandare eficienta
    in romaneste cum se traduce ?!
    MAGAZINE ONLINE LA CHEIE - DEMO - WWW.DIGICART.RO - Magazine online la cheie in 24 de ore, sisteme de plata integrate, module de curierat integrate.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    64
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    Quote Originally Posted by Danni_X View Post
    in romaneste cum se traduce ?!
    am un leptop cu tastaura bulita ....asa se traduce si nu bate o si n bine......no sa stau sa editez textul daca se intelege mesajul...transmis

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Dreambox-800
    Posts
    1,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rocket1982 View Post
    Deci , cer scuze daca nu e locu unde tre sa postez ....

    Is un abonat al UPC ..pa analog ...ideea e ca la mine n zona nus altii cu internet
    Vis a vis de mine e si statie radio de TAXI

    Ce pot face sau ce amplificatr de semnal pot pune sa vad si eu analogu mai bie la tv dar sa imi mearga si internetul ...am avut o chinezarie care a mers cca 2 saptamani de se vedea oglinda dar ..cred ca a patit ceva ..

    Rog o recmandare eficienta
    sa vorbesti cu un lucrator de la upc, dai si tu o bere si il rogi sa te puna pe distribuitor mai aproape de intrarea cablului principal unde este cea mai mica pierdere in db

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    64
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am uitat sa precizez ca stau la casa...am facut deja comanda la un amplificator ...

    AI-133 - AMPLIFICATOR CATV DE INTERIOR ar trebuii sa duca 5 televizoare..
    nu se pune vorba sa pun digi sau gigi ca iar platesc in plus vreau sa vad ceva de 27 de lei si sa vad bine ...ca de aia platesc...
    Eu as fi pus satelit de acu 2 ani dar ...din pacate nu e internet pe alta retea in zona............ iar upc ul ...nu imi da internet fara cablu

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Dreambox-800
    Posts
    1,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rocket1982 View Post
    Am uitat sa precizez ca stau la casa...am facut deja comanda la un amplificator ...

    AI-133 - AMPLIFICATOR CATV DE INTERIOR ar trebuii sa duca 5 televizoare..
    nu se pune vorba sa pun digi sau gigi ca iar platesc in plus vreau sa vad ceva de 27 de lei si sa vad bine ...ca de aia platesc...
    Eu as fi pus satelit de acu 2 ani dar ...din pacate nu e internet pe alta retea in zona............ iar upc ul ...nu imi da internet fara cablu

    1.verifica cablul coaxial (daca ai priza poti sa o elimini, in priza mai pierzi 3.5 db) sa legi pe direct
    2.daca ai distribuitor in casa verifica iar pe direct ce semnal ai
    3.cheama upc-ul sa ti masoare pierderea pina la tv

    Bafta

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rocket1982 View Post
    Am uitat sa precizez ca stau la casa...am facut deja comanda la un amplificator ...

    AI-133 - AMPLIFICATOR CATV DE INTERIOR ar trebuii sa duca 5 televizoare..
    nu se pune vorba sa pun digi sau gigi ca iar platesc in plus vreau sa vad ceva de 27 de lei si sa vad bine ...ca de aia platesc...
    Eu as fi pus satelit de acu 2 ani dar ...din pacate nu e internet pe alta retea in zona............ iar upc ul ...nu imi da internet fara cablu
    Maestre, degeaba pui tu amplificator, daca iti intra in amplifier deja semnal cu pierdere mare si-l amplifici, o sa ai un zgomot pe linie de o sa stea mata(a se citi matza, adica pisica ) ) in coada! Dixit
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rocket1982 View Post
    Am uitat sa precizez ca stau la casa...am facut deja comanda la un amplificator ...

    AI-133 - AMPLIFICATOR CATV DE INTERIOR ar trebuii sa duca 5 televizoare..
    nu se pune vorba sa pun digi sau gigi ca iar platesc in plus vreau sa vad ceva de 27 de lei si sa vad bine ...ca de aia platesc...
    Eu as fi pus satelit de acu 2 ani dar ...din pacate nu e internet pe alta retea in zona............ iar upc ul ...nu imi da internet fara cablu
    ca si o completare ... da pui amplificatorul ,trebuie sa separi firul care duce la modemul de net ..sa nu treaca prin amplificator .. exista posibilitatea sa nu ti se sincronizeze modemul .. sa mearga numat tv-ul .. oglinda !Daca nu merge .. pui un splitter inainte de amplificator si de acolo pleci cu firul de la net !
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    64
    Posts Thanks / Likes

    Smile :)

    AI-131_AI-133 - AMPLIFICATOR CATV DE INTERIOR
    Amplificator CATV de apartament cu cale inversa pasiva in banda 5-30 Mhz ( AI-131 ) si 5-66 Mhz ( AI-133 ).Este prevazut cu potentiometru de reglarea al amplificarii si tilt.

    Pret inclusiv tva: 120.00 RON
    Livrare: Livrare din stoc
    Comanda la telefon sau e-mail la 021-331.34.04 / 0744-140.112 de luni pana vineri intre orele 10-17 sau pe e-mail pe Formularul online de la CONTACT

    CARACTERISTICI:
    -banda de frecventa cale directa 47-862 Mhz ( AI-131 ) , 86-862 Mhz (AI-133 )
    -banda de frecventa cale inversa 5-30 Mhz ( A-131 ) , 5-66 Mhz ( AI-133 )
    -amplificare 24 dB cale directa , -2,5 dB cale inversa
    -reglaj de nivel 13 dB
    -reglaj tilt 18 dB
    -nivel maxim 113 dBuV
    -factor de zgomot 6 dB
    -alimentare 220Vca ,5,5VA
    -temperatura de lucru -10+65C
    -grad de protectie IP20

    documentatie pdf
    am vazut ca ca ai 133 are banda de frecventa cale inversa
    5-66 Mhz ...mai mult decat la celalalt model 130
    asa ca pe asta l am comandat si da suporta internetul ca de aia e cale invers ...si da pot aparea cateodata probleme...depinde ce jeg de sarma a pus compania ..................UPC in zona

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Timișoara
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am avut acel amplificator si s-a stricat destul de repede cumpara ceva bun nu ceva frumos ambalat.
    SS2 prima iubire,
    Kathy a doua iubire + parabolă 1,4 cu motor + Samsung 40M8
    Mai nou UPC cablu digital maxim + 11 HD
    http://www.amway.ro/

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Pitesti ROMANIA
    Posts
    357
    Posts Thanks / Likes

    Default pai

    iti trebuie un amplificator cu revers activ.conteaza ce modem de cablu folosesti.Nu toate modemurile de cablu se sincronizeaza al acelas semnal.Unele modemuri sant mai pretentioase decat altele,Mai simplu sa apelezi la upc.ei pot sa iti masoare semnalul direct pentru tv,pentru modem ,precum si revers.
    Parabolica-1.5m Al. (72.0E-30.0W).Parabolica -1,2m Al (80.0E-30.0W) Vara 2017 ,3 de ani de la decesul RADIO VACANTA .2 Aprilie 2016, au trecut 28 de ani de la disparitia lui TUDOR VORNICU,cel mai mare realizator de televiziune din toate timpurile,trecute ,prezente si viitoare.Tudor Vornicu...IREPETABIL.08.Aprilie 1989 ultimul "La sfarsit de Saptamana"semnat TUDOR VORNICU

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    64
    Posts Thanks / Likes

    Wink :)

    UPDATE ...
    Am instalat amplificatorul ,am renuntat la spliterul vechi am pus unul nou 5-1000 mhz remufat toate cablurile mufe tip f .... am renuntat la prizele de perete cu acea rezistenta geniala ....si mufele de televizor cu aceeasi tip de rezistenta ....

    Am conectat modemul pe partea unde zice test

    SI SURPRIZZAAA... merge f bine modemul iar imaginea tv s a inbunatatit considerabil

    mai nramane sa reglez inca un pic .....amplificatorul ..
    Last edited by rocket1982; 4th October 2008 at 11:35.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top