Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default dm800 + hdd standby

    de ieri cu mai vrea sä intre in stanbdby
    aveti vreo idee de ce ?
    adevärul este inventia unui mincinos

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    de ieri cu mai vrea sä intre in stanbdby
    aveti vreo idee de ce ?
    Incearca cu comenzile astea :
    http://192.168.2.xxx/cgi-bin/admin?command=standby

    http://192.168.2.xxx/cgi-bin/admin?command=wakeup

    xxx pui ce ai la tine.
    .

  3. #3
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Mayerling - cred c-ai dat-o pe langa

    @hidric - Poate s-au busit setarile. Vezi in setari (BP - Device Manager - [HDD] - Parameters - Timeout HDD in min). Sa nu fie pe zero. Baga si tu un 15-30 min.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  4. #4
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chooleen View Post
    @Mayerling - cred c-ai dat-o pe langa

    @hidric - Poate s-au busit setarile. Vezi in setari (BP - Device Manager - [HDD] - Parameters - Timeout HDD in min). Sa nu fie pe zero. Baga si tu un 15-30 min.
    am incercat de la 30 sec. panä la 10 min.
    nu vrea

    o sä incerc cu un restart la ora mai tarzie
    adevärul este inventia unui mincinos

  5. #5
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai HDD intern (SATA) sau extern (eSATA sau USB) ar trebui sa mearga. Daca ai HDD IDE mount-at prin diverse artificii, ar trebui sa te asiguri ca nu s-a schimbat ceva in configurarea respectiva.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  6. #6
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chooleen View Post
    Daca ai HDD intern (SATA) sau extern (eSATA sau USB) ar trebui sa mearga. Daca ai HDD IDE mount-at prin diverse artificii, ar trebui sa te asiguri ca nu s-a schimbat ceva in configurarea respectiva.

    salut
    nu mai am HDD IDE, l-am scos pentru cä mergea numai pe USB
    acum am un HDD sata cu case extern pe eSata
    adevärul este inventia unui mincinos

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top