Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: help Globo

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    457
    Posts Thanks / Likes

    Default help Globo

    ripper te rog mult sami mai spui odata in detaliu cum bag patchul in globo 7010 cr am uitat sati spun ca nu prea le am cu calculatoarele miam luat cablu null modem lam conectat am intrat pe globo-opticum.org am gasit ultimul soft 2.4.4.7 dar nu inteleg cum este cu avupgrade tool si nu am putut6 sa descarc nici softul te rog mai spunemi o data operatiunea detaliu cu detaliu sau daca ma poate ajuta cineva

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    307
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am inteles ca ai softul, fi atent sa fie cel cu extensia .dld

    1. cu receptorul oprit ( power off, nu in standby ) conectezi receptorul la calculator cu ajutorul cablului null-modem
    2. Executi programul AVUpgrade
    3. Click pe Open si selectezi noul soft
    4. apesi butonul Start
    5. pornesti receptorul.

    In momentul asta ar trebui sa se copieze si sa se rescrie noul soft. Operatiunea dureaza cateva minute. Este important sa nu opresti receptorul in timpul rescrierii softului.

    La final ar trebui sa ai receptorul cu noul soft instalat.

    Ca sa importi fisiere cu key updatate operatie este aceasi doar ca inlocuiesti fisierul de soft cu fisierul care contine cheile. Acest fisier are tot extensia dld.

    Sper ca te-am lamurit.

    P.S. Pt. Moderatorii acestei sectiuni, topicul ar trebui mutat la sectiunea Receptoare...

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    457
    Posts Thanks / Likes

    Default help

    spunemi exact ce soft sa iau de pe globo opticum.org nu inteleg cu extensia si care avupgrade tool si cum adica sal execut tiam mai spus nu prea le am cu computerele

  4. #4
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din ce in ce mai interesant pe acest forum. Unii nu stiu ce inseamna extensia unui fisier dar vor sa pack-uiasca un receptor.
    Istrate, fisierele text si cele de muzica ce extensii stii tu ca au?
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    307
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai jos ai un link de unde poti sa iei tot ce-ti trebe.... Vezi din ce clasa e receptorul tau si dai click pe link-ul care trebuie.

    http://forum.paytv.ro/showthread.php?t=67420

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by istrate01 View Post
    spunemi exact .....
    << sp unene >>nene unde stai si poate te ajuta vreun vecin

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top