Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: Peer Ciudat

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by miloo View Post
    Am si eu o nelamurire cu privire la un peer ...nu peeru in sine (persoana) ci serveru ...

    Santem in share el ma vede eu pe el nu ... m-am tot luat de el ca mai tot timpu e offline ...el a dat din umeri , pana la urma ne-am prins amandoi ca defapt e o problema la mijloc . Am intrat la el in PC sa vad ...linia era ok , la mine la fel , pingul e cam 91-94 msec ...ca client il vad online dar ca server offline ...am incercat si alt port alta parola ...am schimbat DNS cu ip-ul lui direct (nu are router ) are ip direct in fiecare camera.. acelasi rezultat ...a sunat la provider da cumva ip meu e blocat , nu e ...

    am ramas practic in ceata fara sa gasim o solutie care sa dea roade...

    daca cineva stie mai multe ...

    am fi recunoscatori !
    Verificati sa vedeti sa aveti amindoi facut update la dns.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by miloo View Post
    Am si eu o nelamurire cu privire la un peer ...nu peeru in sine (persoana) ci serveru ...

    Santem in share el ma vede eu pe el nu ... m-am tot luat de el ca mai tot timpu e offline ...el a dat din umeri , pana la urma ne-am prins amandoi ca defapt e o problema la mijloc . Am intrat la el in PC sa vad ...linia era ok , la mine la fel , pingul e cam 91-94 msec ...ca client il vad online dar ca server offline ...am incercat si alt port alta parola ...am schimbat DNS cu ip-ul lui direct (nu are router ) are ip direct in fiecare camera.. acelasi rezultat ...a sunat la provider da cumva ip meu e blocat , nu e ...

    am ramas practic in ceata fara sa gasim o solutie care sa dea roade...

    daca cineva stie mai multe ...

    am fi recunoscatori !
    tocmai am experimentat in acesta seara ceva asemanator
    prima verificare am facut-o la domain-dns, apoi la canyouseeme.org, ca intr-un final sa ajung la concluzia ca router-ul a luat-o pe cimpii... l-am repus pe cel vechi in drepturi si acum totul e in regula

    sper sa va ajute experienta mea
    (in cazul in care nu exista un router de rezerva - e drept, mai rar asa ceva - incercati cu o conexiune directa in dream, doar pentru probe)

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fara port forwarding facut inru-n router nu stiu cum sa functioneze.
    Ca client nu este nevoie.
    Unde este conectat dreamul? Sau are doar pc cu placa dvb ss2 fara card cu card?

  4. #4
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Fara port forwarding facut inru-n router nu stiu cum sa functioneze.
    Ca client nu este nevoie.
    Unde este conectat dreamul?
    Pai daca ai conexiune directa in dream la ce sa faci forward? Toate porturile sunt deja in dream.

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiam ca functiuneaza si fara router.
    Deci cu dreamul conectat direct la splitter sau switch functioneaza.
    Interesant pentru cei fara router.
    Cind am timp am sa-l conectez pe al meu direct in splitter si va comunic daca voi fi on sau nu.

  6. #6
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai conexiue directa cu IP extern(nu pppoe sau alte protocoale) bagi mufa , pui IP in dream si gata.

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ....exact asa am si eu un IP pt.dream iar un altul pt. PC ! (deci no router) ...problema e cand ma mut cu resedinta cum fac? ! ! !

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    3 0 0 ala, de dupa pass, ce rost are
    La linia F da, dar la C?
    Sunaray SR4, Dreambox DM 800 HD PVR, Dreambox 500 s, antena 1,2 m, montura H-H

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top